«Ετοιμάζεται για... εκτόξευση ο Παναθηναϊκός»
SHARE

«Ετοιμάζεται για... εκτόξευση ο Παναθηναϊκός»

Έτοιμος να μπει σε διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι, τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην «πράσινη» ΠΑΕ και τους Άραβες επενδυτές. Μάλιστα, δε δίστασε να υποστηρίξει ότι ίσως επενδυθούν περισσότερα από τα 500 εκατ. ευρώ του σεϊχη Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι.

{textlink02}

Ο Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι παραχώρησε συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» τονίζοντας πως στόχος των Αράβων επενδυτών είναι να γίνει πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, όσο και στον Βλάση Τσάκα, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο - κλειδί για την υπόθεση. \

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

-Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σενάρια για τους νέους επενδυτές.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την ταυτότητά τους. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ήσυχος».

-Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητές τους.

«Είναι τεράστιες. Μπορούν και θέλουν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Να γίνει μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη».

-Πιστεύετε πως είναι σε θέση να συναγωνιστούν επενδύσεις-μαμούθ, για παράδειγμα όπως την αντίστοιχη του Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι;

«Ο σεϊχης Μανσούρ του Κατάρ δεν είναι γνωστός για τις επενδύσεις του. Οι άνθρωποι που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον αραβικό κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά».

-Μα επένδυσαν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για να φτάσει στο σημείο η Σίτι να πρωταγωνιστεί στην Premier League.

«Η κάθε επένδυση χρειάζεται χρόνο για πιάσει τόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που έρχονται θέλουν μόνο να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και όχι να βγάλουν χρήματα. Επαναλαμβάνω πως θα διαθέσουν όσα χρειαστούν, γιατί όχι και περισσότερα από όσα επενδύθηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να κάνουν πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό».

-Θεωρείται πως έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο ή μπορεί να απογοητευτούν και να τα παρατήσουν αν τα πολλά χρήματα δεν φέρουν γρήγορα τις επιτυχίες;

«Το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ημερομηνία λήξης. Θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα πολύ δυνατή, οικονομικά και αγωνιστικά, να της δώσουν αυτό που της αξίζει. Είμαι βέβαιος πως, αν κριθεί απαραίτητο, θα διπλασιάσουν ή θα τριπλασιάσουν την επένδυση για να πετύχουν τα σχέδιά τους και δεν θα κάνουν πίσω».

-Έχετε άποψη για τα μεταγραφικά σχέδια των επενδυτών;

«Όχι, αυτά είναι δικά τους θέματα. Όταν αναλάβουν, πιστεύω ότι θα έχετε τη σχετική ενημέρωση».

-Παρόλα αυτά ενημερώνεστε για τον Παναθηναϊκό, διαβάζετε τα νέα, μαθαίνετε τις εξελίξεις. Άρα ξέρετε και για τον Σισέ και για τον Ροναλντίνιο.

«Για τον Σισέ ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και πως τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία. Φυσικά, γνωρίζω και τον Ροναλντίνιο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, κορυφαίος παίκτης του κόσμου είναι ο Μέσι. Προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο παίκτη του κόσμου τον Μέσι».

-Ωραία, λοιπόν, ας φτιάξουμε ένα τραβηγμένο σενάριο. Αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να πουλήσει τον Μέσι, οι νέοι επενδυτές έχουν την εμβέλεια να αντέξουν ένα τέτοιο τίμημα και να προσπαθήσουν να φέρουν στον Παναθηναϊκό παίκτη τέτοιου επιπέδου;

«Έχουν και τη θέληση και τη δυνατότητα να το κάνουν. Να είστε σίγουροι για αυτό. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει σε... διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει ξανά τον Σισέ στην ομάδα.

«Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι αγαπούν τον Σισέ ίσως προσθέσει ακόμη ένα λόγο στη νέα ηγεσία για να τον φέρουν πίσω».

-Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθηκαν όπως θέλατε; Υπήρξε κάποια στιγμή που ανησυχήσατε μήπως ναυαγήσει η υπόθεση;

«Μέχρι σήμερα όλα πήγαν πολύ καλά. Πήραμε την υπόσχεση πως θα προχωρήσει το θέμα του νόμου, πράγματι κατατέθηκε το νομοσχέδιο στην Βουλή και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν θετικά μέχρι το τέλος. Δεν φοβήθηκα σε καμιά στιγμή για την υπόθεση. Παρότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, τις ξεπεράσαμε και τώρα φτάνουμε στη στεριά».

-Τι έγινε με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και χάθηκε από την κούρσα της διεκδίκησης των μετοχών; Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο;

«Στο διάστημα που είχε στη διάθεσή του συνέπεσαν πολλές αργίες στη χώρα (Σαουδική Αραβία). Σε συνδυασμό με την απειρία συμβούλων του, οδηγήθηκε εκτός χρονοδιαγράμματος και έχασε τις προθεσμίες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον Σουλτάν».

-Το σίγουρο είναι ότι το θέμα έμεινε στον αέρα για τρεις μήνες και αυτό είχε ως συνέπεια να το αντιμετωπίσει ο κόσμος με δυσπιστία. Υπήρξαν καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές.

«Εδώ στην Ελλάδα ζείτε και αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τις καταστάσεις από ότι στην Σαουδική Αραβία. Δεν φταίνε οι Άραβες επενδυτές για τις καθυστερήσεις. Όλοι είχαν πάντα το φόβο για την απαγόρευση του νόμου. Αυτό τους έκανε να περιμένουν, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να μην νιώθουν σιγουριά.  Άκουγαν για την πιθανότητα να αλλάξει ο νόμος, αλλά συνέχισαν να κινούνται προσεκτικά γιατί δεν γνώριζαν το πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Το φυσιολογικό για έναν επενδυτή όταν μπαίνει σε μια επιχείρηση είναι ο νόμος να είναι με την πλευρά του και όχι εναντίον του».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ρόλο του κ. Τσάκα;

«Είναι ο άνθρωπος κλειδί για ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσουμε ως εδώ. Οι ικανότητές του στις διαπραγματεύσεις, η υπομονή, η επιμονή και η σκληρή δουλειά του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να είμαστε ένα βήμα από τη συμφωνία».

-Η δική σας θέση στην ιστορία περιορίζεται σε αυτήν του μεσολαβητή μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του κ. Βαρδινογιάννη;

«Το σωστό είναι να με αποκαλείτε «άνθρωπο των επενδυτών» και όχι της βασιλικής οικογένειας. Στη Σαουδική Αραβία υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Λίγοι από τη βασιλική οικογένεια ασχολούνται με επενδύσεις».

-Πιστεύετε ότι είναι πρόσφορο το έδαφος στη χώρα μας για επενδύσεις;

«Θέλω να βοηθήσω τους Άραβες επενδυτές να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει η χώρα σας να επιστρέψει πολύ δυνατή και οι επενδυτές μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. Μπορούν να γίνουν επενδύσεις, για παράδειγμα από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες. Υπάρχει και η δυνατότητα για συνεργασία των δύο χωρών σε πολλούς τομείς. Στην Σαουδική Αραβία υπάρχει πολύ ισχυρή, οικονομικά, βάση και ευνοϊκοί νόμοι για τους ξένους επενδυτές. Μπορεί να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν βαραίνει με φόρους τους ξένους. Οι Σαουδάραβες έχουν βγει εκτός συνόρων και επενδύουν πολλά χρήματα αν τους το επιτρέπουν οι νόμοι. Στην Ελλάδα αν το προβλέψει ο νόμος, θα έρθουν επενδυτές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο από την Σαουδική Αραβία. Είστε η μεγαλύτερη χώρα στον τουρισμό. Οι Αραβες αγαπάνε τον πολιτισμό σας και την ιστορία σας. Στα σχολεία μιλάνε συχνά για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα».

-Τι πιστεύετε ότι φταίει για την κρίση;

«Είναι πολιτικό το θέμα. Όμως ας δούμε τη λύση, όχι το πρόβλημα. Και η λύση είναι να ανοίξουν οι αγορές για τους ξένους επενδυτές».

-Θα σας ενδιέφερε να επενδύσετε στην Ελλάδα γύρω από τη δουλειά σας;

«Σκέφτομαι να βοηθήσω ώστε να γίνουν πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

-Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τίτλος για το έργο «Άραβες και Παναθηναϊκός»;

«Οι Άραβες βοηθούν την οικονομία της Ελλάδας την ώρα που οι Ευρωπαίοι το αποφεύγουν».

Πλησιάζει ο Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι
Πλησιάζει ο Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι
UEFA NATIONS LEAGUE: Ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» και πρωτιά για Πορτογαλία
UEFA NATIONS LEAGUE: Ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» και πρωτιά για Πορτογαλία
Εθνική Νέων: Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη (video)
Εθνική Νέων: Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη (video)
Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ
Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ

 • Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E23
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  23:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  23:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  23:45Αφιέρωμα.
 • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
 • NBA Daily
  00:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου
  00:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • MotoGP 2018
  00:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  01:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018 (Ζ)
  02:00SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  02:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  02:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Νιλ Μάγκνι - Σαντιάγκο Πονζινίμπιο 'Gente Boa'. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Μπάσκετ: Ανδόρρα - Μάλαγα
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  03:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  04:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  04:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:157η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  05:4512η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Moto2 2018
  06:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  06:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  07:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - Ξάνθη ΑΟ
  07:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  07:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  08:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  09:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Τουρκία - Σουηδία
  09:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B2. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
  09:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  09:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ
  10:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  11:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  11:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Σκωτία
  11:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  11:45Ημιτελικοί.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  13:30Η εξομολόγηση ενός 'μύθου'.
 • Χάντμπολ: Ολυμπιακός - Νέξε (Ζ)
  13:45EHF Cup 2018-19. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - Κροατία (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  14:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Pregame Show (Ζ)
  14:30Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  15:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός (Ζ)
  16:00Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  16:15Αφιέρωμα.
 • Topspin (Ζ)
  16:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018
  17:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:00Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2018
  18:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Nations League Show 2018-19 (Ζ)
  18:30Μια εκπομπή για το UEFA Nations League.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  19:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ζ)
  19:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  20:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  21:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies