Αθανασιάδης: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Αθανασιάδης: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Προ των ευθυνών τους έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Θανάσης Αθανασιάδης ζητώντας τους να δείξουν περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να ανατρέψουν τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος - «Γκάζια» και από το τεχνικό δίδυμο Σεμερτζίδη, Μιχαλήτσου - Επέστρεψε δριμύτερος ο Κόντης.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση μετά το «διαζύγιο» με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης Τάσο Ορφανίδη και τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη και αφού ενημέρωσε επίσημα τους ποδοσφαιριστές για τις αλλαγές που έγιναν στο τεχνικό τιμ, κατανοώντας τις δυσκολίες που περνούν, προσπάθησε να τους αφυπνίσει κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

«Μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη των Σεμερτζίδη, Μιχαλήτσου. Θέλω να δείξετε σεβασμό σε δύο ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση», τόνισε αρχικά στην 45λεπτη ομιλία του στα αποδυτήρια ο Αθανασιάδης, συμπληρώνοντας:

«Κανείς μας δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας  ως τώρα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Ως διοίκηση κάνουμε το καλύτερο για να τα λύσουμε το συντομότερο».

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας, καθιστώντας  σαφές τι περιμένει τους Θεσσαλονικείς: «Αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε μαζί με σας. Μπορούμε να γυρίσουμε την αρνητική κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή  που υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά στην ομάδα. αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οι δυνατότητές σας είναι μεγαλύτερες και από εδώ και πέρα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Δεν αρμόζει στον Άρη η θέση που έχει στη βαθμολογία και η εικόνα που δείχνετε. Πρέπει να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση, ο κόσμος έχει πληγωθεί».

«Αδικείτε τους εαυτούς σας»

Παράλληλα, να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών τους επιχείρησαν με τη σειρά τους οι Γιώργος Σεμερτζίδης και Γιάννης Μιχαλήτσος οι οποίοι θα καθοδηγήσουν τον Άρη στο ματς με τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως η νίκη την Κυριακή αποτελεί μονόδρομο.

«Οι συνθήκες δεν είναι καλύτερες, απεναντίας είναι πολύ δύσκολες και το ξέρουμε. Εμείς κληθήκαμε για να βοηθήσουμε τον Άρη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν πρώτα δεν βοηθήσετε εσείς τους εαυτούς σας. Είστε καλοί παίκτες και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν το βγάζετε μέχρι τώρα στο γήπεδο. Αδικείτε τους εαυτούς σας.

Είστε επαγγελματίες και ξέρετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να βγάλετε την ομάδα από αυτήν την κατάσταση. Την Κυριακή η νίκη είναι μονόδρομος επί του ΠΑΣ Γιάννινα και θα δουλέψουμε όλοι μαζί μέχρι τότε για να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα των δύο τεχνικών.

Κόντης: «Ό,τι θέλετε για μένα»

Δριμύτερος προκειμένου να συμβάλει από τη μεριά του στην ανατροπή του κακού κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη, επέστρεψε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος παρά το γεγονός πως διατηρούσε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε ενεργό συμμετοχή στην ομάδα.

«Για κάποιους λόγους είχα απομακρυνθεί», εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ο Κόντης συμπληρώνοντας: «Αλλά πλέον επέστρεψα και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Να ξέρετε ότι από σήμερα θα είμαι αυτός στον οποίο θα απευθύνεστε για ό, τι σας απασχολεί. Πρώτα θα έρχεστε σε εμένα και μετά το θέμα θα πηγαίνει στη διοίκηση, είτε αφορά ζητήματα που σχετίζονται με το αγωνιστικό είτε με το οικονομικό. Έχετε δυνατότητες και θέλω το μυαλό σας να είναι μόνο στο γήπεδο».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved