Προβλημάτισε στην επίθεση ο Άρης στην ήττα από την Παλέρμο

Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία του Άρη έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης στην ήττα με 1-0 από την Παλέρμο, ωστόσο προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε στην επίθεση.

Προβλημάτισε στην επίθεση ο Άρης στην ήττα από την Παλέρμο

Το παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στην πιο έτοιμη Παλέρμο ήταν ό,τι έπρεπε για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ο Σερραίος προπονητής του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης.

Στο δεύτερο 45λεπτο ματς που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς στο τουρνουά του Μάλες, ηττήθηκαν με 1-0, αφού το γκολ από το σημείο του πέναλτι που σημείωσε ο Μίκολι στο 8' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η ανάπτυξη της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να χάνεται εύκολα και γρήγορα η κατοχή της μπάλας. Στο 15' τραυματίστηκε ο Κώστας Καπετάνος, και την θέση του πήρε ο Κανούλας, ενώ στο 17' ο Ίλιτς έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ιταλικής ομάδας.

Η μοναδική καλή ευκαιρία του Άρη έγινε στο 40' με τον Γκέσιο να μην βρίσκει όμως τον στόχο.

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης (26’ Νταμαρλής), Παντίδος, Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός, Καπετάνος (15’ Κανούλας), Κασναφέρης (17’ Ρένια), Γκέσιος, Τριανταφυλλάκος

Παλέρμο: Ουτζανί, Πιζάνο, Τσέτο, Μουνιόζ, Μαντοβάνι, Μπέρτολο, Ντονάτι, Κούρτιτς, Μπριένζα, Ίλιτσιτς, Μίκολι