Παναθηναϊκός: Πάει Ελβετία ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα βρεθεί σήμερα στη Νιόν και τα γραφεία της UEFA προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντρέα Τραβέρσο για το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Χρήστος Γιαννούλης
Παναθηναϊκός: Πάει Ελβετία ο Αλαφούζος

Ο κ. Τραβέρσο είναι ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου θέματος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και ο Γιάννης Αλαφούζος θα συζητήσει μαζί του για τον φάκελο που έχει ήδη καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα μιλήσει με τον Τραβέρσο για να ζητήσει τη γνώμη του για τον φάκελο της ΠΑΕ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ.

Άλλωστε, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν μπορεί να πάρει την τελική απόφαση για την αδειοδότηση και μόνο εισηγείται. Η UEFA είναι αυτή που θα δώσει το «ΟΚ» στον Παναθηναϊκό για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς και στο «τριφύλλι» θέλουν να ξέρουν ποιες ακριβώς είναι οι προϋποθέσεις που θέτει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έτσι ώστε να υπάρξει η οποιαδήποτε αλλαγή για να είναι άρτιος ο φάκελος και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι «πράσινοι».