Λάμπρου διετίας στην Κέρκυρα

Λάμπρου διετίας στην Κέρκυρα

Παίκτης της Κέρκυρας για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και επίσημα από την Παρασκευή (3/8) ο Σπύρος Λάμπρου.

Ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μαγούλας (αριστερά στην φωτογραφία), είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες την κερκυραϊκή ομάδα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, όπως αναφέρουν οι «Φαίακες» στην ανακοίνωσή τους:

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, διάρκειας δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Λάμπρου, στον οποίο κι εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα φέρει τη νέα σεζόν τον αριθμό φανέλας 22.

Ο Λάμπρου (φωτό δεξιά) γεννήθηκε στις 24/6/1990 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Την τελευταία πενταετία, αγωνίστηκε, με εξαιρετική επιτυχία, στον Αστέρα Μαγούλας, με εξαίρεση τη σεζόν 2009-'10, όταν και παραχωρήθηκε στον Ασπρόπυργο (τότε, Γ' Εθνική). Την περσινή σεζόν, υπήρξε βασικό στέλεχος του Αστέρα στην πορεία παραμονής του στη Football League 2, ενώ στο πολύ πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε κι άλλες ομάδες, ακόμη και επιπέδου Super League, όπως ο Πανιώνιος».

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών

Παράλληλα, την Παρασκευή (3/8) δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά:

1.Αναστασόπουλος, 2. Μπουκουβάλας, 4. Πετρούσης, 5. Βενέτης, 6. Σταμογιάννος, 7. Καραλής, 8. Ηλιάδης, 9. Διαμαντόπουλος, 10. Αγρίτης, 11. Μπάρκογλου, 14. Λεόν, 20. Χαμπλ, 21. Κοντοδήμος, 22. Λάμπρου, 23. Γκούμας, 24. Τσοκάνης, 25. Νάστος, 29. Στρατηλάτης, 31. Ζουμπουλάκης, 33. Ζιάμπαρης, 71. Βασιλόγιαννης, 88. Καραπέτσας.

Με τρεις απόντες η προετοιμασία

Με τρία… προβλήματα αναχώρησε η αποστολής της Κέρκυρας, αρχικά για τα Γιάννινα, όπου το απόγευμα της Παρασκευής (3/8) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΣ και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, μια και εκτός τέθηκαν οι Κούδας, Γεωργακόπουλος και Ριγανάς.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου. Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Χρόνης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Λάμπρου, Αρμένης, Ηλιάδης, Χαμπλ, Σταμογιάννος, Καραπέτσας, Λεόν, Νάστος, Γκούμας, Κρητικός, Βενέτης, Ζιάμπαρης, Παπαδήμας, Πετρούσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Βασιλόγιαννης, Τσοκάνης, Καραλής, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος.



Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved