Μαχλάς: «Λύθηκε ένα σημαντικό ζήτημα»
SHARE

Μαχλάς: «Λύθηκε ένα σημαντικό ζήτημα»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στην υπογραφή του συμφωνητικού με τους αδερφούς Βατσινά.

{textlink02}

Ο Μαχλάς παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ FM 87,6» και τοποθετήθηκε για τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλείου, όπως το οικονομικό, τις αποχωρήσεις τριών μελών από το ΔΣ, τους «ψιθύρους» σχετικά με την έλευση νέων επενδυτών και την πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε:

Για την συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά :

«Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι αυτό με τους αδερφούς Βατσινά που ταλαιπωρούσε την ομάδα . Ήταν ένα σημαντικό αγκάθι στο οικονομικό στο οποίο καταφέραμε και βρήκαμε την λύση για να μην επιβαρύνεται η ομάδα κατά την διάρκεια του 2012 εκτός από τους δύο πρώτους μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φανούρη Βατσινά γιατί μας βοήθησε αρκετά το τελευταίο διάστημα για να βρεθεί μια λύση και κατάλαβε νομίζω ότι και ο ίδιος ότι αν δεν λυνόταν αυτό το θέμα ήταν δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουνε οι όποιες κόντρες υπήρχαν για το καλό όλων και κυρίως για το καλό της ομάδας. . Για εμένα ήτανε ευχάριστο που τελείωσε με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα. Το σημαντικό είναι ότι μπορούν πλέον να ξεμπλοκαριστούν κάποια χρήματα που θα βοηθήσουνε έτσι ώστε να πληρώσουμε ένα μέρος του χρέους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και προς τρίτους (ΙΚΑ, Εφορία, προσφυγές παικτών)».

Για το άνοιγμα που υπάρχει στην ομάδα και που διογκώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια όπου η ομάδα βρέθηκε στη Β΄ Εθνική :

«Είναι αλήθεια ότι διαχειριζόμαστε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Υπήρχε ένα άνοιγμα όταν έπεσε η ομάδα στη Β΄ Εθνική και στα δύο χρόνια που ήμασταν σε αυτή την κατηγορία μεγάλωσε γιατί είχαμε βάλει τον στόχο για την άμεση επάνοδο μας στην Σούπερ Λίγκα και έπρεπε να κάνουμε ένα υψηλό μπάτζετ αφού θέσαμε αυτό τον στόχο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά τα προβλήματα».

Για το κατά πόσο η νέα συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά θα δώσει και μια ώθηση στην ομάδα για το θέμα της αδειοδότησης και τι χρειάζεται για να μην αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ ανάλογα προβλήματα με τα περσινά στο συγκεκριμένο ζήτημα :

«Όλα αυτά τα πράγματα είναι μια αλυσίδα και αν τακτοποιηθούν κυρίως τα θέματα των προσφυγών τότε η αδειοδότηση θα είναι παιχνιδάκι για εμάς. Το «καμπανάκι» στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει χτυπήσει από πέρυσι και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους πάνω σε αυτό σημαντικό θέμα. Το 1,5 εκ. ευρώ που ψάχνουμε είναι τα απαιτητά χρήματα μέχρι τον Μάρτιο αλλά παρόλα αυτά και τα χρήματα αυτά να τα βρούμε θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ένα «κούρεμα» της τάξεως του 20 με 30% σε αυτούς που οφείλουμε χρήματα για να αποπληρώσουμε το χρέος μας σε μεταγενέστερο χρόνο και να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα».

Για τις παραιτήσεις τριών μελών από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ :

«Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να μείνει στο συμβούλιο. Τα άτομα που είναι στο συμβούλιο γνωρίζουν τα προβλήματα. Παρόλα αυτά εγώ μένω εδώ και δεν έχω φύγει. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και το βάρος της κατάστασης που υπάρχει μπορεί να φύγει. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω».

Για το γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους για να πλαισιώσουν τις κενές θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο:

«Όλοι φοβούνται και τους έχει πιάσει πανικός. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί τρελοί σαν εμένα. Τρελός σαν και εμένα δεν θα ξαναβρεθεί στο Ηράκλειο να παραμένει στη θέση του με τόσα προβλήματα. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω να μπορεί να έρθει κάποιος στην ομάδα εκτός και αν έχει την ανάλογη οικονομική επιφάνεια. Καταφέραμε και βγάλαμε την ομάδα μου ζητήθηκε να παραμείνω πάρα το γεγονός ότι μπορούσα να φύγω μετά από ένα μήνα και να μην έχω καμία ευθύνη. Δεν το έκανα όμως. Είμαι εδώ για να παλέψω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου με τα προβλήματα μας».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους επιχειρηματίες για να επενδύσουν στον ΟΦΗ και να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα :

«Όσοι αγαπούν την ομάδα δεν πρέπει να μιλάνε τόσο πολύ όταν δεν γνωρίζουν τα προβλήματα εκ των έσω. Στις γενικές συνελεύσεις το έζησα αυτό δύο φορές . Κάποιοι που κάνουν κριτική στην υπάρχουσα διοίκηση πρέπει να καταλάβουν και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Τα χρέη της ομάδας αυτή την στιγμή ανέρχονται σε 6,5 εκατομμύρια ευρώ και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τα χρέη της. Αν βρεθούν αυτά τα χρήματα που θεωρώ ότι δεν είναι ένα εξωπραγματικό ποσό η ομάδα μπορεί να αρχίζει να χτίζεται από την αρχή και να μεγαλουργήσει όπως παλιά. Είναι καλό να το καταλάβουν αυτό κάποιοι επιχειρηματίες γιατί ο ΟΦΗ είναι μια πάρα πολύ ελκυστική ομάδα.

Προσωπικά δεν μου έχει εκδηλώσει κάποιος επιχειρηματίας από την Κρήτη είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα για να βοηθήσει τον ΟΦΗ οικονομικά και δεν μπορώ να προσελκύσω αόρατους επενδυτές. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα και το ποδόσφαιρο έρχεται να βοηθήσει έμπρακτα. Εγώ έχω μείνει μόνος μου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας αλλά αυτό δεν φτάνει. Μπήκαμε σαν διοίκηση για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας και όποτε χρειάστηκε συγκεκριμένοι άνθρωποι στο Ηράκλειο μας βοήθησαν και ένας από αυτούς είναι ο Δήμαρχος ο Γιάννης Κουράκης. Αυτό που μου δίνει κουράγιο και παραμένω στην ομάδα είναι η προσπάθεια των παιδιών στο αγωνιστικό κομμάτι και η αγάπη του κόσμου».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι και την πολύ καλή πορεία της ομάδας που μπορεί να έχει συνέχεια βάση του βατού προγράμματος που ακολουθεί :

«Προσωπικά δεν πιστεύω στο βατό πρόγραμμα μιας ομάδας γιατί θεωρώ ότι κάθε αγώνας κρύβει παγίδες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και όμορφο συνάμα. Βλέπεται ότι δυνατές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχασαν βαθμούς από εμάς. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα θα έχει και συνέχεια».

Για την καλή χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή της ομάδας τον Νίκο Αναστόπουλο :

«Κάθε ομάδα που έχει καλή πορεία σημαίνει ότι έχει και καλό καπετάνιο στο τιμόνι της. Το καλό είναι ότι και οι δύο είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Οι 10 καλύτερες γκάφες σε δελτία ειδήσεων (video)
Οι 10 καλύτερες γκάφες σε δελτία ειδήσεων (video)
Απολύθηκε...προληπτικά ο Πογιέτ από την Μπορντό
Απολύθηκε...προληπτικά ο Πογιέτ από την Μπορντό
Europa League: Ανακοινώθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Ολυμπιακού με Μπέρνλι
Europa League: Ανακοινώθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Ολυμπιακού με Μπέρνλι

 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • RBAR 2018
  15:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  15:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP 2018
  16:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  17:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:15Pre-Season.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:30Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  18:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Τσέλσι
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  19:15Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  21:05Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  21:302η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  21:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
  22:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  22:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  22:20Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E14
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • RBAR 2018
  23:25Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  23:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  23:552η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  00:252η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:551η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  01:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  01:05Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  01:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • WRC 2018
  03:00SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  03:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  03:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  04:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  04:05SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  04:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  04:45Salomon Maxi Race.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  05:15Canada Man.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  05:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  05:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:45Paragliding World Cup.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  06:15Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  06:20Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  06:252η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:45Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:102η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  07:45Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  08:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  08:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  09:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  09:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  09:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  10:102η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  10:55Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  11:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  12:20Αμβούργο, Γερμανία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  12:30Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  12:45Αφιέρωμα.
 • WRC 2018 (Ζ)
  13:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  13:30Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  13:35Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Φούλαμ (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  14:05Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:45Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:50Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  15:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Τένις: WTA 2018 (Ζ)
  16:00Western & Southern Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  16:05Αμβούργο, Γερμανία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Εσπανιόλ (Ζ)
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ (Ζ)
  16:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  17:20Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα (Ζ)
  18:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  18:20Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  18:35Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  19:05SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:50Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies