Κέρκυρα-Πανθρακικός: Νίκη για... καλές γιορτές

Κέρκυρα-Πανθρακικός: Νίκη για... καλές γιορτές

Οι δυο ομάδες συγκρούονται στο ΕΑΚ (17:15 Onsports/Novasports 3) και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσουν θετικά τη χρονιά.

Τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Πανθρακικός αναζητούν τη νίκη στην τελευταία τους αναμέτρηση για το 2012 στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Αντίθετα, η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και θα αποζητήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπει με πολύ καλύτερη ψυχολογία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, ο τεχνικός των «Φαιάκων» περίμενε ως την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Γιάντση ωστόσο ο βραχύσωμος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή της Κέρκυρας:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Λεόν, Μπάρκογλου, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Καραπέτσας, Αγρίτης, Κρητικός, Σταμογιάννος

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του ταξίδεψε στην Κέρκυρα με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει για μία ακόμα φορά τους Μιχαλόπουλο, Μακρυδημήτρη, Μελίσση, Στάθη, Σκλιοπίδη και Κάστσελαν.

Η αποστολή του Πανθρακικού:

Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Πρίττας, Μουνάφο, Μοσχάκης, Λαδάκης, Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Γωνιάδης, Βαϊρουά, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος και Κοντογουλίδης.



Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved