Φουστέρ: «Δύσκολη και επικίνδυνη η Ρούμπιν»

Φουστέρ: «Δύσκολη και επικίνδυνη η Ρούμπιν»

Την άποψή του πως στο Europa League δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ.

{textlink02}

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως η Ρούμπιν Καζάν είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει τη… ζημιά, ενώ ανέφερε πως δεν σκέφτεται την επόμενη φάση.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και θα παίξουμε υπό δύσκολες συνθήκες, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καζάν», ήταν τα πρώτα λόγια του Νταβίντ Φουστέρ.

Και συνέχισε: «Είδα το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Η διακοπή πρωταθλήματος ίσως τους κάνει κακό, αφού δεν θα έχουν ρυθμό. Πάντως σίγουρα θα κάνουν προετοιμασία εκτός Ρωσίας για να είναι έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε όχι με τη Ρούμπιν, αλλά με το πώς θα είμαστε εμείς».

Αναφορικά για την άποψη πολλών πως το πρόγραμμα είναι βατό για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε τους 16. Προέχει το ματς με τη Ρούμπιν και να προκριθούμε απέναντί της. Ας μην πάμε τόσο μακριά. Πρώτα η Ρούμπιν. Στο Europa League υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν θα πρέπει να προτρέχουμε».

Για το αν τα νοκ-άουτ παιχνίδια διαφέρουν με αυτά των ομίλων του Champions League: «Φυσικά και αλλάζουν τα πράγματα. Στους ομίλους έχεις περιθώρια λάθους, μπορείς να το διορθώσεις στη συνέχεια γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Στα νοκ άουτ ματς, ωστόσο, με μία κακή βραδιά μπορείς να μείνεις έξω».

Τέλος, όσον αφορά για την ανταπόκριση της ομάδας στην κούραση, απάντησε: «Είναι δύσκολο, έχουμε πολλά μαζεμένα ματς, ειδικά αυτό το μήνα. Υπάρχει κούραση, αλλά δεν μπορούμε να την επικαλεστούμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες, ένα ισορροπημένο σύνολο και τα πάμε καλά. Είμαστε επαγγελματίες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».



Ντάνιελ Ναροντίτσκι: Πέθανε ξαφνικά ο 29χρονος διάσημος γκραν μάστερ στο σκάκι
Ντάνιελ Ναροντίτσκι: Πέθανε ξαφνικά ο 29χρονος διάσημος γκραν μάστερ στο σκάκι
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ζέκα! Ο νέος ρόλος που αναλαμβάνει
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ζέκα! Ο νέος ρόλος που αναλαμβάνει
Europa League, Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Ολλανδία με Ντέσερς
Europa League, Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Ολλανδία με Ντέσερς
Χάος σε αγώνα ποδοσφαίρου - Παίκτες της ομάδας που χάνει με 6-0 συγκρούονται με οπαδούς
Χάος σε αγώνα ποδοσφαίρου - Παίκτες της ομάδας που χάνει με 6-0 συγκρούονται με οπαδούς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να παντρευτεί και μίλησε για την πίστη του στο Θεό