Καταθέτει υπόμνημα για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Τις εξελίξεις με το θέμα της αδειοδότησης θέλουν να προλάβουν στον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο οι άνθρωποί του δεν σταμάτησαν τη δουλειά ούτε το σαββατοκύριακο (26-27/05).

Καταθέτει υπόμνημα για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Τη Δευτέρα (28/05) όλες οι ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν τους φακέλους στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ την Τρίτη (29/05) θα γίνει η εκδίκαση των υποθέσεων.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ετοιμάσει και θα καταθέσουν υπόμνημα, ζητώντας τη μετάθεση της εκδίκασής τους κατά μία μέρα, δηλαδή την Τετάρτη (30/05).

Ο λόγος που θέλουν αυτήν τη μετάθεση οι «πράσινοι» είναι για να προχωρήσουν στην καταβολή των οφειλομένων προς τους παίκτες και να πάρουν τις υπογραφές τους, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αδειοδότηση.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους των παικτών, έχοντας ενημερώσει για τις επικείμενες πληρωμές.

COMMENTS