Δώνης: «Ο ΠΑΟΚ μού παρουσίασε ξεκάθαρο πλάνο»
SHARE

Δώνης: «Ο ΠΑΟΚ μού παρουσίασε ξεκάθαρο πλάνο»

Ο Γιώργος Δώνης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ώριμος να τον μεγαλώσει...

Ώριμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να «μεγαλώσει» δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην παρουσίασή του το απόγευμα της Πέμπτης (31/05) από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα... Ο νέος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι η απόφασή του να αναλάβει ήταν εύκολη, γιατί ο ΠΑΟΚ του παρουσίασε ξεκάθαρο πλάνο.

Αρχικά μίλησε ο Ζήσης Βρύζας: «Ήταν μια στρατηγική επιλογή η αλλαγή προπονητή. Υπήρχαν στοιχεία που έπρεπε να αλλάξουν. Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τεχνικός ο Δώνης. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην πειθαρχία και την οργάνωση».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Δώνης: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εκροσωπώ ένα μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και ο προγραμματισμός. Ηταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι λογικό να θες να σκεφτείς μια πρόταση. Βασικά στοιχεία είναι πως ο Βρύζας μου είπε ένα ξεκάθαρο πλάνο.

Επίσης ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση και αυτό δείχνει πως έχει βάλει μια τάξη. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να χωριστούμε σε τρία σπίτια, γιατί ο ένας γιος μου πήγε στο εξωτερικό και ο άλλος είναι στον Παναθηναικό».

Για το πλάνο του είπε: «Θέλω να δω τους παίκτες μου και σημαντικό κομμάτι είναι πως πολλές φορές περιμένουν από τον προπονητή να πει τους στόχους. Θέλω το πλάνο να είναι ξεκάθαρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Ξεκάθαρο πλάνο είναι η εξέλιξη των παικτών. Οχι μόνο των νέων αλλά και αυτών που είναι 35 ετών. Είναι σημαντικό να εξελίσσονται και αυτοί. Να γίνει επίσης η Τούμπα πολύ δυνατή και οι αντίπαλοι να είναι ικανοποιημένοι έστω και αν πάρουν μια ισοπαλία. Υπάρχουν επιμέρους στόχοι.

Για τον Μπόλονι: «Δεν έχω μάθει να αποφεύγω ερωτήσεις, ούτε να μη δίνω απαντήσεις. Δεν θέλω να εκφράζω σχόλια για την ομάδα μου στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πλάνο, τότε τον αντιμετωπίσαμε ως αντίπαλο και δεν θα ήθελα να κάνω κιαμία αναφορά αν μου άρεσε κάτι ή όχι.

Πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε την πίεση. Οι ξένοι προπονητές έχουν αβαντάζ σε αυτό επειδή δεν καταλαβαίνουν ελληνικά. Σε μία καριέρα 10 ετών πρέπει να έχουν αρνητικά, γιατί χάνεται η ισορροπία.

Η διαφορά του σήμερα με τότε που είχα πάει στην ΑΕΚ είναι ότι υπήρχε ο ενθουσιασμός. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να ζητήσω. Από την στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι θέαμα θα υπάρχει κριτική αλλά πλέον είμαι πολύ πιο ώριμος για να το αντέξω.

Οταν μελετάς μία ομάδα βλέπεις βασικά πράγματα όπως η ιστορία. Αυτό είνα διαφορετικό, όμως από κάποια άλλα πράγματα. Αυτό που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αντιπροσωπεύει και τον κόσμο. Εμείς θέλουμε αυτό που θα βλέπει ο κόσμος να είναι και αποτελεσματικό και ευχάριστο.

Θέλω η ομάδα μου να είναι ευέλικτη και πάνω σε αυτό υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον προγραμματισμό έχουν υποδειχθεί παίκτες και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας.

Είχα πει ότι τον χρόνο τον θέλω για καθαρά οικογενειακούς λόγους. Καλό είναι να υπάρχουν προτάσεις. Η πρόταση του εξωτερικού ήταν δέλεαρ καθαρά για τα χρήματα. Προτίμησα όμως να δοκιμάσω σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα».

Για την προετοιμασία: «Μια καλή προετοιμασία είναι καλή αρκεί να γίνει καλή δουλειά μέσα στην χρονιά. Υπάρχουν παίκτες που αυτά που θέλω να περάσω τα παίρνουν γρήγορα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και θα είναι πιο σύντομος ο χρονος σε αυτό».

Για τις αδειοδοτήσεις: «Είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο και τους παίκτες. Οι ποδοσφαριστές δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα δουλειά. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ισως 2-3 ομάδες να είναι χειρότερες από πέρυσι».

Σχετικά με τους συνεργάτες του: «Εκτός από εμένα θα είναι τέσσεροι συνεργάτες. Οι Αγγελίνας, Μαλιαρίτσης, Μένταν και Γεωργίτσας».

Για τις ακαδημίες: «Είναι βασικό η εξέλιξη των ακαδημιών. Θα πρέπει να υπάρχει οργανόγραμμα. Αυτό το θέμα στην χώρα μας είναι πίσω. Υπάρχει άφθονο ταλέντο στους Ελληνες παίκτες και πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε».

Για τις φιλοδοξίες του: «Είμαι υπερβολικά φιλόδοξος. Ο ενθουσιασμός μερικές φορές μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Θέλω έναν ΠΑΟΚ που θα δούμε τους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τους ρόλους σε μια ομάδα είναι εύκολο να τους βάλεις».

Ο Βρύζας για τον τεχνικό διευθυντή: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι. Ετσι λειτούργησε ο ΠΑΟΚ. Οι αποφάσεις του προπονητή είναι σημαντική».

Δώνης: «Σίγουρα μακάρι την επόμενη χρονιά να μην είμαστε στο σχεδόν».

Βρύζας: «Είναι πιθανό να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, δεν είναι σίγουρο, θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε».

Και ο Δώνης συνέχισε: «Μιλάω καθαρά για αγωνιστικό πλάνο. Γιατί υπάρχει πάντα κάτι που προπονητικά εγώ θα το ήθελα η ομάδα μου να είναι ευέλικτη και έτσι να υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο γήπεδο».

Ακολούθως ο Βρύζας σημείωσε: «Νομίζω είναι ασόβαρο. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα αλλά σε περιόδους κρίσης πρέπει να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ το βλέπω έτσι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντινίδη για όλα όσα έκανε και πλέον πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Εγώ σας είπα είναι πολύ σημαντική η λειτουργία της ομάδας και η οργάνωση παρά οι επιλογές προσώπων. Με τον κ. Δώνη θέλω να πιστεύω ότι θα μειώσουμε το ρίσκο προς αυτή την κατεύθυνση».

Δώνης: «Με τους τίτλος δείχνεις πως μεγαλώνεις. Ο τίτλος του Κυπέλλου σίγουρα δεν είναι ισάξιος του πρωταθλήματος. Αυτό που πηγαίνει τις μεγάλες ομάδες μπροστά είναι να μπορούν να διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο».

Βρύζας: «Θέματα επικοινωνίας και πειθαρχίας. Πλέον έχουμε ανθρώπους που έχουν δουλέψει χρόνια μαζί και νομίζω χωρίς να ξεχνάμε την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Δώνης: «Δεν έχει ενδιαφέρον ούτε σε ποιες ομάδες έχω παίξει, ούτε ποια ομάδα υποστήριζα. Επιλέχθηκα για προπονητής. Αυτό δεν πρέπει γενικώς να είναι κριτήριο, πρέπει να κριθώ από την δουλειά που θα παρουσιάσω».

Διαβάστε ακόμα...

Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ (photos)

Κέρδος για ΠΑΟΚ και Δώνη ο τρίτος προκριματικός

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Παναιτωλικό ο Κουλιμπαλί
Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Παναιτωλικό ο Κουλιμπαλί
Η Χρηστίδου αποκάλυψε on air κάτι που δεν περιμέναμε: «Χώρισα δύο – τρεις φορές εκείνη την περίοδο»
Η Χρηστίδου αποκάλυψε on air κάτι που δεν περιμέναμε: «Χώρισα δύο – τρεις φορές εκείνη την περίοδο»
Ράσφορντ για Λίβερπουλ: «Δεν είναι αουτσάιντερ η Γιουνάιτεντ»!
Ράσφορντ για Λίβερπουλ: «Δεν είναι αουτσάιντερ η Γιουνάιτεντ»!
ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο στην Λάρισα!
ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο στην Λάρισα!

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο (Ζ)
  20:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2812
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  23:15Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  00:30Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • NBA Daily
  01:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  01:35Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Files E4
  01:40Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Ρόκι Φίλντινγκ (Ζ)
  02:00WBA Super Middleweight Title. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ούνικς Καζάν
  02:05VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ
  02:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  03:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E25
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Βαλένθια
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  04:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  04:55Αφιέρωμα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  06:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  06:35Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο
  06:40Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  07:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  08:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  08:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  08:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  08:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies