Καραμαλίκης: «Θέαμα και βαθμοί!»

Καραμαλίκης: «Θέαμα και βαθμοί!»

Να συνδυάσει το όμορφο θέμα με βαθμούς είναι το ζητούμενο για τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Στάθη Καραμαλίκη, ο οποίος χαρακτήρισε ιδανικές τις συνθήκες στο Αγρίνιο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο επιθετικός των «καναρινιών» μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», αναφέρθηκε στην τελευταία νίκη επί του ΟΦΗ, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στη μάχη του τίτλου, υποστηρίζοντας παράλληλα πως αυτή θα κριθεί στο ντέρμπι «αιωνίων» του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Καραμαλίκη:

Για το πρόσωπο που έδειξε ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε την εικόνα που συνηθίζαμε. Αυτό που θέλουμε είναι καλό ποδόσφαιρο που να συνοδεύεται και από καλή βαθμολογική συγκομιδή. Στο ματς αυτό όμως είχαμε την πίεση γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια και η νίκη για μας ήταν μονόδρομος. Από την στιγμή που βάλαμε το γκολ τελείως αυθόρμητα κλειστήκαμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με τον ΟΦΗ που δεν έχασε με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη έκανε διπλό, ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά».

Για τη συγκομιδή του Παναιτωλικού και τον τρόπο που παίζει:

«Έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε μία καλή θέση και νομίζω ότι με τα δύο παιχνίδι με Λεβαδειακό και Δόξα θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς και θα ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν θέλουμε να καταστρέφουμε το ποδόσφαιρο του άλλου αλλά κάποιες φορές πρέπει να περιμένεις τον αντίπαλο».

Για τις συνθήκες που βρήκε στο Αγρίνιο:

«Στο Αγρίνιο ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, ζει και αναπνέει για την ομάδα. Δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στα ματς. Είναι ιδανικές συνθήκες για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή ώστε να μένει προσηλωμένος στους στόχους τους. Ο κόσμος εδώ και 34 χρόνια έβλεπε την ομάδα να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και πλέον διψάει να δει μία νίκη κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Νομίζω ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι κόντρα στους μεγάλους και θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τη μάχη του τίτλου και αν οι «μεγάλοι» θα χάσουν αλλού βαθμούς:

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό αβαντάζ γιατί δεν έχασε μέσα στο Καραϊσκάκη και θα έχει το ντέρμπι στον δεύτερο γύρο στην έδρα του. Νομίζω όμως ότι θα έρθουν… γκέλες για τους μεγάλους. Κάπου θα χάσουν βαθμούς αλλά η διαφορά μεταξύ τους θα είναι μικρή και πιστεύω ότι θα κριθεί στο ντέρμπι».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved