Γκρουπ... therapy στην ΑΕΚ

Γκρουπ... therapy στην ΑΕΚ

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του για αρκετά θέματα.

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ και ο Έβαλντ Λίνεν προσπαθεί να βρει τι φταίει. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε αρχικά στον Ρότζερ Γκερέιρο για το γκολ που δέχτηκε η Ένωση. «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, γιατί παλέψαμε πολύ, αλλά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε, αλλά η νίκη θα μας βοηθούμε πολύ εν όψει του δεύτερου γύρου και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι κρίμα, γιατί καταφέραμε να προηγηθούμε, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ίσως κάναμε και εμείς λάθος με την επιλογή να μαρκάρεις εσύ τον Ιγκλέσιας σε αυτή τη φάση, αλλά έπρεπε και εσύ να προσπαθήσεις περισσότερο. Είσαι έμπειρος παίκτης και έπρεπε να αντιδράσεις καλύτερα. Δεν ήσουν καν μέσα στη φάση».

Μετά από αυτό, ο Λίνεν έκανε παράπονα στον Φουρτάδο για τις εμφανίσεις του στα τελευταία δύο παιχνίδια: «Είμαι απογοητευμένος από την απόδοσή σου στα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεν το λέω επειδή δεν έβαλες γκολ. Αλλά δεν προσπάθησες να βοηθήσεις την ομάδα με την απόδοσή σου. Δεν έδειξες τη διάθεση που θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο για να προσφέρεις».

Ο Αφρικανός τόνισε από την πλευρά του: «Θέλω και εγώ να πω κάτι στα παιδιά. Πιστεύω ότι δεν με στηρίζετε. Δεν με βοηθάτε να βάλω γκολ. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά αισθάνομαι ότι όλοι περιμένετε να κάνω κάποιο λάθος για να μου βάλετε τις φωνές. Σε τόσα παιχνίδια δεν μου έχετε φτιάξει ούτε μια ευκαιρία για γκολ, ενώ και ο κόσμος με αποδοκιμάζει. Όμως ξέρω ότι αν βάλω ένα γκολ θα είμαι καλός και αυτό  θα αλλάξει».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved