Τσουμάνης: «Μεγάλο κίνητρο ο Άρης»

Τσουμάνης: «Μεγάλο κίνητρο ο Άρης»

Χαρούμενος από την συμφωνία του με τον Άρη εμφανίστηκε ο Νίκος Τσουμάνης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του και τους λόγους που τον οδήγησαν να συμφωνήσει με τους «κίτρινους».

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος αριστερός μπακ μίλησε για:

Τη Θεσσαλονίκη που ήξερε από την εποχή που ήταν παίκτης του Μακεδονικού: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ στον Μακεδονικό είχα έρθει πιο μετά μέσα στην χρονιά αλλά πάνω κάτω τα ίδια βλέπω».

Την συμφωνία με τον Άρη: «Έγινε γρήγορα, μπαμ μπαμ. Δεν είναι ότι κράτησα κάτι κρυφό. Με πήραν τηλέφωνο και έτσι ξεκίνησε και τελείωσε ευχάριστα».

Το αν νιώθει έτοιμος να παίξει, παρόλο που έχει χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη: «Εννοείται ότι αισθάνομαι έτοιμος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα είπα ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξω, αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Τον Άρη: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο δεν έχει να κάνει με τις προηγούμενες ομάδες που ήμουν. Έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα και αυτό σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος. Μέρα με την ημέρα θα είναι καλύτερα. Σίγουρα θα είναι περισσότερες οι ευθύνες αλλά αυτό είναι ένα κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Με την σωστή δουλειά και την θέληση να βγει κάτι καλό».

Τις διαφορές που έχει ο Άρης φέτος σε σχέση με πέρσι: «Αυτά που έβλεπα εγώ πέρσι σε σχέση με φέτος δεν έχουν καμία σχέση. Πέρσι ήμουν εκτός. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα ομοιογένεια μεταξύ των παικτών και πιστεύω ότι θα πάει καλά και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Την θέση βασικού: «Εννοείται από την πρώτη στιγμή θέλω μια θέση βασικού. Είναι αρχή ακόμα, τώρα μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και μαθαίνω τι ζητάει ο προπονητής μου. Πιστεύω ότι θα πάει καλά με το πέρασμα του χρόνου θα βρω και εγώ τα πατήματα μου».

Τον κόσμο του Άρη: «Φέτος θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσω μοναδικές στιγμές με τον κόσμο του Άρη. Περιμένω πως και πως και ελπίζω να γίνει γρήγορα».



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved