Γεωργίου: «Σε κακή ημέρα ο Μπουμσόνγκ…»

Γεωργίου: «Σε κακή ημέρα ο Μπουμσόνγκ…»

Την ικανοποίησή του από το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργίου, τονίζοντας ωστόσο πως οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού παραμένουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους, ενώ ταμείο θα κάνουν στο… τέλος.

«Ήταν σε κακή ημέρα ο Μπουμσόνγκ», παραδέχθηκε ο αμυντικός των Βοιωτών στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργίου:

Για τη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Η χρονιά έκλεισε καλά και ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στην προϊστορία που είχαμε».

Για το δύο στα δύο στο ΟΑΚΑ, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό:
«Και στα δύο παιχνίδια προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Έτσι και χτες μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε. Δεν νομίζω να περάσουν πολλές ομάδες από το ΟΑΚΑ με τέτοια φόρα».

Για τους στόχους του Λεβαδειακού:
«Όλοι στην ομάδα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διαβάζουμε τον κάθε αντίπαλο. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε και ας μην ξεχνάμε υπάρχει ακόμη ένας γύρος, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Τώρα ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε έναν φορτωμένο μήνα, δεδομένου των αγώνων του Κυπέλλου, το οποίο μας ενδιαφέρει. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το υποτονικό ξεκίνημα:
«Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό. Ενώ παίζαμε καλά, δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Ωστόσο, εμείς και ο προπονητής μας ξέραμε ότι είχαμε καλή ομάδα και όταν άρχισε η ομάδα να σκοράρει, άρχισε να παίρνει και τις νίκες».

Για τα λάθη του Μπουμσόνγκ:
«Λάθη σε τέτοιες θέσεις σίγουρα φαίνονται περισσότερο. Σίγουρα όταν ο αμυντικός κάνει τέτοιο λάθος θέτει σε κίνδυνο την ομάδα του. Όμως δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν τόσο ποιοτικό παίκτη, ο οποίος βρέθηκε σε κακή μέρα. Οι θέσεις των αμυντικών και τερματοφυλάκων είναι αυτές που δέχονται τα περισσότερα σχόλια».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved