Καραγεωργίου: «Νιώθω κομμάτι του Εργοτέλη»
SHARE

Καραγεωργίου: «Νιώθω κομμάτι του Εργοτέλη»

Ο Νίκος Καραγεωργίου με δηλώσεις του υπογράμμισε πως νιώθει τον εαυτό του κομμάτι της ιστορίας του Εργοτέλη και τόνισε ότι ακόμα και αν κάποτε φύγει από την ομάδα θα χαίρεται στις χαρές και θα λυπάται στις άσχημες στιγμές της. Τι είπε για τα μεταγραφικά και για την φετινή πορεία της ομάδας.

{textlink02}

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» μίλησε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την διαφορετική σχέση που έχει πλέον, μετά από επτά χρόνια παραμονής στην ομάδα, με την διοίκηση του συλλόγου ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν για τον Εργοτέλη αναφορικά με τον Σερζ Ντιέ αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη…

«Έχει καλές και κακές μέχρι στιγμής η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες καλές όμως πολύ εξωγενές παράγοντες δεν μας έχουν επιτρέψει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Για το αν η ομάδα άφησε πίσω της την κρίση που την ταλαιπώρησε…

«Όχι ακόμη. Όλες οι ομάδες θα περάσουν και δύσκολες στιγμές σε ένα μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα. Εμείς, οι περισσότεροι που βρισκόμαστε στην ομάδα, ξέρουμε ο ένας τον άλλο αρκετά χρόνια. Είμαι σίγουρος πως αν είμαστε υγιείς στην συνέχεια πως θα ανέβουμε πιο ψηλά. Έχουμε δυσκολίες γιατί οι ποδοσφαιριστές αξίας, που τραβάνε το καράβι είχαν κάποιους τραυματισμούς και δεν έχουν επανέλθει ακόμα. Και ο Μπουντιμίρ και ο Λεάλ είναι ανέτοιμοι ακόμα, όμως αναγκαζόμαστε να τους βάζουμε. Υπάρχουν προβλήματα και οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν να κάνουν πολλές προπονήσεις, δεν τους έχουμε μαζί μας σε όλες τις προπονήσεις που κάνουμε στην εβδομάδα, όμως τους έχουμε ανάγκη και αναγκαζόμαστε να τους βάζουμε στα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Ξεκινήσαμε καλά  της σεζόν χωρίς τραυματισμούς.  Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ολίσε και ο Λεάλ τραυματίστηκαν και δεν επανήλθαν ουσιαστικά ακόμα. Ο Ολίσε είναι μεγάλη αξία και δεν το έχει δείξει. Ο Μπουντιμίρ, ο Ρομάνο  που χάνει για όλη την σαιζόν, δημιουργήθηκαν και κάποια πειθαρχικά προβλήματα και αναγκαστήκαμε για κάποια ματς να παίξουμε χωρίς 4-5 βασικά στελέχη. Ο Λεάλ με τα Γιάννενα ένοιωσε και πάλι ενοχλήσεις σε ένα σούτ και αποφασίσαμε ότι αν δεν γίνει απολύτως καλά  δεν θα παίξει. Αποφασίσαμε να μην παίξει στο προσεχές παιχνίδι και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ούτε στο επόμενο».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα του Εργοτέλη και αν ο Ντιέ είναι ο πρώτος στόχος:

«Είναι μέσα στις επιλογές μας όμως δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Ο Τζούνιορ και Μπέτο θέλουν βοήθεια λόγω ηλικίας. Παράλληλα με την αποχώρηση του Ρομάνο θέλουμε ένα παραπάνω παίκτη . Εμεις θα κάνουμε μια κίνηση το Γενάρη. Αν είναι τελικά ο Ντιέ, θα τον πάρουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μας βοηθήσει».

Για το αν θα γίνει μόνο μια μεταγραφή:

«Aυτή τη στιγμή συζητάμε για μια μεταγραφή γιατί είναι περιορισμένες οι οικονομικές δυνατότητες. Αν αποχωρήσει κάποιος ίσως γίνει κάτι ακόμη, όμως για να το ξεκαθαρίσω δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ο Ντιέ δεν είναι ο αντι Ρομάνο. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο κέντρο, καθώς οι Τζούνιο και Μπέτο είναι μεγάλοι σε ηλικία, ενώ ο Ολίσε έχει προβλήματα τραυματισμών. Θα πώ και κάτι άλλο με τον Ολίσε. Πριν το παιχνίδι  με τα Γιάννενα μίλησα με τον Ολίσε. Του είπα ότι  τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα είναι κριτήριο για τον ίδιο για το αν θα συνεχίσει να είναι στον Εργοτέλη Είναι ένας καλός παίκτης αλλά πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτόν. Είναι από τα υψηλά μας συμβόλαιο και στις πρώτες 11 αγωνιστικές δεν μας έχει δώσει αυτά που θέλουμε»

Για τα μεταγραφικά ταξίδια που έχει κάνει και αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν γίνει η μεταγραφή του Ντιέ:

«Όχι δεν έχουμε κάτι άλλο. Μόνο κάποια DVD χωρίς να έχουμε δει κάποιους παίκτες. Παρακολουθούμε κάποιους παίκτες για να έχουμε εικόνα. Πήγα  στην Βουλγαρία και είδα έναν νέο παίκτη, όμως δεν θα προχωρήσουμε άμεσα γιατί χρειαζόμαστε ένα πιο έτοιμο παίκτη. Ίσως το καλοκαίρι».

Για το αν έγινε δέκτης πίεσης από την διοίκηση της ομάδας, όταν ήρθαν μαζεμένα τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Ο πρόεδρος μπορεί να πει οτιδήποτε και για τον οποιοδήποτε εργαζόμενο. Ακόμα και για τον προπονητή. Εγώ δεν κάνω τέτοιες σκέψεις γιατί δεν μου έχει δείξει ο πρόεδρος κάτι τέτοιο. Είναι η έβδομη σαιζόν μου στο Ηράκλειο. Έχει μπει σε μια άλλη βάση η σχέση μας. Εγώ όταν φύγω από το Ηράκλειο, όταν ο Εργοτέλης θα χάνει θα στεναχωριέμαι και όταν κερδίζει θα είμαι χαρούμενος. Δεν ήμουν Εργοτελίτης, όμως έχω γίνει ένα κομμάτι της ομάδας. Η οικογένεια μου όταν κερδίζει ο Εργοτέλης είναι χαρούμενη και όταν χάνει υπάρχει στεναχώρια. Οτιδήποτε θέμα προκύψει θα το λύσω εγώ με τον πρόεδρο. Δεν έχει τεθεί όμως ποτέ τίποτα. Συζητάμε πολύ για θέματα της ομάδας και διατυπώνουμε τις ανησυχίες μας ή το αντίθετο».

Για τις αποφάσεις που ελήφθησαν με τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό:

«Στον Εργοτέλη δεν έχουμε κάνει ποτέ πίσω. Εμάς είναι η δύναμη μας το οικογενειακό κλίμα. Οι παίκτες που τιμωρήθηκαν ίσως ξέχασαν κάποια πράγματα. Έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια όμως παίκτες όπως ο Χιμπλιγκερ και ο Φραγκουλάκης για την ομάδα. Ίσως  ήταν παρασυρόμενοι και έπρεπε να  γίνει κάτι όπως και έγινε».

Για την ανάδειξη του Καβουσάκη και του Σαρρή μέσα από αυτήν την διαδικάσία:

«O Kαβουσάκης είναι 4 χρόνια μαζί μας και  προετοιμάζεται με σκυμμένο κεφάλι . Χθες τον ξαναείδα στην τηλεόραση. Έδινε συνέντευξη και τον έπιασα και του μίλησα. Δεν είναι κακό  να δίνει συνεντεύξεις, αλλά αυτό μπορεί να τον βγάλει από τον προγραμματισμό του. Στο τελευταίο παιχνίδι έκανε τα λαθάκια του  και του φώναξα. Θα πρέπει να συνεχίσει με χαμηλούς τόνους. Όπως το έκανε μέχρι σήμερα. Και ο Σαρρής έκανε τα λαθάκια του αλλά δεν γίνεται να μην γίνουν και αυτά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών και τους  στηρίζουμε. Πρέπει ακόμη να πούμε ότι στην ενδεκάδα  του Εργοτέλη στο παιχνίδι με  τα Γιάννενα έπαιζαν 4 παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην Κρήτη. Τρία από το  Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά ο Κατσικοκέρης. Είναι σημαντικό αυτό.»

Για την στασιμότητα που δείχνουν κάποιοι άλλοι νεαροί παίκτες όπως ο Καρέλης και ο Χρυσοφάκης:

« Υπάρχει μια στασιμότητα και πιστεύω ότι  για τον Καρέλη ευθύνεται το γεγονός ότι στα προηγούμενα δυο χρόνια τον απορροφούσε η εθνική παίδων και Νέων που συμμετείχε. Τον έβλεπα τρεις φορές το μήνα. Έφευγε με την Εθνική και έχανε προπονήσεις. Φέτος είναι στην Ελπίδων και θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αντί  για πρόοδο είχε πτώση ο Καρέλης λόγω της Εθνικής. Ο Καρέλης από εδώ και πέρα πρέπει να βάλει τις βάζεις για να παίξει. Για το Χρυσοφάκη δεν ισχύει το ίδιο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Το έχω εξηγήσει και στα παιδιά γατί έρχεται η επόμενη φουρνιά. Πρέπει να δώσουν περισσότερα, γιατί αν δεν το κάνουν έρχονται παιδιά από πίσω. Είναι και κάτι άλλο ακόμη που με έχει βασανίσει  στα χρόνια που είμαι στην Κρήτη. Τα παιδιά τα ντόπια επειδή έχουν μια  οικονομική δυνατότητα, δεν αντιδρούν σωστά στην πίεση.  Στην Βόρεια Ελλάδα τα παιδιά προσπαθούν να γλυτώσουν μέσα από το ποδόσφαιρο. Το ταλέντο στην Κρήτη  είναι πολύ περισσότερο από την Βόρεια Ελλάδα  όμως η οικονομική ευρωστία έχει δώσει μια άλλη επιλογή στον νέο. Έχουμε μια σοβαρή ακαδημία και θα πάρουν τις ευκαιρίες και άλλα παιδιά που έρχονται».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Εργοτέλης:

«Όταν επανέλθουν οι παίκτες που έχουν προβλήματα θα  μπορούμε να χτυπήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει.  Αν λυθούν τα προβλήματα και μπούμε σε ένα πρόγραμμα ,να επιστρέψουν οι  Λεάλ, Χίμπλιγκερ, Ολίσε  και με μια βοήθεια στις μεταγραφές, μπορούμε να φτάσουμε στον αρχικό μας στόχο. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Εγώ δεν μίλησα για πλέι οφ. Πέρσι τερματίσαμε στην όγδοη θέση. Φέτος  να πάμε λίγο παραπάνω. Αν δεν το καταφέρουμε δεν είναι αποτυχία αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχει αξιολογηθεί σωστά το γεγονός πως ο Εργοτέλης έχει σταθερή  παρουσία στην Α΄Εθνική, όλα αυτά τα χρόνια. Αν συνεχίσει ο Παπουτσάκης θα γίνει κάτι μεγαλύτερο και θα είναι σταθερό. Αυτό το πιστεύω. Το ζητούμενο δεν είναι να βγούμε πέμπτοι  και του χρόνου να πέσουμε. Θέλουμε να έχουμε μια βάση και να γράψει η ομάδα την δική της ιστορία».

Για το αν η ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λίγκ από τον Απόστολο Παπουτσάκη, τον έχει επηρεάσει στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη :

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, πάντα είναι στο γήπεδο για να βοηθήσει με τον τρόπο του. Είναι στις επάλξεις. Στηρίζει τις αποφάσεις μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Δεν είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες και ας μην πηγαίνουν για τίτλο. Για παράδειγμα ο Παναιτωλικός, μια καλή ομάδα  με γεμάτο γήπεδο. Η  ΑΕΚ και ο  ΠΑΟΚ μείωσαν το μπάτζετ και προσπαθούν. Ο Άρης, ας μην  τον ξεγράφουμε . Όπως και η Ξάνθη που ανεβαίνει..Ο ΟΦΗ από την πρώτη μέρα το έχει δείξει . Όλα αυτά συμβάλουν για καλό πρωτάθλημα και έχουμε δει και καλό ποδόσφαιρο»

Για την μάχη του τίτλου:

«Θα κριθεί μεταξύ Ολυμπιακού Και Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟ δεν είναι πρωταθλητής από τώρα επειδή είναι στο +5. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε μέχρι τώρα τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο Ολυμπιακός. Είναι ικανή ομάδα θα την δούμε όταν έρθουν τα προβλήματα».

Για την μάχη της σωτηρίας:

«Ήδη ο Λεβαδειακός σε 2 αγώνες  έχει 4 βαθμούς  Όλοι θα παλέψουμε και όσο πιο γρήγορα ξεφύγουμε κάποιοι θα είναι το ιδανικό. Για να σωθεί μια ομάδα  θα χρειαστεί πάνω  από 30 βαθμούς».

Για τον ΟΦΗ και την καλή συνεργασία που υπάρχει με το Νίκο Αναστόπουλο:

«Αγωνιστικά είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί. Oύτε ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε αυτήν την πορεία του ΟΦΗ. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, με ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έχει μεγάλη συμβολή ο προπονητής στο αγωνιστικό μέρος.  Πρέπει να πέσει το βάρος στα οικονομικά γιατί στο αγωνιστικό έχει λυθεί όπως φαίνεται, Είναι ένα προνόμιο για την πόλη να έχει δύο ομάδες στην Α΄ Εθνική. Υπάρχουν πόλεις που δεν έχουν ομάδες στην Α΄ Εθνική και το ζηλεύουν. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε δυο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει να το διαφυλάξουμε αυτό».

Ο Άρβιντας Σαμπόνις δεν υπήρξε ποτέ θαύμα της φύσης
Ο Άρβιντας Σαμπόνις δεν υπήρξε ποτέ θαύμα της φύσης
Εβδομάδα πληρωμών: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, αναδρομικά
Εβδομάδα πληρωμών: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, αναδρομικά
ΑΟΧ/Κισσαμικός – Παναθηναϊκός 1-2: Αγχώθηκε αλλά… πήρε την πρωτιά
ΑΟΧ/Κισσαμικός – Παναθηναϊκός 1-2: Αγχώθηκε αλλά… πήρε την πρωτιά
ΠΑΟΚ: Με απουσίες στα Σπάτα, χειρουργήθηκε ο Βέρνμπλουμ
ΠΑΟΚ: Με απουσίες στα Σπάτα, χειρουργήθηκε ο Βέρνμπλουμ

 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μέγαρα.
 • WRC 2018
  16:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:10Malaysian Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:10Malaysian Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - ΟΦΗ
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:5519η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:15Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Μπόρνμουθ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  01:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  02:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών
  02:20Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  03:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Ξάνθη ΑΟ
  04:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  05:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  05:20Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  06:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Las Vegas Pennzoil 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  07:05NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  08:15XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός
  08:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  09:05Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:40Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:25Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  10:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  12:10CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:15Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  13:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E676
  13:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  14:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  15:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  16:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  17:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: Βουκουρέστι - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  17:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  17:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Στουτγκάρδη (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (PTT Thailand Grand Prix).
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα
  19:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Βόλεϊ: Κνακ Ρουσελάρε - Ζενίτ Καζάν (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Motul Grand Prix of Japan).
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E51
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2807
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  21:05Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ
  21:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  21:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies