Τζεμπούρ: «Απαντήσεις στον τελικό του Κυπέλλου» (photos)

Τζεμπούρ: «Απαντήσεις στον τελικό του Κυπέλλου» (photos)

Σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού για το 40ό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα της Vodafone, ο Ραφίκ Τζεμπούρ βραβεύτηκε ως MVP και πρώτος σκόρερ της χρονιάς, ενώ όλοι οι παίκτες επισήμαναν πως θέλουν να κατακτήσουν κι άλλους τίτλους.

Ο Αλγερινός φορ, που ήταν και τιμώμενο πρόσωπο, τόνισε: «Είμαι περήφανος που κατακτάμε τίτλους. Η αλήθεια είναι πως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήμασταν μπερδεμένοι. Ελπίζω στον τελικό του Κυπέλλου να ξεπλύνουμε όλες τις άσχημες στιγμές της σεζόν. Έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ικανοποιείται μόνο από τις νίκες και τους τίτλους, αλλά θέλει και θέαμα. Εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήρθε μάλλον εύκολα και γρήγορα, ίσως έφερε μια ανισορροπία».

Ο Ιμπαγάσα από την πλευρά του επισήμανε: «Ο πρώτος τίτλος, που είχα πάρει το 2011, είναι πάντα ξεχωριστός για μένα. Όμως και ο πέμπτος, ο τελικός του Κυπέλλου, θα είναι εξίσου σημαντικός. Σκέφτομαι μόνο το παρόν και θέλω να φτάσουμε στον τελικό για να φτάσουμε στο νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέταρτο αστέρι που βάζει η ομάδα».

Ο πρωτάρης... Μασάντο, σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τη στιγμή της κατάκτησης του 40ου τίτλου. Είχα πει πως ήθελα να συνδέσω το όνομά μου με μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και τώρα το πετυχαίνω. Ξεχωρίζω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου κατακτήσαμε τον τίτλο. Έχω δουλέψει και θα συνεχίσω να δουλεύσω σκληρά για να είμαι καλύτερος του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Μανιάτης, ανέφερε: «Είναι σημαντικό που βάζω κι εγώ το όνομά μου στην ιστορία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του 40ου τίτλου. Υπάρχουν πολλοί που έχουν βάλει τις βάσεις για να φτάσει ο σύλλογος εδώ. Εμείς βάλαμε ένα ακόμη λιθαράκι. Ήταν ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα, αλλά δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το θέαμα που προσφέραμε. Πάμε τώρα να πάρουμε το Κύπελλο. Η ομάδα σκέφτεται τον τελικό και είναι απόλυτα έτοιμη γι' αυτό».

Ο Κοντρέρας, τόνισε: «Ήταν μία πρόκληση για μένα ο 40ος τίτλος του Ολυμπιακού. Όταν ήρθα και είδα το υλικό της ομάδας κατάλαβα πως ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό το στόχο και είναι πολύ σημαντικό ότι τον πετύχαμε».

Στη συνέχεια ο Φουστέρ, είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό και για μένα έχει ξεχωριστή σημασία ότι σε τρία χρόνια στην ομάδα μετράω τρία πρωταθλήματα. Ξεχωρίζω το πρωτάθλημα του 2011, γιατί ήταν το πρώτο στην καριέρα μου, αλλά και το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Κάρολ θέλει να συναντήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι χαρούμενος που κατακτώ τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ωραίο για μένα να παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αγωνιστώ στο Ολντ Τράφορντ και να συναντήσω ξανά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Έχω να παίξω άλλα 4-5 χρόνια (γέλια)».



Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρος αποκλεισμός από το Madrid Open – Η μεγαλύτερη νίκη καριέρας του Μοντέιρο
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρος αποκλεισμός από το Madrid Open – Η μεγαλύτερη νίκη καριέρας του Μοντέιρο
Euroleague: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο
Euroleague: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο
Το "next stop Paris" του Πετρούνια!
Το "next stop Paris" του Πετρούνια!
Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο
Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved