Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
SHARE

Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, «βλέπει» ως πιθανό σενάριο για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σε περίπτωση που δεν βρεθεί οικονομική και βιώσιμη λύση στην τακτική Γενική Συνέλευση της 30ής Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τόνισε ότι το ΔΣ θα παραιτηθεί 2-3 μέρες πριν την ΓΣ, ενώ παραδέχθηκε ότι το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υποστήριξε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αν αυτό του ζητηθεί εκ νέου.

{textlink02}

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν κάποιους ενδιαφερόμενους να έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ο Μαχλάς υποστήριξε ότι η ανεξαρτησία του ΟΦΗ δεν διαπραγματεύεται με τίποτα.

«Ήρθα να κάνω μια ενημέρωση, μέσω ερωτήσεων. Είναι καλό να ενημερώσουμε που βρίσκεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι ένας πρόλογος πριν την Γενική Συνέλευση», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς.

«Συνηθίζεται όταν έχουμε κάτι να πούμε, να υπάρχει συχνή ενημέρωση και να είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είμαστε μια διοίκηση που εκπροσωπούμε όλους τους μετόχους και δίνουμε λόγο σε όσους μας συμπαραστέκονται. Το τελευταίο διάστημα ξέσπασε φιλολογία χωρίς λόγο και μερικοί σκέφτονται ότι ίσως η ομάδα αλλάξει χέρια, που δεν στέκει. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις. Οποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν την ομάδα, στην ΓΣ έχουμε βάλει θέμα και εκλογές. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με ψηφοδέλτιο και να τον δούμε.

Αν εγκριθεί, τότε να στηρίξουμε μια προσπάθεια που θα κάνει καλό στην ομάδα. Οι ψίθυροι υπάρχουν γενικώς και κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά μου με διάφορους τρόπους. Σε αυτή την ομάδα όλα θα είναι ξεκάθαρα και δεν παίζουμε κανενός το παιχνίδι. Υπάρχουν διαδικασίες που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή η διοίκηση από τον Σεπτέμβριο που έγινε η ΓΣ είπε ότι θα μείνουμε για ένα μήνα, να κάνουμε τις μεταγραφές και να προσπαθήσουμε. Δεν είπαμε ότι έχουμε τα χρήματα για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα.

Το κεφάλι μου έχει μπει στον ντορβά και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά. Ενας μικρός απολογισμός είναι καθαρά το αγωνιστικό μέρος, που πάει περίφημα. Στο 95% οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Μπορείτε να δείτε την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα. Παίκτες, προπονητές, κόσμος και διοίκηση είναι μαζί. Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με το εγώ του καθενός. Εύχομαι να δώσουμε μια λύση στο οικονομικό κομμάτι που απασχολεί την ομάδα. Είναι λίγα τα λάθη που κάνουμε στη διοίκηση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Τον Δεκέμβριο στην τακτική ΓΣ θα ήθελα να ξέρετε ότι η διοίκησή μας, μέχρι εκεί ήταν οι δυνάμεις μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Θα περιμένουμε να δούμε όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα και λένε ότι αν φύγει αυτή η διοίκηση θα την στηρίξουμε, εύχομαι αυτή η ομάδα να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να την προχωρήσει από εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές θέτουν αυτομάτως την παραίτηση αυτής της διοίκησης, ελπίζοντας αυτό που αιωρείται ότι ενδιαφέρονται πολλοί άνθρωποι, να προχωρήσει και να πάει η ομάδα ένα βήμα παρακάτω, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και μας στηρίζει. Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Το χρέος της ΠΑΕ για να αγοράσει κάποιος την ομάδα είναι 6,3 εκατ. ευρώ, αυτά που απαιτούνται για να προχωρήσει είναι 1,5-2,5 εκατ. ευρώ. Θα περιμένουμε να έρθουν οι εξελίξεις, χωρίς σκιές, με ονοματεπώνυμο.

Κοσμεί το πρωτάθλημα αυτή η ομάδα. Ευχή δική μου είναι να δω την ομάδα να ξεφύγει από τη μιζέρια και να γευόμαστε μεγάλες επιτυχίες, που αξίζουν στην ομάδα. Προσπάθησα να απαντώ τα πάντα χωρίς υπονοούμενα και χωρίς να κρύβομαι. Είμαστε καθαροί άνθρωποι. Όπως ήρθα, έτσι θα φύγω. Είμαι καθαρός και ατόφιος. Θέλω να δω την ομάδα να πηγαίνει όσο καλύτερα μπορεί.

Όταν είχα παραιτηθεί ήξερα ότι το ταβάνι το δικό μου, είναι μέχρι ένα σημείο. Και μιλούσα για το οικονομικό. Είμαι περήφανος που είμαι στην προεδρία αυτής της ομάδας. Τιμή για μένα. Ήμασταν και ξεκάθαροι ότι θα προσπαθήσουμε να μην μείνει η ομάδα ακέφαλη. Ο ΟΦΗ ενώνει. Ο ΟΦΗ είμαστε όλοι. Αυτό που λέγεται ότι κάποιοι από τη διοίκηση είναι στεναχωρημένοι, δεν ισχύει. Από τη στιγμή που τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τέλεια. Όμως, στα δύσκολα, δεν φεύγεις, δουλεύεις, προσπαθείς και αν δεν πετύχεις, θα το κρίνει ο χρόνος.

Να σταματήσουν κάποιοι να λένε ότι θέλουν ή να λένε ότι παίρνω μόνος μου αποφάσεις, χωρίς να ρωτάω κανέναν και ότι κάνω πράγματα ανεξέλεγκτα. Να έρθουν να μου το πουν στα μούτρα. Μπροστά μου. Αυτή η διοίκηση λειτουργεί σαν ομάδα. Εξουσιοδοτήθηκα να κάνω προσωπικά τις μεταγραφές. Το μάρκετινγκ έκανε τρομερή δουλειά. Φέτος, θα αλλάξουν κάποια δεδομένα. Υπήρξε εταιρία που ανέλαβε το μάρκετινγκ.

Η ομάδα θα προχωρήσει, γιατί δεν έχει ανάγκη κανέναν. Όσο μπορώ, θα είμαι κοντά σε αυτήν την ομάδα και δεν θα αφήσω κανέναν να της κάνω κακό. Αυτό για τα παπαγαλάκια που δεν μας θέλουν ενωμένους. Αυτή η διοίκηση έφτασε εκεί που μπορούσε. Θέλω κάποιους ανθρώπους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ή να πάρουν ακόμη και μεγάλο μέρος των μετοχών. Να είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα μέλη θα παραιτηθούν πριν από την ΓΣ. Μαζί με τον ερασιτέχνη και τους μετόχους θα πράξουμε σαν οικογένεια, όπως κάνουμε όλο το διάστημα.

Η διοίκηση παραιτείται. Δεν υφίσταται. Θα δούμε ποιοι θα έρθουν. Αν δεν έρθουν, θα δούμε. Ίσως πάμε στο Πρωτοδικείο. Δεν ξέρω τι λύση μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να φύγω από τη στιγμή που δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Οι μέτοχοι είναι αυτοί που βγάζουν διοικήσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και οι φίλαθλοι. Δεν μπορούν να υπάρξουν άτομα χωρίς ονοματεπώνυμα. Χρειάζονται και εξηγήσεις.

Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να μην ξέρει τι γίνεται στα οικονομικά. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει και να ελέγξει. Δεν κρυβόμαστε. Δίνουμε τη δυνατότητα να έρθει στην ΓΣ και να πει, θέλω να διοικήσω. Δεν έχω κάνει καμία συμφωνία με κανέναν.

Τα χρέη είναι 6,3 εκατ. ευρώ, το ξαναλέω. Δεν είναι πάρα πολλά. Όποιος θέλει να έρθει, ας παρουσιαστεί στην ΓΣ, ας κάνει μια διοίκηση και να την τρέξει όπως θέλει. Συζητήσεις έγιναν, όπως έπρεπε να γίνει. Να δούμε τι θέλουν, τι σκοπεύουν. Η συμφωνία δεν θα είναι κάτω από το τραπέζι. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Όποιος θέλει ας παρουσιαστεί στην ΓΣ. Έχω ζητήσει βοήθεια πολλών και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο».

Αν υπάρχει αισιοδοξία από τον ίδιο: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Καθόλου. Ειλικρινά. Διαδίδουν ότι αν φύγει ο Μαχλάς, θα μπουν στην ομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο. Ήρθαμε με ένα σκοπό. Είμαστε πετυχημένοι κατά 101%. Πρώτη φορά περιαυτολογώ. Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές. Πληρώναμε εφορία, ΙΚΑ, ποδοσφαιριστές και ξεχρεώνοντας προσφυγές, πιστεύω ότι τιμάει πολύ τη διοίκηση. Έχουμε βάλει το λιθαράκι μας».

«Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Μέχρι τον Φεβρουάριο και τα μέσα Μαρτίου, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Το κυριότερο είναι περσινό χρέος ποδοσφαιριστών, που πρέπει να γίνει κανονισμός. Αν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το τέλος, ούτε με την αδειοδότηση. Δεν μπορούν να φτάσουν τα χρήματα.

Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτήν την ομάδα. Η ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, δεν διαπραγματεύεται με τίποτα. Αυτή είναι η τοποθέτησή μας και σε όποιον αρέσει. Κανείς δεν ήρθε να μου πει ότι κρύβεται από πίσω μου ο τάδε, είναι ψέματα. Η ομάδα είμαστε εμείς. Όποιος έρθει θα έχει ονοματεπώνυμο και όλα θα είναι στο φως.

Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου. Αν υπάρξει θέμα βοήθειας, όπου εγώ θα μπορώ να προσφέρω, θα το κάνω και θα μείνω. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, θα το κάνω, με το ίδιο κόστος και βάζοντας το κεφάλι μου στον ντορβά.

Έχουν μείνει απούλητες 250.000 ευρώ σε μετοχές. Μπορεί να τις πάρει όποιος θέλει και να αυξήσει το ποσοστό του σε μετοχές. Δεν υπάρχει κάποιος να ξεπερνάει το 20%, πλην του ερασιτέχνη».

Για το αν υπάρχει θέμα Πρωτοδικείου, τόνισε: «Φυσικά και υπάρχει. Ίσως να είναι και το πιο επικρατέστερο. Πιστεύω ότι δεν θα έρθει κάποιος, άρα λύση είναι το πρωτοδικείο. Στον ΠΑΟΚ είναι εδώ και 4 χρόνια. Αναλαμβάνεις χρέη από ένα σημείο και μετά. Αυτό σημαίνει, για να εξηγούμαστε. Δεν είναι η κατάλληλη λύση, αλλά εκεί οδηγούμαστε».

«Ότι συμβαίνει στην ΑΕΚ, στον Πανιώνιο, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Η ομάδας μας οργανώνεται, χρειάζονται χρήματα. Ελπίζω να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας και να μην έχουμε πρόβλημα».

Παναθηναϊκός: «Απευθυνθείτε σε Καραμπέτσο-Ταρνατορο»
Παναθηναϊκός: «Απευθυνθείτε σε Καραμπέτσο-Ταρνατορο»
Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»
Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»
Σοκ με Ναϊνγκολάν στην Ίντερ
Σοκ με Ναϊνγκολάν στην Ίντερ
Με κεκτημένη ταχύτητα στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις (photos)
Με κεκτημένη ταχύτητα στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις (photos)

 • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:45Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζιρόνα
  22:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Λέστερ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:55Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  00:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:55Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  01:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Σαν Πάουλι
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • NBA Daily
  02:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • SportShow
  03:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Φούλαμ
  04:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:20Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  06:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:20Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:30Αφιέρωμα.
 • Topspin
  07:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  07:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Moto3 2018
  07:35Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  08:20Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018
  09:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow
  09:25Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  10:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  10:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάλεφ
  11:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  12:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  12:15Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E4
  12:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:00Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  13:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies