«Ετοιμάζεται για... εκτόξευση ο Παναθηναϊκός»
SHARE

«Ετοιμάζεται για... εκτόξευση ο Παναθηναϊκός»

Έτοιμος να μπει σε διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι, τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην «πράσινη» ΠΑΕ και τους Άραβες επενδυτές. Μάλιστα, δε δίστασε να υποστηρίξει ότι ίσως επενδυθούν περισσότερα από τα 500 εκατ. ευρώ του σεϊχη Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι.

{textlink02}

Ο Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι παραχώρησε συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» τονίζοντας πως στόχος των Αράβων επενδυτών είναι να γίνει πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, όσο και στον Βλάση Τσάκα, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο - κλειδί για την υπόθεση. \

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

-Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σενάρια για τους νέους επενδυτές.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την ταυτότητά τους. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ήσυχος».

-Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητές τους.

«Είναι τεράστιες. Μπορούν και θέλουν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Να γίνει μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη».

-Πιστεύετε πως είναι σε θέση να συναγωνιστούν επενδύσεις-μαμούθ, για παράδειγμα όπως την αντίστοιχη του Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι;

«Ο σεϊχης Μανσούρ του Κατάρ δεν είναι γνωστός για τις επενδύσεις του. Οι άνθρωποι που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον αραβικό κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά».

-Μα επένδυσαν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για να φτάσει στο σημείο η Σίτι να πρωταγωνιστεί στην Premier League.

«Η κάθε επένδυση χρειάζεται χρόνο για πιάσει τόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που έρχονται θέλουν μόνο να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και όχι να βγάλουν χρήματα. Επαναλαμβάνω πως θα διαθέσουν όσα χρειαστούν, γιατί όχι και περισσότερα από όσα επενδύθηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να κάνουν πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό».

-Θεωρείται πως έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο ή μπορεί να απογοητευτούν και να τα παρατήσουν αν τα πολλά χρήματα δεν φέρουν γρήγορα τις επιτυχίες;

«Το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ημερομηνία λήξης. Θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα πολύ δυνατή, οικονομικά και αγωνιστικά, να της δώσουν αυτό που της αξίζει. Είμαι βέβαιος πως, αν κριθεί απαραίτητο, θα διπλασιάσουν ή θα τριπλασιάσουν την επένδυση για να πετύχουν τα σχέδιά τους και δεν θα κάνουν πίσω».

-Έχετε άποψη για τα μεταγραφικά σχέδια των επενδυτών;

«Όχι, αυτά είναι δικά τους θέματα. Όταν αναλάβουν, πιστεύω ότι θα έχετε τη σχετική ενημέρωση».

-Παρόλα αυτά ενημερώνεστε για τον Παναθηναϊκό, διαβάζετε τα νέα, μαθαίνετε τις εξελίξεις. Άρα ξέρετε και για τον Σισέ και για τον Ροναλντίνιο.

«Για τον Σισέ ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και πως τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία. Φυσικά, γνωρίζω και τον Ροναλντίνιο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, κορυφαίος παίκτης του κόσμου είναι ο Μέσι. Προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο παίκτη του κόσμου τον Μέσι».

-Ωραία, λοιπόν, ας φτιάξουμε ένα τραβηγμένο σενάριο. Αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να πουλήσει τον Μέσι, οι νέοι επενδυτές έχουν την εμβέλεια να αντέξουν ένα τέτοιο τίμημα και να προσπαθήσουν να φέρουν στον Παναθηναϊκό παίκτη τέτοιου επιπέδου;

«Έχουν και τη θέληση και τη δυνατότητα να το κάνουν. Να είστε σίγουροι για αυτό. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει σε... διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει ξανά τον Σισέ στην ομάδα.

«Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι αγαπούν τον Σισέ ίσως προσθέσει ακόμη ένα λόγο στη νέα ηγεσία για να τον φέρουν πίσω».

-Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθηκαν όπως θέλατε; Υπήρξε κάποια στιγμή που ανησυχήσατε μήπως ναυαγήσει η υπόθεση;

«Μέχρι σήμερα όλα πήγαν πολύ καλά. Πήραμε την υπόσχεση πως θα προχωρήσει το θέμα του νόμου, πράγματι κατατέθηκε το νομοσχέδιο στην Βουλή και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν θετικά μέχρι το τέλος. Δεν φοβήθηκα σε καμιά στιγμή για την υπόθεση. Παρότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, τις ξεπεράσαμε και τώρα φτάνουμε στη στεριά».

-Τι έγινε με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και χάθηκε από την κούρσα της διεκδίκησης των μετοχών; Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο;

«Στο διάστημα που είχε στη διάθεσή του συνέπεσαν πολλές αργίες στη χώρα (Σαουδική Αραβία). Σε συνδυασμό με την απειρία συμβούλων του, οδηγήθηκε εκτός χρονοδιαγράμματος και έχασε τις προθεσμίες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον Σουλτάν».

-Το σίγουρο είναι ότι το θέμα έμεινε στον αέρα για τρεις μήνες και αυτό είχε ως συνέπεια να το αντιμετωπίσει ο κόσμος με δυσπιστία. Υπήρξαν καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές.

«Εδώ στην Ελλάδα ζείτε και αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τις καταστάσεις από ότι στην Σαουδική Αραβία. Δεν φταίνε οι Άραβες επενδυτές για τις καθυστερήσεις. Όλοι είχαν πάντα το φόβο για την απαγόρευση του νόμου. Αυτό τους έκανε να περιμένουν, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να μην νιώθουν σιγουριά.  Άκουγαν για την πιθανότητα να αλλάξει ο νόμος, αλλά συνέχισαν να κινούνται προσεκτικά γιατί δεν γνώριζαν το πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Το φυσιολογικό για έναν επενδυτή όταν μπαίνει σε μια επιχείρηση είναι ο νόμος να είναι με την πλευρά του και όχι εναντίον του».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ρόλο του κ. Τσάκα;

«Είναι ο άνθρωπος κλειδί για ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσουμε ως εδώ. Οι ικανότητές του στις διαπραγματεύσεις, η υπομονή, η επιμονή και η σκληρή δουλειά του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να είμαστε ένα βήμα από τη συμφωνία».

-Η δική σας θέση στην ιστορία περιορίζεται σε αυτήν του μεσολαβητή μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του κ. Βαρδινογιάννη;

«Το σωστό είναι να με αποκαλείτε «άνθρωπο των επενδυτών» και όχι της βασιλικής οικογένειας. Στη Σαουδική Αραβία υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Λίγοι από τη βασιλική οικογένεια ασχολούνται με επενδύσεις».

-Πιστεύετε ότι είναι πρόσφορο το έδαφος στη χώρα μας για επενδύσεις;

«Θέλω να βοηθήσω τους Άραβες επενδυτές να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει η χώρα σας να επιστρέψει πολύ δυνατή και οι επενδυτές μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. Μπορούν να γίνουν επενδύσεις, για παράδειγμα από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες. Υπάρχει και η δυνατότητα για συνεργασία των δύο χωρών σε πολλούς τομείς. Στην Σαουδική Αραβία υπάρχει πολύ ισχυρή, οικονομικά, βάση και ευνοϊκοί νόμοι για τους ξένους επενδυτές. Μπορεί να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν βαραίνει με φόρους τους ξένους. Οι Σαουδάραβες έχουν βγει εκτός συνόρων και επενδύουν πολλά χρήματα αν τους το επιτρέπουν οι νόμοι. Στην Ελλάδα αν το προβλέψει ο νόμος, θα έρθουν επενδυτές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο από την Σαουδική Αραβία. Είστε η μεγαλύτερη χώρα στον τουρισμό. Οι Αραβες αγαπάνε τον πολιτισμό σας και την ιστορία σας. Στα σχολεία μιλάνε συχνά για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα».

-Τι πιστεύετε ότι φταίει για την κρίση;

«Είναι πολιτικό το θέμα. Όμως ας δούμε τη λύση, όχι το πρόβλημα. Και η λύση είναι να ανοίξουν οι αγορές για τους ξένους επενδυτές».

-Θα σας ενδιέφερε να επενδύσετε στην Ελλάδα γύρω από τη δουλειά σας;

«Σκέφτομαι να βοηθήσω ώστε να γίνουν πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

-Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τίτλος για το έργο «Άραβες και Παναθηναϊκός»;

«Οι Άραβες βοηθούν την οικονομία της Ελλάδας την ώρα που οι Ευρωπαίοι το αποφεύγουν».

Στην Μπεσίκτας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (photo)
Στην Μπεσίκτας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (photo)
Δεν έχεις ιδέα πως φτιάχνονται τα αγαπημένα σου γλειφιτζούρια! (video)
Δεν έχεις ιδέα πως φτιάχνονται τα αγαπημένα σου γλειφιτζούρια! (video)
Άρης: Παρελθόν ο Μουμίν
Άρης: Παρελθόν ο Μουμίν
Φωτιά Ηλεία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Φοβούνται για αναζωπυρώσεις στη Δαφνιώτισσα
Φωτιά Ηλεία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Φοβούνται για αναζωπυρώσεις στη Δαφνιώτισσα

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies