Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
SHARE

Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, «βλέπει» ως πιθανό σενάριο για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σε περίπτωση που δεν βρεθεί οικονομική και βιώσιμη λύση στην τακτική Γενική Συνέλευση της 30ής Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τόνισε ότι το ΔΣ θα παραιτηθεί 2-3 μέρες πριν την ΓΣ, ενώ παραδέχθηκε ότι το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υποστήριξε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αν αυτό του ζητηθεί εκ νέου.

{textlink02}

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν κάποιους ενδιαφερόμενους να έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ο Μαχλάς υποστήριξε ότι η ανεξαρτησία του ΟΦΗ δεν διαπραγματεύεται με τίποτα.

«Ήρθα να κάνω μια ενημέρωση, μέσω ερωτήσεων. Είναι καλό να ενημερώσουμε που βρίσκεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι ένας πρόλογος πριν την Γενική Συνέλευση», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς.

«Συνηθίζεται όταν έχουμε κάτι να πούμε, να υπάρχει συχνή ενημέρωση και να είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είμαστε μια διοίκηση που εκπροσωπούμε όλους τους μετόχους και δίνουμε λόγο σε όσους μας συμπαραστέκονται. Το τελευταίο διάστημα ξέσπασε φιλολογία χωρίς λόγο και μερικοί σκέφτονται ότι ίσως η ομάδα αλλάξει χέρια, που δεν στέκει. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις. Οποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν την ομάδα, στην ΓΣ έχουμε βάλει θέμα και εκλογές. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με ψηφοδέλτιο και να τον δούμε.

Αν εγκριθεί, τότε να στηρίξουμε μια προσπάθεια που θα κάνει καλό στην ομάδα. Οι ψίθυροι υπάρχουν γενικώς και κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά μου με διάφορους τρόπους. Σε αυτή την ομάδα όλα θα είναι ξεκάθαρα και δεν παίζουμε κανενός το παιχνίδι. Υπάρχουν διαδικασίες που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή η διοίκηση από τον Σεπτέμβριο που έγινε η ΓΣ είπε ότι θα μείνουμε για ένα μήνα, να κάνουμε τις μεταγραφές και να προσπαθήσουμε. Δεν είπαμε ότι έχουμε τα χρήματα για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα.

Το κεφάλι μου έχει μπει στον ντορβά και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά. Ενας μικρός απολογισμός είναι καθαρά το αγωνιστικό μέρος, που πάει περίφημα. Στο 95% οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Μπορείτε να δείτε την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα. Παίκτες, προπονητές, κόσμος και διοίκηση είναι μαζί. Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με το εγώ του καθενός. Εύχομαι να δώσουμε μια λύση στο οικονομικό κομμάτι που απασχολεί την ομάδα. Είναι λίγα τα λάθη που κάνουμε στη διοίκηση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Τον Δεκέμβριο στην τακτική ΓΣ θα ήθελα να ξέρετε ότι η διοίκησή μας, μέχρι εκεί ήταν οι δυνάμεις μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Θα περιμένουμε να δούμε όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα και λένε ότι αν φύγει αυτή η διοίκηση θα την στηρίξουμε, εύχομαι αυτή η ομάδα να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να την προχωρήσει από εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές θέτουν αυτομάτως την παραίτηση αυτής της διοίκησης, ελπίζοντας αυτό που αιωρείται ότι ενδιαφέρονται πολλοί άνθρωποι, να προχωρήσει και να πάει η ομάδα ένα βήμα παρακάτω, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και μας στηρίζει. Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Το χρέος της ΠΑΕ για να αγοράσει κάποιος την ομάδα είναι 6,3 εκατ. ευρώ, αυτά που απαιτούνται για να προχωρήσει είναι 1,5-2,5 εκατ. ευρώ. Θα περιμένουμε να έρθουν οι εξελίξεις, χωρίς σκιές, με ονοματεπώνυμο.

Κοσμεί το πρωτάθλημα αυτή η ομάδα. Ευχή δική μου είναι να δω την ομάδα να ξεφύγει από τη μιζέρια και να γευόμαστε μεγάλες επιτυχίες, που αξίζουν στην ομάδα. Προσπάθησα να απαντώ τα πάντα χωρίς υπονοούμενα και χωρίς να κρύβομαι. Είμαστε καθαροί άνθρωποι. Όπως ήρθα, έτσι θα φύγω. Είμαι καθαρός και ατόφιος. Θέλω να δω την ομάδα να πηγαίνει όσο καλύτερα μπορεί.

Όταν είχα παραιτηθεί ήξερα ότι το ταβάνι το δικό μου, είναι μέχρι ένα σημείο. Και μιλούσα για το οικονομικό. Είμαι περήφανος που είμαι στην προεδρία αυτής της ομάδας. Τιμή για μένα. Ήμασταν και ξεκάθαροι ότι θα προσπαθήσουμε να μην μείνει η ομάδα ακέφαλη. Ο ΟΦΗ ενώνει. Ο ΟΦΗ είμαστε όλοι. Αυτό που λέγεται ότι κάποιοι από τη διοίκηση είναι στεναχωρημένοι, δεν ισχύει. Από τη στιγμή που τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τέλεια. Όμως, στα δύσκολα, δεν φεύγεις, δουλεύεις, προσπαθείς και αν δεν πετύχεις, θα το κρίνει ο χρόνος.

Να σταματήσουν κάποιοι να λένε ότι θέλουν ή να λένε ότι παίρνω μόνος μου αποφάσεις, χωρίς να ρωτάω κανέναν και ότι κάνω πράγματα ανεξέλεγκτα. Να έρθουν να μου το πουν στα μούτρα. Μπροστά μου. Αυτή η διοίκηση λειτουργεί σαν ομάδα. Εξουσιοδοτήθηκα να κάνω προσωπικά τις μεταγραφές. Το μάρκετινγκ έκανε τρομερή δουλειά. Φέτος, θα αλλάξουν κάποια δεδομένα. Υπήρξε εταιρία που ανέλαβε το μάρκετινγκ.

Η ομάδα θα προχωρήσει, γιατί δεν έχει ανάγκη κανέναν. Όσο μπορώ, θα είμαι κοντά σε αυτήν την ομάδα και δεν θα αφήσω κανέναν να της κάνω κακό. Αυτό για τα παπαγαλάκια που δεν μας θέλουν ενωμένους. Αυτή η διοίκηση έφτασε εκεί που μπορούσε. Θέλω κάποιους ανθρώπους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ή να πάρουν ακόμη και μεγάλο μέρος των μετοχών. Να είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα μέλη θα παραιτηθούν πριν από την ΓΣ. Μαζί με τον ερασιτέχνη και τους μετόχους θα πράξουμε σαν οικογένεια, όπως κάνουμε όλο το διάστημα.

Η διοίκηση παραιτείται. Δεν υφίσταται. Θα δούμε ποιοι θα έρθουν. Αν δεν έρθουν, θα δούμε. Ίσως πάμε στο Πρωτοδικείο. Δεν ξέρω τι λύση μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να φύγω από τη στιγμή που δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Οι μέτοχοι είναι αυτοί που βγάζουν διοικήσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και οι φίλαθλοι. Δεν μπορούν να υπάρξουν άτομα χωρίς ονοματεπώνυμα. Χρειάζονται και εξηγήσεις.

Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να μην ξέρει τι γίνεται στα οικονομικά. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει και να ελέγξει. Δεν κρυβόμαστε. Δίνουμε τη δυνατότητα να έρθει στην ΓΣ και να πει, θέλω να διοικήσω. Δεν έχω κάνει καμία συμφωνία με κανέναν.

Τα χρέη είναι 6,3 εκατ. ευρώ, το ξαναλέω. Δεν είναι πάρα πολλά. Όποιος θέλει να έρθει, ας παρουσιαστεί στην ΓΣ, ας κάνει μια διοίκηση και να την τρέξει όπως θέλει. Συζητήσεις έγιναν, όπως έπρεπε να γίνει. Να δούμε τι θέλουν, τι σκοπεύουν. Η συμφωνία δεν θα είναι κάτω από το τραπέζι. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Όποιος θέλει ας παρουσιαστεί στην ΓΣ. Έχω ζητήσει βοήθεια πολλών και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο».

Αν υπάρχει αισιοδοξία από τον ίδιο: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Καθόλου. Ειλικρινά. Διαδίδουν ότι αν φύγει ο Μαχλάς, θα μπουν στην ομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο. Ήρθαμε με ένα σκοπό. Είμαστε πετυχημένοι κατά 101%. Πρώτη φορά περιαυτολογώ. Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές. Πληρώναμε εφορία, ΙΚΑ, ποδοσφαιριστές και ξεχρεώνοντας προσφυγές, πιστεύω ότι τιμάει πολύ τη διοίκηση. Έχουμε βάλει το λιθαράκι μας».

«Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Μέχρι τον Φεβρουάριο και τα μέσα Μαρτίου, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Το κυριότερο είναι περσινό χρέος ποδοσφαιριστών, που πρέπει να γίνει κανονισμός. Αν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το τέλος, ούτε με την αδειοδότηση. Δεν μπορούν να φτάσουν τα χρήματα.

Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτήν την ομάδα. Η ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, δεν διαπραγματεύεται με τίποτα. Αυτή είναι η τοποθέτησή μας και σε όποιον αρέσει. Κανείς δεν ήρθε να μου πει ότι κρύβεται από πίσω μου ο τάδε, είναι ψέματα. Η ομάδα είμαστε εμείς. Όποιος έρθει θα έχει ονοματεπώνυμο και όλα θα είναι στο φως.

Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου. Αν υπάρξει θέμα βοήθειας, όπου εγώ θα μπορώ να προσφέρω, θα το κάνω και θα μείνω. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, θα το κάνω, με το ίδιο κόστος και βάζοντας το κεφάλι μου στον ντορβά.

Έχουν μείνει απούλητες 250.000 ευρώ σε μετοχές. Μπορεί να τις πάρει όποιος θέλει και να αυξήσει το ποσοστό του σε μετοχές. Δεν υπάρχει κάποιος να ξεπερνάει το 20%, πλην του ερασιτέχνη».

Για το αν υπάρχει θέμα Πρωτοδικείου, τόνισε: «Φυσικά και υπάρχει. Ίσως να είναι και το πιο επικρατέστερο. Πιστεύω ότι δεν θα έρθει κάποιος, άρα λύση είναι το πρωτοδικείο. Στον ΠΑΟΚ είναι εδώ και 4 χρόνια. Αναλαμβάνεις χρέη από ένα σημείο και μετά. Αυτό σημαίνει, για να εξηγούμαστε. Δεν είναι η κατάλληλη λύση, αλλά εκεί οδηγούμαστε».

«Ότι συμβαίνει στην ΑΕΚ, στον Πανιώνιο, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Η ομάδας μας οργανώνεται, χρειάζονται χρήματα. Ελπίζω να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας και να μην έχουμε πρόβλημα».

Live Chat ΑΕΚ-Σέλτικ 0-0
Live Chat ΑΕΚ-Σέλτικ 0-0
Live Chat Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ 0-0
Live Chat Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ 0-0
Εθνική Παίδων: Με μπλούζα Κωστόπουλου στον Εθνικό ύμνο (video)
Εθνική Παίδων: Με μπλούζα Κωστόπουλου στον Εθνικό ύμνο (video)
Σε δίλημμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για διευθυντή ποδοσφαίρου
Σε δίλημμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για διευθυντή ποδοσφαίρου

 • Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Στέφανος Τσιτσιπάς - Νταβίντ Γκοφάν (Ζ)
  19:002018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:15Γερμανία.
 • RBAR 2018
  20:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  21:15Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
  21:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E5
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
  21:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Προημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  22:00Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη
  23:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  23:20Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Μέλσουνγκεν
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
  23:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  23:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε
  01:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 2η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  02:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  03:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:45Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Λειψία
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E656
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  06:05Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Ντάρμσταντ
  06:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E14
  06:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ναόμι Οζάκα - Μαρία Σάκκαρη
  07:00WTA 2018. Western & Southern Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  07:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  07:40Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Γκιόρ - Μπαρτσελόνα
  08:45Κύπελλο UEFA 2017-18. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:30Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε
  10:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 2η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  10:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  11:30Malaysian Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E33
  11:45Επεισόδιο: Ανασκόπηση της σεζόν. Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:00XTERRA European Tour.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  12:30Malaysian Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  12:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  13:30Γερμανία.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  13:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  14:00Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:45Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:55Pre-Season.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  15:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  16:25Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  17:30Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018
  18:00Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  19:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  19:15SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  20:30SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies