Έφυγαν για διακοπές στην Κέρκυρα

Την τελευταία τους προπόνηση για αυτήν την αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησαν την Παρασκευή (11/05) οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας.

Έφυγαν για διακοπές στην Κέρκυρα

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση των «Φαιάκων», που έγινε στο προπονητήριο του Ποταμού, έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης.

Το «αφεντικό» της Κέρκυρας μίλησε για λίγο στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και στη συνέχεια οι «Φαίακες»... σκόρπισαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

Άλλωστε, η Κέρκυρα δεν έχει καταλήξει ακόμη στον προπονητή που θα καθοδηγήσει τη νέα σεζόν την ομάδα, με τον Τίμο Καβακά να περιμένει ακόμη ειδοποίηση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.