Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
SHARE

Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, «βλέπει» ως πιθανό σενάριο για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σε περίπτωση που δεν βρεθεί οικονομική και βιώσιμη λύση στην τακτική Γενική Συνέλευση της 30ής Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τόνισε ότι το ΔΣ θα παραιτηθεί 2-3 μέρες πριν την ΓΣ, ενώ παραδέχθηκε ότι το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υποστήριξε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αν αυτό του ζητηθεί εκ νέου.

{textlink02}

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν κάποιους ενδιαφερόμενους να έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ο Μαχλάς υποστήριξε ότι η ανεξαρτησία του ΟΦΗ δεν διαπραγματεύεται με τίποτα.

«Ήρθα να κάνω μια ενημέρωση, μέσω ερωτήσεων. Είναι καλό να ενημερώσουμε που βρίσκεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι ένας πρόλογος πριν την Γενική Συνέλευση», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς.

«Συνηθίζεται όταν έχουμε κάτι να πούμε, να υπάρχει συχνή ενημέρωση και να είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είμαστε μια διοίκηση που εκπροσωπούμε όλους τους μετόχους και δίνουμε λόγο σε όσους μας συμπαραστέκονται. Το τελευταίο διάστημα ξέσπασε φιλολογία χωρίς λόγο και μερικοί σκέφτονται ότι ίσως η ομάδα αλλάξει χέρια, που δεν στέκει. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις. Οποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν την ομάδα, στην ΓΣ έχουμε βάλει θέμα και εκλογές. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με ψηφοδέλτιο και να τον δούμε.

Αν εγκριθεί, τότε να στηρίξουμε μια προσπάθεια που θα κάνει καλό στην ομάδα. Οι ψίθυροι υπάρχουν γενικώς και κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά μου με διάφορους τρόπους. Σε αυτή την ομάδα όλα θα είναι ξεκάθαρα και δεν παίζουμε κανενός το παιχνίδι. Υπάρχουν διαδικασίες που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή η διοίκηση από τον Σεπτέμβριο που έγινε η ΓΣ είπε ότι θα μείνουμε για ένα μήνα, να κάνουμε τις μεταγραφές και να προσπαθήσουμε. Δεν είπαμε ότι έχουμε τα χρήματα για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα.

Το κεφάλι μου έχει μπει στον ντορβά και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά. Ενας μικρός απολογισμός είναι καθαρά το αγωνιστικό μέρος, που πάει περίφημα. Στο 95% οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Μπορείτε να δείτε την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα. Παίκτες, προπονητές, κόσμος και διοίκηση είναι μαζί. Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με το εγώ του καθενός. Εύχομαι να δώσουμε μια λύση στο οικονομικό κομμάτι που απασχολεί την ομάδα. Είναι λίγα τα λάθη που κάνουμε στη διοίκηση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Τον Δεκέμβριο στην τακτική ΓΣ θα ήθελα να ξέρετε ότι η διοίκησή μας, μέχρι εκεί ήταν οι δυνάμεις μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Θα περιμένουμε να δούμε όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα και λένε ότι αν φύγει αυτή η διοίκηση θα την στηρίξουμε, εύχομαι αυτή η ομάδα να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να την προχωρήσει από εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές θέτουν αυτομάτως την παραίτηση αυτής της διοίκησης, ελπίζοντας αυτό που αιωρείται ότι ενδιαφέρονται πολλοί άνθρωποι, να προχωρήσει και να πάει η ομάδα ένα βήμα παρακάτω, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και μας στηρίζει. Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Το χρέος της ΠΑΕ για να αγοράσει κάποιος την ομάδα είναι 6,3 εκατ. ευρώ, αυτά που απαιτούνται για να προχωρήσει είναι 1,5-2,5 εκατ. ευρώ. Θα περιμένουμε να έρθουν οι εξελίξεις, χωρίς σκιές, με ονοματεπώνυμο.

Κοσμεί το πρωτάθλημα αυτή η ομάδα. Ευχή δική μου είναι να δω την ομάδα να ξεφύγει από τη μιζέρια και να γευόμαστε μεγάλες επιτυχίες, που αξίζουν στην ομάδα. Προσπάθησα να απαντώ τα πάντα χωρίς υπονοούμενα και χωρίς να κρύβομαι. Είμαστε καθαροί άνθρωποι. Όπως ήρθα, έτσι θα φύγω. Είμαι καθαρός και ατόφιος. Θέλω να δω την ομάδα να πηγαίνει όσο καλύτερα μπορεί.

Όταν είχα παραιτηθεί ήξερα ότι το ταβάνι το δικό μου, είναι μέχρι ένα σημείο. Και μιλούσα για το οικονομικό. Είμαι περήφανος που είμαι στην προεδρία αυτής της ομάδας. Τιμή για μένα. Ήμασταν και ξεκάθαροι ότι θα προσπαθήσουμε να μην μείνει η ομάδα ακέφαλη. Ο ΟΦΗ ενώνει. Ο ΟΦΗ είμαστε όλοι. Αυτό που λέγεται ότι κάποιοι από τη διοίκηση είναι στεναχωρημένοι, δεν ισχύει. Από τη στιγμή που τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τέλεια. Όμως, στα δύσκολα, δεν φεύγεις, δουλεύεις, προσπαθείς και αν δεν πετύχεις, θα το κρίνει ο χρόνος.

Να σταματήσουν κάποιοι να λένε ότι θέλουν ή να λένε ότι παίρνω μόνος μου αποφάσεις, χωρίς να ρωτάω κανέναν και ότι κάνω πράγματα ανεξέλεγκτα. Να έρθουν να μου το πουν στα μούτρα. Μπροστά μου. Αυτή η διοίκηση λειτουργεί σαν ομάδα. Εξουσιοδοτήθηκα να κάνω προσωπικά τις μεταγραφές. Το μάρκετινγκ έκανε τρομερή δουλειά. Φέτος, θα αλλάξουν κάποια δεδομένα. Υπήρξε εταιρία που ανέλαβε το μάρκετινγκ.

Η ομάδα θα προχωρήσει, γιατί δεν έχει ανάγκη κανέναν. Όσο μπορώ, θα είμαι κοντά σε αυτήν την ομάδα και δεν θα αφήσω κανέναν να της κάνω κακό. Αυτό για τα παπαγαλάκια που δεν μας θέλουν ενωμένους. Αυτή η διοίκηση έφτασε εκεί που μπορούσε. Θέλω κάποιους ανθρώπους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ή να πάρουν ακόμη και μεγάλο μέρος των μετοχών. Να είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα μέλη θα παραιτηθούν πριν από την ΓΣ. Μαζί με τον ερασιτέχνη και τους μετόχους θα πράξουμε σαν οικογένεια, όπως κάνουμε όλο το διάστημα.

Η διοίκηση παραιτείται. Δεν υφίσταται. Θα δούμε ποιοι θα έρθουν. Αν δεν έρθουν, θα δούμε. Ίσως πάμε στο Πρωτοδικείο. Δεν ξέρω τι λύση μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να φύγω από τη στιγμή που δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Οι μέτοχοι είναι αυτοί που βγάζουν διοικήσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και οι φίλαθλοι. Δεν μπορούν να υπάρξουν άτομα χωρίς ονοματεπώνυμα. Χρειάζονται και εξηγήσεις.

Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να μην ξέρει τι γίνεται στα οικονομικά. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει και να ελέγξει. Δεν κρυβόμαστε. Δίνουμε τη δυνατότητα να έρθει στην ΓΣ και να πει, θέλω να διοικήσω. Δεν έχω κάνει καμία συμφωνία με κανέναν.

Τα χρέη είναι 6,3 εκατ. ευρώ, το ξαναλέω. Δεν είναι πάρα πολλά. Όποιος θέλει να έρθει, ας παρουσιαστεί στην ΓΣ, ας κάνει μια διοίκηση και να την τρέξει όπως θέλει. Συζητήσεις έγιναν, όπως έπρεπε να γίνει. Να δούμε τι θέλουν, τι σκοπεύουν. Η συμφωνία δεν θα είναι κάτω από το τραπέζι. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Όποιος θέλει ας παρουσιαστεί στην ΓΣ. Έχω ζητήσει βοήθεια πολλών και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο».

Αν υπάρχει αισιοδοξία από τον ίδιο: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Καθόλου. Ειλικρινά. Διαδίδουν ότι αν φύγει ο Μαχλάς, θα μπουν στην ομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο. Ήρθαμε με ένα σκοπό. Είμαστε πετυχημένοι κατά 101%. Πρώτη φορά περιαυτολογώ. Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές. Πληρώναμε εφορία, ΙΚΑ, ποδοσφαιριστές και ξεχρεώνοντας προσφυγές, πιστεύω ότι τιμάει πολύ τη διοίκηση. Έχουμε βάλει το λιθαράκι μας».

«Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Μέχρι τον Φεβρουάριο και τα μέσα Μαρτίου, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Το κυριότερο είναι περσινό χρέος ποδοσφαιριστών, που πρέπει να γίνει κανονισμός. Αν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το τέλος, ούτε με την αδειοδότηση. Δεν μπορούν να φτάσουν τα χρήματα.

Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτήν την ομάδα. Η ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, δεν διαπραγματεύεται με τίποτα. Αυτή είναι η τοποθέτησή μας και σε όποιον αρέσει. Κανείς δεν ήρθε να μου πει ότι κρύβεται από πίσω μου ο τάδε, είναι ψέματα. Η ομάδα είμαστε εμείς. Όποιος έρθει θα έχει ονοματεπώνυμο και όλα θα είναι στο φως.

Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου. Αν υπάρξει θέμα βοήθειας, όπου εγώ θα μπορώ να προσφέρω, θα το κάνω και θα μείνω. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, θα το κάνω, με το ίδιο κόστος και βάζοντας το κεφάλι μου στον ντορβά.

Έχουν μείνει απούλητες 250.000 ευρώ σε μετοχές. Μπορεί να τις πάρει όποιος θέλει και να αυξήσει το ποσοστό του σε μετοχές. Δεν υπάρχει κάποιος να ξεπερνάει το 20%, πλην του ερασιτέχνη».

Για το αν υπάρχει θέμα Πρωτοδικείου, τόνισε: «Φυσικά και υπάρχει. Ίσως να είναι και το πιο επικρατέστερο. Πιστεύω ότι δεν θα έρθει κάποιος, άρα λύση είναι το πρωτοδικείο. Στον ΠΑΟΚ είναι εδώ και 4 χρόνια. Αναλαμβάνεις χρέη από ένα σημείο και μετά. Αυτό σημαίνει, για να εξηγούμαστε. Δεν είναι η κατάλληλη λύση, αλλά εκεί οδηγούμαστε».

«Ότι συμβαίνει στην ΑΕΚ, στον Πανιώνιο, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Η ομάδας μας οργανώνεται, χρειάζονται χρήματα. Ελπίζω να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας και να μην έχουμε πρόβλημα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Στους «8» του Challenge Cup η ΑΕΚ
Στους «8» του Challenge Cup η ΑΕΚ
Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Λουτσέσκου: «Έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο»
Λουτσέσκου: «Έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο»
Η απάντηση του Αντετοκούνμπο για το αν θα βρεθεί στην Κίνα (photos)
Η απάντηση του Αντετοκούνμπο για το αν θα βρεθεί στην Κίνα (photos)

 • Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2019
  17:30Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2820
  17:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  18:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Κέι Νισικόρι - Στάνισλας Βαβρίνκα (Ζ)
  18:302019 ATP World Tour 500. ABN AMRO World Tennis Tournament. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  19:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  19:15SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2019
  20:15SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ισπανίας 2019. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  21:00ABN AMRO World Tennis Tournament. Ημιτελικοί.
 • WRC 2019
  21:15SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Λειψία
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E683
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  22:05Τουρκικό Κύπελλο. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2019
  22:30Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Μπάσκετ: Νορθ Καρολάινα - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2019
  23:10SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E15
  23:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Σετούμπαλ
  23:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  00:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2019
  00:20SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA All Star Weekend 2018 (Ζ)
  00:50All Star Pre Stand Up.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019 (Ζ)
  01:00State Farm All Star Saturday Night. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  01:15SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεβάντε
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Άουε
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2019
  02:10SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2019
  03:20Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεγανές
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2019
  04:00SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Νιουκάστλ
  04:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2019
  05:15SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  05:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • NBA Action 2018-19 E2820
  06:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • WRC 2019
  06:10SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Τενερίφη
  06:35Κύπελλο Ισπανίας 2019. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2019
  07:05SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Μονπελιέ
  07:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2019
  08:15Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • WRC 2019 (Ζ)
  08:45SS18 Likenas 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0011η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Έβερτον
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  09:30Daytona Advance Auto Parts Clash. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  09:45ABN AMRO World Tennis Tournament. Ημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Φράιμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2019
  10:30Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • WRC 2019 (Ζ)
  11:00SS19 Torsby Power Stage, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 2001 - Ουάσινγκτον
  12:15Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στην Ουάσινγκτον το 2001. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Μαγδεβούργο (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2019
  12:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ
  13:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν
  13:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: VTB United League 2018-19 (Ζ)
  14:00All Star Game. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 2003 - Ατλάντα
  14:05Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στην Ατλάντα το 2003. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  15:00Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Εσπανιόλ (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E18
  15:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  16:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2019
  17:00SS18 Likenas 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2019
  17:55SS19 Torsby Power Stage, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  19:00State Farm All Star Saturday Night. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019 (Ζ)
  19:30Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Αλαβές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  20:00ABN AMRO World Tennis Tournament. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow (Ζ)
  20:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Κύπελλο Ισπανίας 2019
  21:45Τελικός. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies