«Σκέψεις για Φαμπιάνσκι στον Ολυμπιακό»

«Σκέψεις για Φαμπιάνσκι στον Ολυμπιακό»

Για την απόκτηση του Λούκας Φαμπιάνσκι αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η αθλητική ιστοσελίδα «przeglad sportowy» της Πολωνίας, επαναφέρει το συγκεκριμένο… σενάριο, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου άσου με την μορφή του δανεισμού, έπειτα και από την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, καθώς δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά στην φετινή πορεία του Πολωνού τερματοφύλακα στην Άρσεναλ, ο οποίος μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές, τρεις στο League Cup Αγγλίας και μία στο Champions League με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» από το οποίο αποχώρησε ως τραυματίας στο 25’.

Εν συνεχεία φιλοξενούνται δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που είχε κάνει προ ημερών στα Μέσα της Βρετανίας, όπου είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες», μια και δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, ενόψει και του EURO 2012 που θα γίνει στην Πολωνία και την Ουκρανία.

«Η κατάσταση έγινε ενδιαφέρουσα για τον Τύπο, ο οποίος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φαμπιάνσκι. Ο Πολωνός δεν είναι ο μόνος πορτιέρο που βρίσκεται στην λίστα του συλλόγου», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Το τελευταίο διάστημα, τα γκολπόστ του Ολυμπιακού υπερασπίζεται ο 22χρονος Ούγγρος, Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος πήρε τη θέση του Ιταλού (Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο) Φράνκο Κοστάντσο. Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι απολύτως χαρούμενος με τον τερματοφύλακά του, παρά το γεγονός πως δεν είχε δεχθεί γκολ για 715 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για γκολκίπερ. Στο… μπλοκάκι του ήταν το όνομα του Αργεντίνου Μαριάνο Αντουχάρ, ο οποίος πρόσφατα δόθηκε δανεικός στην Εστουντιάντες Λα Πλάτα από την ιταλική Κατάνια. Οι Πειραιώτες έχασαν επίσης και τον Καμερουνέζο Κάρλος Καμενί, ο οποίος «μετακόμισε» από την Εσπανιόλ στην Μάλαγα. Παράλληλα, ένας ακόμα που συνδέθηκε το όνομά του με τον Ολυμπιακό ήταν ο Λετονός Αντρίς Βάνινς από την ελβετική Σιόν και ήταν αυτός ή ο Φαμπιάνσκι που ενδιέφεραν τον ελληνικό σύλλογο, όπως αναφέρουν τα ελληνικά Μέσα.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν… υποστηρικτής του Τόμας Κούστσακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε περισσότερο».

Στο τέλος, γίνεται αναφορά στις σκέψεις του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν βλέπει με καλό… μάτι τον δανεισμό του Λούκας Φαμπιάνσκι, καθώς ο Σέζνι δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά και η αποχώρησή του θα ήταν ρίσκο.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved