«Δεν υπάρχει εμπλοκή της εταιρείας με την ΠΑΕ»
SHARE

«Δεν υπάρχει εμπλοκή της εταιρείας με την ΠΑΕ»

Για τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών του Άρη, μίλησε ο υπεύθυνος ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης.

Μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, ο Γιώργος Μποτζώρης, αναφέρθηκε αρχικά στην καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης: «Χθες έγιναν περισσότερες από 600 εγγραφές. Καταλαβαίνετε ότι 600 νέες εγγραφές σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα προκάλεσε μία σημαντική χρονική καθυστέρηση την οποία δεν την περιμέναμε. Υπήρχε και ένα ζήτημα με την απαρτία και αν δεν τακτοποιούνταν οικονομικά κάποιοι για να υπάρχει απαρτία δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η γενική συνέλευση. Υπήρχαν περίπου 1.300 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Οι ανανεώσεις στην Κοινωνία Μελών Άρη είθισται να γίνονται πριν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό συνέβαινε μέχρι πέρσι. Φέτος για πρώτη φορά τέθηκε το θέμα ανανέωσης σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλες εποχές δεν υπήρχαν ούτε 1.300 άτομα στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Ο κύριος όγκος ανανέωνε Απρίλιο και Μάιο. Συνεπώς δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης. Περιμένουμε ότι θα υπάρχει μία μείωση του αριθμού των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, κάτι που συνδέεται με την κρίση».

Αναφερόμενος στις προτάσεις που παρουσίασε η διοίκηση της ΠΑΕ, είπε: «Όπως τόνισε χθες ο κ. Αθανασιάδης οι δύο προτάσεις είναι σε εξέλιξη. Αυτό που παρουσιάστηκε χθες δεν ήταν ούτε καν η μία πρόταση. Ήταν το ένα μέρος μίας πρότασης επένδυσης η οποία θα εξελιχθεί από το καλοκαίρι και μετά.

Υπάρχει όμως και μία ακόμα, αρκετά πιο ξεκάθαρη, που μιλά για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, διαδικασίες όμως που είναι χρονοβόρες και δεν θα μπορούσαν να λύσουν άμεσα το πρόβλημα της αδειοδότησης. Και οι δύο προτάσεις είναι ενεργές. Για ένα κομμάτι της πρώτης πρότασης αποφασίσαμε χθες και συνεχίζονται οι επαφές για την ευόδωση των προτάσεων, που η μία δεν αποκλείει την άλλη».

Για το ενδεχόμενο εξέλιξης της πρώτης πρότασης σε αγορά μετοχών: «Η πρόταση που παρουσιάστηκε χθες αφορούσε ουσιαστικά μία ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ Άρης από τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτό άλλωστε ήταν ζητούμενο και στις εκλογές που προηγήθηκαν. Αυτό το οποίο ουσιαστικά ψήφισαν τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη είναι ότι παρατείνουμε τη θητεία της διοίκησης κατά ένα χρόνο, ώστε να μπορεί να προχωρήσει στην ταμειακή διευκόλυνση που θα εισρεύσουν στα ταμεία».

Όσον αφορά στο πιθανό άνοιγμα που ακούστηκε, τόνισε: «Μιλάμε για μία πρόβλεψη και για ένα υποτιθέμενο λογιστικό άνοιγμα χρήσης. Πρόκειται για μία έννοια αφηρημένη. Το σίγουρο είναι ότι όταν εξασφαλίζεται η αναγκαία ρευστότητα,  το λογιστικό με το πραγματικό άνοιγμα δεν έχουν καμία σχέση. Αν εξασφαλιστεί η αναγκαία ρευστότητα το πραγματικό οικονομικό άνοιγμα θα είναι πολύ μικρότερο».

Σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας, υποστήριξε: «Κύριο ζητούμενο είναι να λυθεί και το θέμα αδειοδότησης ή μη του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γι’ αυτό ετέθη ένα θέμα υπό μη ώριμες συνθήκες και υπό της ελλείψεις που αντιλήφθηκαν όλοι στην ενημέρωση».

Ενώ για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι συμβεβλημένοι σε αυτό το εγχείρημα δεν είναι η ΠΑΕ Άρης με κάποια εταιρία που δεν γνωρίζουμε. Οι ενδιάμεσοι άνθρωποι είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, που ουσιαστικά είναι αυτοί οι οποίοι δανειοδοτούν την ΠΑΕ Άρης. Άρα η ταμειακή διευκόλυνση γίνεται από τους ανθρώπους της διοίκησης στην ΠΑΕ. Αν χρειαστεί να μετοχοποιήσουν θα το συζητήσουμε εκείνη την ώρα. Το πλάνο που παρουσιάστηκε είναι ότι αν πετύχει πρόκειται για πρόταση επενδυτικού ενδιαφέροντος, που φτάνει στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ Άρης».

Μιλώντας για τις δύο εταιρείες, ξεκαθάρισε: «Αν ήταν εταιρίες φαντάσματα το πρόβλημα θα το είχαν οι άνθρωποι που εξασφαλίζουν τα χρήματα για να διευκολύνουν την ΠΑΕ Άρης. Το πρόβλημα δεν το έχει η ΠΑΕ αλλά οι άνθρωποι που δανείζονται χρήματα. Δεν υποθηκεύεται κανένα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία εμπλοκή του Άρη».

Αναφορικά με τις αγωγές που έχουν γίνει κατά της Κοινωνίας Μελών Άρη, είπε: «Το δικαίωμα του να αμφισβητείς κάποιον είναι υπαρκτό. Η αντίδρασή μας είναι όταν το διακύβευμα είναι ο Άρης. Όταν ο Άρης γίνεται το όχημα για να τεθούν οι οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις. Όταν κάποιος έχει κάποιες διαφωνίες θα πρέπει πρώτα να έρθει να τις εκφράσει και αν οι απαντήσεις δεν τον απαντούν θα μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε κρίση και κίνηση.

Όταν δεν παίρνει κάποιος το μικρόφωνο για να διατυπώσει εκεί που πρέπει στη γ.σ. τις όποιες διαφωνίες του και το κάνει μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, εφημερίδες και ραδιόφωνα τότε δεν στοχεύουμε τα άτομα αλλά τον σύλλογο. Εμείς κρινόμαστε στις γενικές συνελεύσεις, τις ψηφοφορίες και από αυτούς που έχουν το θάρρος να εκφράσουν τη γνώμη τους εκεί που πρέπει. Χθες διατυπώθηκαν ερωτήματα που ήταν πολύ σκληρά. Είναι δικαίωμα του μέλους στα όργανα που πρέπει να εκφράσει αυτό που αισθάνεται».

Τέλος, για τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών, τόνισε: «Η Λέσχη ελέγχεται αυτή τη στιγμή από ορκωτούς λογιστές, έλεγχο τον οποίο ζητήσαμε εμείς για να μην υπάρχει καμία σκιά σε θέματα εγγραφών, ταμείου κτλ. Πλέον εγκαθίσταται ένα σύστημα μηχανογράφησης που ελέγχεται από μία τεράστια εταιρία. Αποφασίσαμε όλα να γίνονται πλέον ηλεκτρονικά ώστε να είναι εύκολα ελέγξιμα».


Η τυπική νίκη της Γιούβε
Η τυπική νίκη της Γιούβε
Αυτοψία Newsbomb.gr: Εξευτελιστική η εικόνα του ΟΑΚΑ - Κίνδυνοι και για ανθρώπινες ζωές
Αυτοψία Newsbomb.gr: Εξευτελιστική η εικόνα του ΟΑΚΑ - Κίνδυνοι και για ανθρώπινες ζωές
NBA: Κυρίαρχος Ρόουζ στο Top-5 (video+photos)
NBA: Κυρίαρχος Ρόουζ στο Top-5 (video+photos)
Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Ντεμπελέ! (photos+videos)
Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Ντεμπελέ! (photos+videos)

 • Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  09:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Λέστερ
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  09:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  10:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 1ος σταθμός: Τέξας. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:30Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  12:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:15Gearing Up.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  12:30Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  13:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  13:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  14:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • RBAR 2018
  15:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  15:50Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  16:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:25Μόντε Κάρλο.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  16:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  17:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς (Ζ)
  19:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  19:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  21:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  22:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς (Ζ)
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00Martinsville First Data 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: ABC of Sailing
  23:30Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ιστιοπλόος; Η ιστιοπλοΐα είναι δύσκολο άθλημα αλλά ανταμείβει με τα υπέροχα τοπία που περιλαμβάνει. Μάθετε τα πάντα για τη γλώσσα του αθλήματος και κάποιες βασικές τεχνικές.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:5523η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  00:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βόρσκλα - Άρσεναλ
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:0018η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Μούρθια
  01:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Topspin
  02:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αϊντχόφεν - Μπαρτσελόνα
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • RBAR 2018
  03:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  04:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  04:55Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  05:55CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Drone Champions League 2018 E1
  06:10Επεισόδιο: Μόναχο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  07:00Αφιέρωμα.
 • Drone Champions League 2018 E2
  07:20Επεισόδιο: Μαδρίτη. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  07:35Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Ξάνθη ΑΟ - Ολυμπιακός
  07:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Drone Champions League 2018 E3
  08:30Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Topspin
  08:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Drone Champions League 2018 E4
  09:40Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  10:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 2ος σταθμός: Μπιλμπάο. Στιγμιότυπα.
 • Drone Champions League 2018 E5
  10:50Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:40Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:55XTERRA World Championship.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  12:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
  12:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βέρντερ Βρέμης
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  15:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  15:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  15:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο (Ζ)
  17:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:4520ή αγωνιστική.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  18:00Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  18:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  18:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  19:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Μόντε Κάρλο.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Adaptive Surfing Championship
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  21:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies