Μαχλάς: «Λύθηκε ένα σημαντικό ζήτημα»
SHARE

Μαχλάς: «Λύθηκε ένα σημαντικό ζήτημα»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στην υπογραφή του συμφωνητικού με τους αδερφούς Βατσινά.

{textlink02}

Ο Μαχλάς παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ FM 87,6» και τοποθετήθηκε για τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλείου, όπως το οικονομικό, τις αποχωρήσεις τριών μελών από το ΔΣ, τους «ψιθύρους» σχετικά με την έλευση νέων επενδυτών και την πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε:

Για την συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά :

«Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι αυτό με τους αδερφούς Βατσινά που ταλαιπωρούσε την ομάδα . Ήταν ένα σημαντικό αγκάθι στο οικονομικό στο οποίο καταφέραμε και βρήκαμε την λύση για να μην επιβαρύνεται η ομάδα κατά την διάρκεια του 2012 εκτός από τους δύο πρώτους μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φανούρη Βατσινά γιατί μας βοήθησε αρκετά το τελευταίο διάστημα για να βρεθεί μια λύση και κατάλαβε νομίζω ότι και ο ίδιος ότι αν δεν λυνόταν αυτό το θέμα ήταν δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουνε οι όποιες κόντρες υπήρχαν για το καλό όλων και κυρίως για το καλό της ομάδας. . Για εμένα ήτανε ευχάριστο που τελείωσε με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα. Το σημαντικό είναι ότι μπορούν πλέον να ξεμπλοκαριστούν κάποια χρήματα που θα βοηθήσουνε έτσι ώστε να πληρώσουμε ένα μέρος του χρέους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και προς τρίτους (ΙΚΑ, Εφορία, προσφυγές παικτών)».

Για το άνοιγμα που υπάρχει στην ομάδα και που διογκώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια όπου η ομάδα βρέθηκε στη Β΄ Εθνική :

«Είναι αλήθεια ότι διαχειριζόμαστε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Υπήρχε ένα άνοιγμα όταν έπεσε η ομάδα στη Β΄ Εθνική και στα δύο χρόνια που ήμασταν σε αυτή την κατηγορία μεγάλωσε γιατί είχαμε βάλει τον στόχο για την άμεση επάνοδο μας στην Σούπερ Λίγκα και έπρεπε να κάνουμε ένα υψηλό μπάτζετ αφού θέσαμε αυτό τον στόχο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά τα προβλήματα».

Για το κατά πόσο η νέα συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά θα δώσει και μια ώθηση στην ομάδα για το θέμα της αδειοδότησης και τι χρειάζεται για να μην αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ ανάλογα προβλήματα με τα περσινά στο συγκεκριμένο ζήτημα :

«Όλα αυτά τα πράγματα είναι μια αλυσίδα και αν τακτοποιηθούν κυρίως τα θέματα των προσφυγών τότε η αδειοδότηση θα είναι παιχνιδάκι για εμάς. Το «καμπανάκι» στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει χτυπήσει από πέρυσι και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους πάνω σε αυτό σημαντικό θέμα. Το 1,5 εκ. ευρώ που ψάχνουμε είναι τα απαιτητά χρήματα μέχρι τον Μάρτιο αλλά παρόλα αυτά και τα χρήματα αυτά να τα βρούμε θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ένα «κούρεμα» της τάξεως του 20 με 30% σε αυτούς που οφείλουμε χρήματα για να αποπληρώσουμε το χρέος μας σε μεταγενέστερο χρόνο και να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα».

Για τις παραιτήσεις τριών μελών από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ :

«Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να μείνει στο συμβούλιο. Τα άτομα που είναι στο συμβούλιο γνωρίζουν τα προβλήματα. Παρόλα αυτά εγώ μένω εδώ και δεν έχω φύγει. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και το βάρος της κατάστασης που υπάρχει μπορεί να φύγει. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω».

Για το γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους για να πλαισιώσουν τις κενές θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο:

«Όλοι φοβούνται και τους έχει πιάσει πανικός. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί τρελοί σαν εμένα. Τρελός σαν και εμένα δεν θα ξαναβρεθεί στο Ηράκλειο να παραμένει στη θέση του με τόσα προβλήματα. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω να μπορεί να έρθει κάποιος στην ομάδα εκτός και αν έχει την ανάλογη οικονομική επιφάνεια. Καταφέραμε και βγάλαμε την ομάδα μου ζητήθηκε να παραμείνω πάρα το γεγονός ότι μπορούσα να φύγω μετά από ένα μήνα και να μην έχω καμία ευθύνη. Δεν το έκανα όμως. Είμαι εδώ για να παλέψω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου με τα προβλήματα μας».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους επιχειρηματίες για να επενδύσουν στον ΟΦΗ και να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα :

«Όσοι αγαπούν την ομάδα δεν πρέπει να μιλάνε τόσο πολύ όταν δεν γνωρίζουν τα προβλήματα εκ των έσω. Στις γενικές συνελεύσεις το έζησα αυτό δύο φορές . Κάποιοι που κάνουν κριτική στην υπάρχουσα διοίκηση πρέπει να καταλάβουν και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Τα χρέη της ομάδας αυτή την στιγμή ανέρχονται σε 6,5 εκατομμύρια ευρώ και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τα χρέη της. Αν βρεθούν αυτά τα χρήματα που θεωρώ ότι δεν είναι ένα εξωπραγματικό ποσό η ομάδα μπορεί να αρχίζει να χτίζεται από την αρχή και να μεγαλουργήσει όπως παλιά. Είναι καλό να το καταλάβουν αυτό κάποιοι επιχειρηματίες γιατί ο ΟΦΗ είναι μια πάρα πολύ ελκυστική ομάδα.

Προσωπικά δεν μου έχει εκδηλώσει κάποιος επιχειρηματίας από την Κρήτη είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα για να βοηθήσει τον ΟΦΗ οικονομικά και δεν μπορώ να προσελκύσω αόρατους επενδυτές. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα και το ποδόσφαιρο έρχεται να βοηθήσει έμπρακτα. Εγώ έχω μείνει μόνος μου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας αλλά αυτό δεν φτάνει. Μπήκαμε σαν διοίκηση για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας και όποτε χρειάστηκε συγκεκριμένοι άνθρωποι στο Ηράκλειο μας βοήθησαν και ένας από αυτούς είναι ο Δήμαρχος ο Γιάννης Κουράκης. Αυτό που μου δίνει κουράγιο και παραμένω στην ομάδα είναι η προσπάθεια των παιδιών στο αγωνιστικό κομμάτι και η αγάπη του κόσμου».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι και την πολύ καλή πορεία της ομάδας που μπορεί να έχει συνέχεια βάση του βατού προγράμματος που ακολουθεί :

«Προσωπικά δεν πιστεύω στο βατό πρόγραμμα μιας ομάδας γιατί θεωρώ ότι κάθε αγώνας κρύβει παγίδες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και όμορφο συνάμα. Βλέπεται ότι δυνατές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχασαν βαθμούς από εμάς. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα θα έχει και συνέχεια».

Για την καλή χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή της ομάδας τον Νίκο Αναστόπουλο :

«Κάθε ομάδα που έχει καλή πορεία σημαίνει ότι έχει και καλό καπετάνιο στο τιμόνι της. Το καλό είναι ότι και οι δύο είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Ιταλία: Την έκπληξη η ΣΠΑΛ μέσα στην Ρώμη (video)
Ιταλία: Την έκπληξη η ΣΠΑΛ μέσα στην Ρώμη (video)
Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει ο Λοπετέγκι
Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει ο Λοπετέγκι
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0: «Βολίδα» νίκης! (photos)
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0: «Βολίδα» νίκης! (photos)
Τα στυλ που σημάδεψαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο από το '60 μέχρι σήμερα
Τα στυλ που σημάδεψαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο από το '60 μέχρι σήμερα

 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:30European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  21:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  21:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  22:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:20Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χόφενχαϊμ
  22:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  23:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  23:20Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  23:25Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:35Motul Grand Prix of Japan. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  23:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Λειψία
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  00:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • La Liga Specials - Files E2
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  01:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:10Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  01:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E20
  01:35Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  01:40Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  01:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  03:00Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  03:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  03:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:00Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  04:20Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  06:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  06:20Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:30Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto3 2018
  07:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:45Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  07:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  08:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  09:00European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • MotoGP 2018
  10:15Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  11:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • GP Confidential 2018 E20
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  12:45Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  14:15Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  14:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας (Ζ)
  15:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  16:00Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  16:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  17:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  17:20Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  17:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  18:00Αφιέρωμα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:15European Open, Αμβέρσα. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  18:30Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  18:35Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • SportShow (Ζ)
  19:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:05Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Ισπανία.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies