ΑΕΚ: Ξέσπασμα παικτών σε Δημητρέλο για πληρωμές!

ΑΕΚ: Ξέσπασμα παικτών σε Δημητρέλο για πληρωμές!

Η υπομονή των παικτών της ΑΕΚ έφτασε στα όριά της για το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας δεν τους πληρώνει και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, μίλησε με τον Ανδρέα Δημητρέλο για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι νίκες δεν φέρνουν ποτέ την άνοιξη. Η επιτυχία της ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά δεν ήταν αρκετή για να διώξει το άσχημο κλίμα από τα Σπάτα. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αρκετούς μήνες δεν έχουν πληρωθεί και φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, βρέθηκε στο γραφείο του Ανδρέα Δημητρέλου ζητώντας του εξηγήσεις για το γεγονός ότι αρκετό καιρό πλέον δεν έχουν γίνει πληρωμές.

Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας τόνισαν στον διευθύνων σύμβουλο της ΑΕΚ πως προτιμούν να μη μείνουν στο ξενοδοχείο πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε τα χρήματα που θα γλιτώσει η ομάδα να το μοιράσει σε ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν καν να μετακινηθούν προς τα Σπάτα για την προπόνηση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Από την πλευρά του, ο Δημητρέλος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει με τους υποψήφιους επενδυτές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και από εκεί και πέρα όλα θα ξεκαθαριστούν από νέα βάση στην ομάδα. Είτε θα έρθει η λύτρωση με την αλλαγή ιδιοκτησίας, είτε όλα θα γίνουν ακόμα χειρότερα από ότι είναι αυτή τη στιγμή.

Για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών ήταν ενήμερος και ο Έβαλντ Λίνεν ο οποίος δεν τους απαγόρευσε να κάνουν την κίνηση αυτή, ενώ ήταν σύμφωνος ακόμα και για το ενδεχόμενο να μην καταλύσει η ομάδα στο ξενοδοχείο την προηγούμενη ημέρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Οι μεγαλύτερες κόντρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: Φαρμακερές ατάκες και «καρφιά»
Οι μεγαλύτερες κόντρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: Φαρμακερές ατάκες και «καρφιά»
Bundesliga: Πλησίασε κορυφή η Λειψία
Bundesliga: Πλησίασε κορυφή η Λειψία
Serie A: Σημαντικό «διπλό» η Σαλερνιτάνα, νίκη για Μπολόνια (Videos)
Serie A: Σημαντικό «διπλό» η Σαλερνιτάνα, νίκη για Μπολόνια (Videos)
Ιωνικός: Ενισχύθηκε με τον Νίκο Αγγελόπουλο
Ιωνικός: Ενισχύθηκε με τον Νίκο Αγγελόπουλο