Γραμμόζης: «Με το διπλό επί του Ολυμπιακού το πιστέψαμε»

Γραμμόζης: «Με το διπλό επί του Ολυμπιακού το πιστέψαμε»

Στον τεράστιο ρόλο που έπαιξε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας η νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης», εστίασε ο Δημήτρης Γραμμόζης.

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έκανε να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στην παραμονή», τόνισε χαρακτηριστικά ο μέσος των Φαιάκων μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αλλαγή προπονητή, ενώ αφού ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του «μάτωσαν» για να επικρατήσουν του ΟΦΗ, παραδέχθηκε ότι – με την παραμονή να βρίσκεται στο χέρι τους - το άδειο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι πλεονέκτημα γι αυτούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γραμμόζη:

Για τη σημασία του διπλού με τον Ολυμπιακό: «Όντως, το ματς με τον Ολυμπιακό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έκανε να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στην παραμονή. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν πολύ σημαντική, ενώ και η αλλαγή προπονητή έκανε καλό σε πολλούς ποδοσφαιριστές, αφού είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από το μηδέν. Πριν το ματς στο Καραϊσκάκη είχαμε καταλάβει ότι είχαμε χάσει τις περισσότερες ελπίδες και ξέραμε ότι μόνο με νίκη θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Την κάναμε και μετά μας βοήθησε ψυχολογικά στα επόμενα ματς για να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αν ακούσει κάποιος το σκορ θα πει ότι ο ΟΦΗ μπήκε χαλαρός στο γήπεδο. Εγώ λέω ότι ματώσαμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ο ΟΦΗ ήταν σκληρός αντίπαλος, προηγήθηκε και αν έβαζε ένα δεύτερο, θα ήταν αλλιώς το θέμα. Ισοφαρίσαμε, όμως, γρήγορα και τελικά καταφέραμε να το γυρίσουμε».

Για το αν οι αδιάφορες ομάδες στη Γερμανία αντιμετωπίζουν καλύτερα τα τελευταία ματς: «Νομίζω ότι το αν καίγεσαι για βαθμούς ή όχι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Όντως, στη Γερμανία οι ομάδες σέβονται τον αντίπαλό τους, αλλά σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι κι εδώ συμβαίνει το ίδιο».

Για την τελευταία αγωνιστική: «Ξέρουμε ότι δεν έχουμε το ευκολότερο έργο, αλλά το θετικό ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο, αφού το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι καυτή έδρα. Το θετικό είναι ότι η παραμονή βρίσκεται στο χέρι μας πλέον και δεν εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα. Κοιτάμε μόνο το δικό μας ματς και αν εμείς κάνουμε το διπλό, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το τι θα κάνουν οι άλλοι».

Για την αλλαγή προπονητή: «Όταν έρχεται ένας προπονητής που δεν ξέρει πολλά για την ομάδα, είναι και θετικό και αρνητικό. Ο καινούριος τεχνικός έδειξε όρεξη να δουλέψει από την αρχή, ενώ και οι παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε. Δεν υπήρχε χρόνος για να αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά και οι παίκτες, στους οποίους εναπόκειτο κυρίως να αλλάξουν την εικόνα, ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Για το Ρεάλ - Μπάγερν: «Πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό η Μπάγερν. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει την ποιότητα να σκοράρει στο Μπερναμπέου. Έχει μεγάλο αντίπαλο απέναντί της, αλλά μπορεί να τα καταφέρει. Ο Χάινκες ήξερα ότι θα καθοδηγήσει καλά την ομάδα. Δεν περίμενα μέχρι τον τελικό, αλλά είναι και θέμα τύχης. Τον βοήθησε κι έτσι κατάφερε να τη φτάσει να διεκδικεί αυτόν τον στόχο».



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved