Ολυμπιακός: Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»

Ολυμπιακός: Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου, με τους Λορένθο και Κοβάσεβιτς να έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους… στόχους.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ισπανός σκάουτερ και ο Σέρβος σύμβουλος της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» έχουν πραγματοποιήσει ουκ ολίγα ταξίδια σε πολλές χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να «τσεκάρουν» μεταγραφικούς στόχους και να ετοιμάσουν την εκτενή έκθεση που θα εξεταστεί από τα υψηλά κλιμάκια της πειραϊκής ΠΑΕ.

Οι δύο άνδρες έχουν παρακολούθησε πολλούς αγώνες και δεκάδες ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη δοθεί στους διοικούντες τον Ολυμπιακό για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τις περιπτώσεις τους.

Χαμηλοί τόνοι από διοίκηση

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους, όσον αφορά στα μεταγραφικά, μια και όπως υποστηρίζουν, για τις τελικές αποφάσεις της ενίσχυσης του ρόστερ υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις.

Η βασική έχει να κάνει με την κλήρωση του Europa League. Οι Πειραιώτες, την επόμενη Πέμπτη (20/12) θα μάθουν τον αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους, σε περίπτωση που περάσουν και ανάλογα με την αξιολόγηση της κλήρωσης θα προχωρήσουν και οι μεταγραφές.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαίωμα για τρεις αλλαγές στην λίστα της UEFA, οι οποίες γίνονται… δύο, μια και από το νέο χρόνο επιστρέφει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και η είσοδός του στη νέα λίστα είναι κάτι παραπάνω από… δεδομένη.

Αν λάβουμε υπόψη πως στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη υπάρχει και ο Πίνο, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε, το ενδεχόμενο μεταγραφής περιορίζεται μόλις σε… μία, φτάνοντας στην δεύτερη προϋπόθεση.

Κριτήριο το Κόπα Άφρικα

Οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκονται στην προεπιλογή της Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα, με αποτέλεσμα, αν τελικά είναι στις τελικές επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να υπάρχει… κίνδυνος απουσίας τους για έναν μήνα από τις αρχές Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Κι αν για τον «τρομοκράτη» υπάρχουν οι… λύσεις των Μήτρογλου και Πάντελιτς, για τον έτερο Αλγερινό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα.

Σύμφωνα με μία άποψη που υπάρχει στον Πειραιά είναι να μην γίνει καμία κίνηση για τα άκρα, καθώς υπάρχει ο Πίνο, ο οποίος θα πάρει ευκαιρίες για να δείξει τις δυνατότητές του, αλλά και να δοθεί περισσότερος χρόνος στους Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη.

Τα πρώτα... ονόματα

Πάντως, τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην… επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με τους Ρώσους και του Σέρβους να στέλνουν στο Λιμάνι τον Νίνκοβιτς, ο οποίος είναι υπ’ ατμόν από την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και τον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Μαξίμοβιτς, ενώ επανήλθε αυτό του Μπαρμπόσα από την Μπράγκα.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved