Μάντζιος: «Μπορούμε με ΠΑΟΚ»

Μάντζιος: «Μπορούμε με ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας υποστήριξε πως η ομάδα του έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε την Πέμπτη (25/10), ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ντιέγκο Λεόν. Ο τεχνικός των «Φαιάκων» υποστήριξε πως θέλει κοντά του τον κόσμο έτσι ώστε να βοηθήσει την Κέρκυρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Ισπανός άσος τόνισε πως θέλει ανάλογες εμφανίσεις με αυτές της Νέας Σμύρνης από την ομάδα του.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Καλή, έμπειρη, μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίξει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή πορεία των τελευταίων μας αγώνων και στη συγκομιδή βαθμών. Μέχρι το Σάββατο θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε: τη νίκη, τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πλέον, η ομάδα, μέρα με τη μέρα, γίνεται καλύτερη. Ενώ έχει αποκτήσει και πολύ καλή ψυχολογία».

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, σχολίασε επίσης: «Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται πλήρως σ’ αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, δουλεύοντας σκληρά πολλές ώρες την ημέρα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Κι επ’ ευκαιρία, θα ήθελα  να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους όλου του προπονητικού τιμ, για την κατανόηση, γιατί τους πιέζουμε πάρα πολύ».

Ενώ αναφορικά με τις διαφορές που έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα, τόνισε: «Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, με ΑΕΚ και Πανιώνιο, είναι διαφορετικό. Το δουλεύουμε, το αναλύουμε και θεωρώ ότι πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πειθαρχημένοι στο τακτικό μας κομμάτι, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να “χτυπήσουμε” στα όποια μειονεκτήματα έχει ο ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Λεόν, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές στο γήπεδο, άρα, ούτε εγώ ήμουν πρωταγωνιστής στη Νέα Σμύρνη. Αυτό που μετράει, είναι η προσπάθεια που κάνει ο καθένας. Το μόνο σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να κάνουμε μια νίκη και όλοι να προσπαθούν για το καλύτερο».

Όσο για το αν αισιοδοξεί, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, αλλά η ψυχολογία μας είναι εξαιρετική. Και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα, είναι δύσκολο να τη νικήσεις, αλλά νομίζω ότι με μια καλή προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε –γιατί όχι;- τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση για τη δική του προσαρμογή στην Κέρκυρα, τόνισε: «Θεωρώ ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε καλύτερα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι η προσαρμογή μου έχει πάει πολύ καλά. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Τέλος, για το πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο είναι δύσκολο, ανέφερε: «Πράγματι, έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο προσεχής αγώνας, του Σαββάτου. Το μυαλό μας είναι προσηλωμένο στο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σ’ αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα επόμενα παιχνίδια θα τα σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα».



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved