Ο πρωταγωνιστής Ρόι Κάρολ και το… «this is my life»!

Ο πρωταγωνιστής Ρόι Κάρολ και το… «this is my life»!

Η φαρμακερή πένα των Βρετανών «δάγκωσε» στο παρελθόν τον Ρόι Κάρολ, ωστόσο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν «αποθηκευμένο» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στην καρδιά τους! Μέχρι και τηλεοπτικό συνεργείο για σπέσιαλ αφιέρωμα έστειλαν συστημένο στον Πειραιά, αποκλειστικά για την αφεντιά του! To Onsports έχει τις λεπτομέρειες…

Τι θα λέγατε να κάνουμε ένα μικρό… rewind και να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο. Τον Ιούλιο του 2001 η Γιουνάιτεντ «σπρώχνει» 2,5 εκατομμύρια λίρες στην Γουίγκαν για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα.  

Στην πορεία πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, είτε ως αναπληρωματικός του Μπαρτέζ, είτε του Χάουαρντ. No hard feelings, όμως, για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μου πρότεινε το 2005 ένα νέο τετραετές συμβόλαιο αλλά δεν το δέχθηκα γιατί δεν ήταν εξασφαλισμένο ότι θα ήμουν στην πρώτη ομάδα και όχι στις ρέζέρβες. Όταν έφυγα ο σερ Άλεξ μου είπε όποτε χρειαστώ κάτι να τον πάρω τηλέφωνο...», είχε πει κάποτε ο Κάρολ.

Τα τέσσερα χρόνια θητείας και οι 72 συμμετοχές με τα γάντια της Γιουνάιτεντ, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του που παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα οσκαρικού επιπέδου σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Ακόμη και σήμερα, επτά χρόνια μετά το «game over» από το «Ολντ Τράφορντ» παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών της αγγλικής ομάδας.
Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε περίτρανα, από τους «ψήφους» που έλαβε στην «κάλπη» του επίσημου καναλιού της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ (MUTV) όταν οι φίλοι του συλλόγου κλήθηκαν να επιλέξουν την ζωή ποιανού πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια των αφιερωμάτων σχετικής  εκπομπής.

Αποστολή στον Πειραιά!

Το όνομα του Κάρολ βρέθηκε πολύ ψηλά στη σειρά των προτιμήσεων και έτσι την περασμένη Δευτέρα (17/9) τρία μέλη του επίσημου τηλεοπτικού καναλιού της Γιουνάιτεντ ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να σηκώσουν μανίκια και να πιάσουν δουλειά!

Κατά τη διάρκεια της «ανάκρισης» ο 35χρονος πορτιέρο εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ζωή του στην Ελλάδα και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

«Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου και ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια εδώ μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά μου…» τόνισε μεταξύ άλλων ο πορτιέρο του Ολυμπιακού

«Respect στο Καραϊσκάκη»

Σχολιάζοντας τις συνθήκες εργασίας στην πειραϊκή ομάδα και κατ΄επέκταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποθέωσε τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» στάζοντας μέλι για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Καραϊσκάκη, ενώ εκθείασε τις οργανωμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ενώπιον της κάμερας και του μικροφώνου του αγγλικού συνεργείου βρέθηκαν εκτός του πρωταγωνιστή, οι Μπάλας Μέγιερι και Ρέφικ Τζιμπούρ προκειμένου να μιλήσουν για την συμβίωσή τους με τον Κάρολ υπό την στέγη του Ολυμπιακού. Επιπροσθέτως, πλάνα εκτός από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, τραβήχτηκαν και από την οικία του τερματοφύλακα στην Γλυφάδα μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Για την ιστορία τα γυρίσματα κρατάνε μια εβδομάδα και ολοκληρώνονται την προσεχή Δευτέρα(23/9) ενώ ειρήσθω εν παρόδω, το τηλεοπτικό συνεργείο του επίσημου καναλιού της Γιουνάιτεντ θα βρεθεί την Κυριακή(23/9) Arena Sports Cafe στο Αιγάλεω για να τραβήξει πλάνα από το «προσκλητήριο» της λέσχη Ελλήνων φίλων της αγγλικής ομάδας με αφορμή την παρακολούθηση του μεγάλου ντέρμπι με την Λίβερπουλ.



Μπαρτσελόνα: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για την υπόθεση Νεγκρέιρα
Μπαρτσελόνα: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για την υπόθεση Νεγκρέιρα
Final 4 Euroleague: Τα είπε με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Σκότι Πίπεν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Final 4 Euroleague: Τα είπε με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Σκότι Πίπεν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Σιμόνε Ιντζάγκι
Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Σιμόνε Ιντζάγκι
Final 4 Euroleague 2024, Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε: Με καθυστέρηση το τζάμπολ
Final 4 Euroleague 2024, Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε: Με καθυστέρηση το τζάμπολ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved