Ο… μίστερ - «continue to impress» του Λεβαδειακού! (video)

Ο… μίστερ - «continue to impress» του Λεβαδειακού! (video)

Το γκολ φιλτράρει τις αρτηρίες του και αποτελεί τη δουλειά του. Τη φετινή σεζόν άνοιξε λογαριασμό με δύο γκολ και η καταμέτρηση μόλις ξεκίνησε. Το Onsports «ξεσκονίζει» τον φάκελο του σεσημασμένου σκόρερ του Λεβαδειακού και «δήμιο» του Πανιωνίου, Στέλιου Βασιλείου.

Ένα από τα πρώτα μηνύματα που έφτασαν στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του «πάρτι» των Βοιωτών με καλεσμένο τον Πανιώνιο, εκτός από τον τίτλο του MVP, έδινε και το σύνθημα της επόμενης ημέρας!

«Continue to impresse» ή επί το ελληνικότερον «συνέχισε να εντυπωσιάζεις»! Η αποκάλυψη του Λεβαδειακού την περασμένη σεζόν άργησε λίγο φέτος να πατήσει την σκανδάλη, αλλά από την στιγμή που το έκανε, σημάδεψε εις διπλούν στο… ψαχνό την αήττητη μέχρι το μεταξύ τους ραντεβού ομάδα της Νέας Σμύρνης! Στο κάτω – κάτω της γραφής πέρυσι σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα πέτυχε έξι γκολ και φέτος, μετράει ήδη δύο. Συνεπώς, τα καλύτερα έρχονται για το νεαρό ταλαντούχο επιθετικό.

Το Onsports βάζει στο… μικροσκόπιο ιδιαίτερες σταθμούς και σημαντικές ημερομηνίες της καριέρας του, μαζί με συνήθειες και θεωρίες που τον ακολουθούν εντός και εκτός γηπέδων.  

@    Το μήλο, κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Ο πατέρας του Θανάσης κυκλοφορούσε στα γήπεδα με κοντό παντελονάκι και παπούτσια με καρφιά, φορώντας τη φανέλα του Λεβαδειακού την δεκαετία του ΄80. Το «μικρόβιο» της μπάλας μεταδόθηκε στον Βασιλείου – junior,  ο οποίος «μπουσούλησε» με την στρογγυλή θεά αγωνιζόμενος στο χωριό του Ακραίφνιο Βοιωτίας με τον τοπικό Απόλλωνα. Σε ηλικία 14 ετών γράφτηκε στις ακαδημίες του Λεβαδειακού. 

@    Οσοι νομίζετε ότι «γεννήθηκε» επιθετικός, απλά γελιέστε. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής των Βοιωτών αγωνιζόμενος ως στόπερ(!) Προϊόντος του χρόνου πήρε μετάθεση για την θέση του φουνταριστού, την οποία και γουστάρει όσο καμία άλλη... 

@    Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Γενάρη του 2008 και αμέσως ήρθε η πρώτη κλήση στην Εθνική Νέων. Επτά μήνες αργότερα, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο στην Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Αρη σε ηλικία 17 ετών και 4 μηνών! Ο τότε τεχνικός των Βοιωτών Μόμτσιλο Βούκοτιτς, τον έριξε στο παιχνίδι στο 80΄ αντί του Μοντόγια. Ολοκλήρωσε την σεζόν 2008-09 με εννέα συμμετοχές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να καταφέρει να κουνήσει τα δίχτυα.

@    Ανοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα στις 7 Μαρτίου του 2011 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό σημειώνοντας το μοναδικό γκολ των Βοιωτών στην ήττα(3-1) από την ακριτική ομάδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League.

@    Το πρώτο γκολ στην Super League καταγράφηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2011 στο παιχνίδι ΑΕΚ – Λεβαδειακός (2-1) στο ΟΑΚΑ.

@    Αγγλική ομάδα κατέθεσε τον περασμένη Μάιο επίσημη πρόταση για την απόκτησή των δικαιωμάτων του. «Επίσημη πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από αγγλική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Βασιλείου. Η πρόταση της αγγλικής ομάδας θα εξεταστεί από την ΠΑΕ προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις» ήταν η ανακοίνωση των Βοιωτών χωρίς ποτέ, να γίνει επισήμως γνωστή η ομάδα από το Νησί που έδειξε ενδιαφέρον για το deal. Το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό, λήγει το καλοκαίρι του 2013.  

@    Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ήταν ανέκαθεν το πρότυπό του, ενώ το Καμπιονάτο είναι το πρωτάθλημα που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του.

@    Λατρεύει τα σπορ αυτοκίνητα, την ταχύτητα, τα τατουάζ και είναι σχολαστικός με την καλή διατροφή.

@    Μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό. «Αν είχα την επιλογή Ελλάδα σε κάποια µεγάλη οµάδα ή εξωτερικό, θα επέλεγα το εξωτερικό» έχει αναφέρει στο παρελθόν.  

@    Παθιάζεται να κάνει ντρίμπλες στους αντίπαλους αμυντικούς και κατόπιν να σκοράρει. Όσο για την θέση που του αρέσει ν' αγωνίζεται: «Καλύτερα αποδίδω ως σέντερ φορ. Με βάση το παιχνίδι μπορώ να βοηθήσω και από τα πλάγια».

@    Αγαπημένο μότο: «το ταλέντο δεν είναι σπάνιο. Αυτοί που το εκμεταλλεύονται είναι σπάνιοι»

Ο… μίστερ - «continue to impress» του Λεβαδειακού! (video)



Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved