Πρόμπιερζ: «Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Πρόμπιερζ: «Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνισή τους, ωστόσο δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Πολωνός τεχνικός των «κίτρινων», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του «Κλ. Βικελίδης», δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στις διαδοχικές υποχρεώσεις της ομάδας του, τις αδυναμίες της, αλλά και τα μεταγραφικά, για τα οποία δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, αρκούμενος στη διάψευση του σεναρίου περί απόκτησης τερματοφύλακα.

«Το βασικό σήμερα ήταν να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμέναμε ότι η νίκη θα ήταν επαγγελματική, θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Επειδή τις τελευταίες ώρες παρακολούθησα δύο αγώνες, χθες το Άρσεναλ – Γουλβς και σήμερα είδα λίγο το ΟΦΗ – Λεβαδειακός ήξερα ότι το παιχνίδι μας είναι από τα πιο χαρακτηριστικά του στιλ ότι τα φαβορί πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει πριν καν παίξουν, ωστόσο τέτοια παιχνίδια πολύ συχνά έρχονται ισοπαλία ή χάνονται κιόλας!», τόνισε αρχικά ο Πρόμπιερζ, συμπληρώνοντας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, γιατί βλέπω πόσο σκληρά δουλεύει στις προπονήσεις. Τα συγχαρητήρια δεν τα δίνω μόνο στους παίκτες που παίζουν, αλλά σε όλους όσους δουλεύουν καθημερινά στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί το παιχνίδι μας εναντίον οργανωμένης άμυνας ήταν αρκετά βελτιωμένο. Δημιουργήσαμε αρκετά περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, έχουμε ακόμα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να βελτιώσουμε την επόμενη βδομάδα, αφού μετά θα έχουμε βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί κανένας δεν παραπονέθηκε που προπονηθήκαμε και ανήμερα Χριστουγέννων. Για μένα ήταν ένα καλό βήμα, κερδίσαμε δύο παιχνίδια σερί και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια».

Ερωτηθείς για τα δύο γκρουπ παικτών που προπονούνται και πως ακόμα μένουν εκτός ομάδας παίκτες όπως ο Καστίγιο ή ο Παπαστεριανός: «Έχουμε κάποιους παίκτες και με αυτούς δουλεύουμε τώρα. Οι 28 παίκτες που προπονούνται μαζί μας, αυτοί λαμβάνονται υπ' όψιν αυτή τη στιγμή. Αυτό που άλλαξε είναι ότι παίζουν κάποιοι άλλοι τώρα».

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, συμπλήρωσε: «Εμείς είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε τα γκολ, σε κάποια πράγματα ήμασταν καλοί, είμαι ευχαριστημένος και μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος, αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και τον ρυθμό... Χρειάζεται και αυτό το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα και είμαστε βελτιωμένοι».

Για τα μεταγραφικά: «Καταρχήν άκουσα για έναν τερματοφύλακα, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είμαι ευχαριστημένος από τον Μάρκο (Βελλίδη). Δεν σκέφτομαι τίποτα για μεταγραφές, γιατί πιστεύω ότι έχουμε ήδη έναν μεγάλο αριθμό παικτών σαν ρόστερ. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες από την ελληνική και τη γερμανική αγορά, αλλά το βασικότερο είναι για την ομάδα να έχει ένα γκρουπ παικτών το οποίο μπορώ να διαχειριστώ. Μπορούμε να μιλάμε για πολλούς παίκτες. Ο Τέβες είναι ελεύθερος παραδείγματος χάρη... Αυτό το παιχνίδι είναι το τελευταίο τη χρονιάς. Ήταν σημαντικό να δω όλους τους παίκτες, να έχω μια πιο σαφή εικόνα. Τους βλέπω στην προπόνηση τι διάθεση έχουν, πως προπονούνται... Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση, θα πούμε κάποια πράγματα, αλλά δεν θα έρθει τερματοφύλακας από την Πολωνία».

Για τη βασική αδυναμία που έχει παρατηρήσει στον Άρη: «Αν την πω δεν θα βοηθήσουμε κανένα. Εγώ το βλέπω και ξέρω που θα εστιάσουμε την προπόνησή μας. Αυτό που ήταν το πρόβλημα ήταν να παίρνουμε το αποτέλεσμα, σιγά σιγά έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει δύσκολα, θα δούμε στην πορεία τι μπορεί να γίνει».

Για τους Νάτσο Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες: «Ο ένας ήταν μακροχρόνια τραυματίας, ο άλλος χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι. Τώρα που μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μια βδομάδα προπόνηση, κάνουν μια συγκεκριμένη προετοιμασία και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια για την ομάδα και θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα, στη διάθεσή μας. Δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να τους έχουμε όλους έτοιμους, γιατί θα τους χρειαστούμε».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να μοιράσει ευχές για το 2012: «Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία, γιατί είναι κάτι που δεν αγοράζεται. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία! Κάποιες φορές, κάποιοι αγώνες κερδίζονται, κάποιοι χάνονται, αλλά πρέπει να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι. Θα ήθελα να σας πω για τον πατέρα μου που είναι 12 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα. Εύχομαι υγεία, αλλά αν κερδίσει κάποιος το λόττο δεν θα είναι άσχημα! Για τον Άρη αυτό που προέχει είναι να δουλεύουμε σωστά και να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Εύχομαι νίκες στην ομάδα».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved