Δημητρέλος σε παίκτες: «Δώστε τα όλα για να είμαστε αισιόδοξοι»

Δημητρέλος σε παίκτες: «Δώστε τα όλα για να είμαστε αισιόδοξοι»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα έτσι ώστε να υπάρχει αγωνιστική ανάταση και περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον. «Είμαστε πολύ κοντά με Βιντιάδη», είπε προς τους «κιτρινόμαυρους».

Στα Σπάτα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ηλία Μπρουσιανό. Ο κ. Δημητρέλος μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές πως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την εισροή χρημάτων μέσω της εμπλοκής του Δημήτρη Βιντιάδη στα διοικητικά της Ένωσης ενώ τους ζήτησε να τα δώσουν όλα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, στα επόμενα ματς της ομάδας.

«Γνωρίζουμε ότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί ως το τέλος. Ήρθαμε για να σας ενημερώσουμε ότι ψάχνουμε συνεχώς τρόπο για να πάρετε κάποια χρήματα ως έναντι των οφειλομένων σας και ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα ίσως μοιραστείτε ένα ποσό, το οποίο περιμένουμε. Με τον κ. Βιντιάδη είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα. Μιλήσαμε μαζί του και δείχνει ότι θέλει πολύ να πάρει την ομάδα. Είμαστε πολύ κοντά στο να έχουμε εξελίξεις. Πρέπει να περιμένουμε και εμείς όπως και εσείς», είπε προς τους ποδοσφαιριστές ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που ρώτησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ: «Επειδή συνεχώς ακούμε λόγια για το θέμα Βιντιάδη, αλλά προς το παρών τίποτα δεν έχει γίνει, τι σημαίνει αυτό το είμαστε πολύ κοντά που μας λέτε; Έχει περάσει τόσος καιρός και συνέχεια ακούμε πράγματα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης, αλλά το οικονομικό δεν μπορούμε συνέχεια να το αφήνουμε απ’ έξω. Στην ομάδα υπάρχει πρόβλημα βιοποριστικό. Όλο το θέμα πάει από μήνα σε μήνα και δεν βλέπουμε τίποτα ανακοινώσιμο».

Ο κ. Δημητρέλος με τη σειρά του απάντησε: «Μας έδειξε ότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και απλά χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να βρει τα χρήματα που θέλει. Έχει βρει 13 εκ. ευρώ περίπου, αλλά χρειάζεται περισσότερα από 17 εκ. ευρώ. Γι’ αυτό και συνεχίζει την προσπάθειά του».

Ο πορτιέρο της ΑΕΚ, ρώτησε εκ νέου: «Τότε γιατί δε βάζει αυτά τα χρήματα, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις για τουλάχιστον 1,5 χρόνο;»

Η απάντηση ήρθε τόσο από τον κ. Δημητρέλο όσο κι από τον κ. Μπρουσνιανό, με τους δυο να αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: «Δέχεται πιέσεις απ’ τους Άγγλους για να μαζευτεί όλο το ποσό ώστε να γίνει σωστά η επένδυσή τους στην ομάδα. Κάνουν ένα πλάνο σε βάθος τριετίας και θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα χρήματα που απαιτούνται. Αυτή τη στιγμή πάντως το πιο βασικό είναι να πάρουμε νίκες, για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε απ” τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσω να εκχωρήσω τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου, για να εξασφαλίσουμε χρήματα από ταμειακή διευκόλυνση, ώστε να πληρωθείτε κι εσείς και να καλύψουμε κι άλλες υποχρεώσεις μας. Κρίνονται πολλά στους επόμενους αγώνες. Ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, σε κάποια άλλα δεν ήμασταν εμείς καλοί. Πρέπει να τα δώσετε όλα στα επόμενα ματς για να ανέβουμε στην βαθμολογία και να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Το ξέρω ότι έκανα και εγώ λάθη. Ξέρω ότι κάποιοι δεν έχετε έξοδα να κινηθείτε με το αυτοκίνητο σας και είναι πολύ κακό αυτό».



Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved