Παναθηναϊκός: Αναβολή για την αναδιάρθρωση

Παναθηναϊκός: Αναβολή για την αναδιάρθρωση

Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η υπόθεση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Super League για την αναδιάρθρωση.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ που υποστήριξε πως η θητεία του Διαιτητικού Δικαστηρίου έχει λήξει και δεν έχει νόμιμη συγκρότηση.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κάρμη, που είπε πως το όργανο δεν έχει νόμιμη συγκρότηση, ως εκ τούτου και για να υπάρχει νομιμότητα ζήτησε από τα μέλη του να απέχουν ώστε να συγκροτηθεί νέο δικαστήριο.

«Στο όργανο δεν υπάρχει νόμιμη συγκρότηση. Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ κάθε διάδικος διορίζει δύο μέλη ενώ με έκπληξη βλέπω ότι παραμένετε στις θέσεις σας ενώ η θητεία σας έχει λήξει μαζί με την λήξη της θητείας του ΔΣ της ΕΠΟ. Η συγκρότηση του οργάνου δεν είναι σύμφωνη με το καταστατικό. Προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα στην διαδικασία εκφράζουμε την ευχή να μην προχωρήσετε και να απέχετε ώστε να συγκροτηθεί νέο δικαστήριο», τόνισε ο δικηγόρος των «πρασίνων».

O Γιάννης Καραμηνάς που εκπροσώπησε τη Super League επισήμανε από την πλευρά του πως η διοργανώτρια είναι έτοιμη να συζητήσει την υπόθεση άμεσα, αλλά ο κ. Κάρμης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Super League δεν επιθυμεί την τήρηση της νομιμότητας.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η Σούπερ Λίγκα δεν επιθυμεί για ακόμα μία φορά την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να υπάρχει πίνακας πέντε Διαιτητών για να επιλέξει ο κάθε διάδικος από δύο», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά το αίτημα αναβολής έγινε τελικά δεκτό και η υπόθεση θα συζητηθεί στις 20 Νοεμβρίου με το Διαιτητικό Δικαστήριο να έχει πλέον νέα σύνθεση.Ουκρανία: Προειδοποίηση για πιθανή μεγάλη επίθεση της Ρωσίας στις 24/2
Ουκρανία: Προειδοποίηση για πιθανή μεγάλη επίθεση της Ρωσίας στις 24/2
Κολύμβηση: Σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο τα χειμερινά Πρωταθλήματα
Κολύμβηση: Σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο τα χειμερινά Πρωταθλήματα
Επιτόκια: Αύξηση κατά 0,50% ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Επιτόκια: Αύξηση κατά 0,50% ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα»
ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα»