Στυλιανόπουλος: «Βελτιώθηκε η ΑΕΚ»
SHARE

Στυλιανόπουλος: «Βελτιώθηκε η ΑΕΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν βοηθός του Λύσανδρου Γεωργαμλή στον πάγκο του Θρασύβουλου τόνισε ότι η ένωση έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Νίκο Κωστένογλου.

Στον NOVA ΣΠΟΡ FM μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος για την φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για την έλευση του Νίκου Κωστένογλου. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Football League, όπου είναι βοηθός του Λύσανδρου Γεωργαμλή στον πάγκο του Θρασύβουλου.

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Παρουσιάζεται πιο βελτιωμένη η ΑΕΚ μετά την αλλαγή του προπονητή. Βλέπω πιο πολύ ενθουσιασμό, πιο πολλά τρεξίματα στο γήπεδο. Αν δεν υπήρχαν και κάποιοι τραυματισμοί και η ηλικία κάποιων παικτών δεν ήταν τόσο μεγάλη, η ομάδα θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Είχε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες εβδομάδες του Κωστένογλου, αλλά πλέον δείχνει σημάδια βελτίωσης».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Δεν θα μπορούσα να υποτιμήσω τους παίκτες της ομάδας. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι πως ο κορμός αποτελείται από παιδιά με μεγάλη αξία, αλλά και μεγάλη ηλικία. Δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά παραπάνω απ’ όσα αναμφισβήτητα προσπαθούν. Η ΑΕΚ δεν έχει το ρόστερ των άλλων δυο μεγάλων ομάδων, αλλά παρόλα αυτά, έχει πάει καλά στα τελευταία ματς κι έχει μια καλή θέση στη βαθμολογία».

Για τις ακαδημίες: «Έχω περάσει από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και ξέρω πως δεν υπήρξαν ποτέ τα μέσα για να φτιαχτεί μια ομάδα από Νέους. Όταν φτιάχνεις εγκαταστάσεις, αλλά δεν έχεις γήπεδο για τις μικρές ομάδες και τρέχουν οι παίκτες να προπονούνται μέχρι τα 21 τους σε πλαστικό τάπητα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Παρόλα αυτά έχω ακούσει ότι υπάρχει μια καλή φουρνιά στην ομάδα Νέων που μπορεί να αξιοποιηθεί. Όταν δεν έχεις το σπίτι σου, όμως, να δουλέψεις, όλα είναι δύσκολα».

Για το πώς βλέπει το μέλλον: «Είμαι πάντα αισιόδοξος για την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει γήπεδο, δεν έχει κόσμο στην έδρα της (παρόλο που την έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια). Ο κόσμος κουράστηκε, μετά από τόσα χρόνια μακριά από τις επιτυχίες. Παρόλα αυτά βοηθάει, ειδικά μετά το 2004. Όταν βλέπει, όμως, να ξεκινάει μια προσπάθεια εξυγίανσης και μετά να φτάνεις ξανά στο ίδιο άσχημο σημείο, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τον κόσμο».

Για την κατάσταση στη Football League: «Κάτι γίνεται στη δεύτερη κατηγορία φέτος, αλλά υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα για να πληρώνονται γήπεδα, παίκτες και γενικά να εκπληρώνονται οι υποχρεώσεις. Δυστυχώς, πιστεύω πως αυτό θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και στο να αποσυρθούν πολλές ομάδες από το πρωτάθλημα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Μπαίνει στη μάχη του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Μπαίνει στη μάχη του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά
Το ταλέντο που ζήτησε από την Ρεάλ το «Φαινόμενο»
Το ταλέντο που ζήτησε από την Ρεάλ το «Φαινόμενο»