Ζαμπέτας: «Ίσως βρεθεί η χρυσή τομή με ΠΑΟΚ»

Ζαμπέτας: «Ίσως βρεθεί η χρυσή τομή με ΠΑΟΚ»

Την κίνηση του ΠΑΟΚ να ζητήσει τα εισιτήρια που αναλογούν στον φιλοξενούμενο για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καυτηρίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος ωστόσο δεν έκλεισε την πόρτα στους οπαδούς του Δικέφαλου.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας φιλοξενήθηκε στον αέρα του «ΑΡΗΣ FM 92,8», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προνομιακό πακέτο εισιτηρίων που προσφέρει η διοίκηση των «κίτρινων» για τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες, χαρακτηρίζοντας απογοητευτική την κίνηση των δύο πρώτων αγώνων με Ατρόμητο και Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαμπέτα:

Αναφορικά με το πακέτο εισιτηρίων, σημείωσε:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε τα τρία ντέρμπι να είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους και υλοποιήσαμε τη σκέψη μας  σε συνεργασία με την  ticket hour  που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό μας εισιτήριο.  Το συζητήσαμε με την εταιρεία, η οποία δεν είχε κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

Εμείς θέλαμε να μπορεί ο κόσμος να δεσμεύσει συγκεκριμένες θέσεις  για κάθε παιχνίδι.  Δυστυχώς μηχανογραφικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει προς το παρόν.

Τα τρία αυτά παιχνίδια ήταν πολύ κοντά χρονικά, και  λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης  την οποία συναισθανόμαστε και ως άνθρωποι και ως διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου, θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο την δυνατότητα  να αποκτήσει  σε πιο χαμηλές τιμές τα εισιτήρια τριών σημαντικών  αγώνων. Επίσης εφόσον τα διαρκείας  για κάποιον λόγο δεν πήγαν τόσο καλά όσο θέλαμε,  περιμένουμε και προσδοκούμε την στήριξη  και ανταπόκριση του κόσμου».

Για την κίνηση των εισιτηρίων στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς, είπε:

«Η κίνηση   ήταν απογοητευτική. Όταν έχεις έσοδα φιλικού αγώνα και μάλιστα θα έλεγα  με ομάδα τρίτης κατηγορίας, όπως έγινε  και με την Ξάνθη, τότε δεν μπορείς να είσαι  ευχαριστημένος. 

Πιστέψτε μας πως όλες οι δυνατότητες υπάρχουν και αυτές αξιοποιούνται στο έπακρο από τους διοικούντες. Βέβαια πάντα όταν  δουλεύεις θα κάνεις κάποια λάθη, μακάρι αυτά να μην γίνονται ποτέ εις βάρος του συλλόγου.

Τα πακέτα εισιτηρίων  αφορούν τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό,  και πιστεύουμε  πως  το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Το καλύτερο θα ήταν να είναι το κάθε παιχνίδι ένα ντέρμπι. Ο Άρης συνήθως έχει απώλειες από μικρότερα παιχνίδια, καθώς  στα μεγαλύτερα δείχνει αντάξιος της ιστορίας  του».

Αναφορικά με  τα φετινά μειωμένα έσοδα της ΠΑΕ, τόνισε :

«Δυστυχώς από τότε που  τελείωσε το πρωτάθλημα, τον Απρίλιο, η κατάσταση  έχει επιδεινωθεί δραματικά όσον αφορά τα έσοδα. Έχει γίνει υπέρβαση του προϋπολογισμού με βάση τα έσοδα και με βάση το ότι  δεν έχουν υπογραφεί ούτε οι χορηγίες από τον ΟΠΑΠ.

Πιστεύουμε πως με τη θέληση μας και τη βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλά.
Για την ενίσχυση της ομάδας  βγήκε κι αυτό  το πακέτο εισιτηρίων.

Είναι εκπληκτικό πως χθες λίγο μετά την έκδοση της ανακοίνωσης μπήκα στο σύστημα για να ελέγξω την κινητικότητα και διαπίστωσα πως είχαν πουληθεί έξι πακέτα, όλα στο εξωτερικό,  στην Αγγλία,  τη Σουηδία, τη Γερμανία, την  Ιταλία, και  την Ισπανία. Η φήμη του Άρη έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο».

Για τις ευκολίες  που προσφέρει η υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων μέσω  e-ticketing, σημείωσε:

«Στο εξωτερικό αυτός ο τρόπος κράτησης εισιτηρίων μέσω e-ticketing  είναι ο ενδεδειγμένος διότι ο κόσμος  είναι εξοικειωμένος με αυτό.  Πρόκειται για  μία τεράστια διευκόλυνση, καθώς δεν χρειάζεται ούτε να περιμένει ο κόσμος στην ουρά, ούτε να ταλαιπωρηθεί  κάποιος που μένει μακριά.

Κλείνεις το εισιτήριό σου είτε από το σπίτι, είτε από το γραφείο σου. Είναι κάτι που γίνεται για πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα για τους κινηματογράφους, γιατί να μην το χρησιμοποιούμε και  για το γήπεδο.

Επίσης με την υπηρεσία ‘Print it at Home’  προσφέρεται η δυνατότητα απ ευθείας εκτύπωσης του εισιτήριου.  Σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό πακέτων εισιτηρίων  που θέλει κάποιος να αγοράσει».

Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της  έβδομης αγωνιστικής της Super League, υπογράμμισε:

«Επειδή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας και κάποιοι που δεν είναι φίλοι του ΑΡΗ πιθανόν να θελήσουν να έρθουν στο γήπεδο, τα εισιτήρια δεν θα βγαίνουν μεμονωμένα στη Θύρα 1. Επειδή το σύστημα είναι ηλεκτρονικό θα πρέπει ο όποιος πονηρός σκοπεύει να έρθει και να δημιουργήσει πρόβλημα να μην το τολμήσει.  Στο σύστημα υπάρχει αναγνώριση στοιχείων για την τελευταία δεκαετία».

Για την κίνηση του ΠΑΟΚ να ζητήσει εισιτήρια, τόνισε:

«Το αίτημα αυτό θα εκτιμηθεί την Παρασκευή στη σύσκεψη που θα γίνει από την αστυνομία. Πάντως όλα αυτά τα χρόνια  η οπτική γωνία της Θύρας 4  δεν ήταν καλή και ο  αριθμός των εισιτηρίων ήταν μικρός. Φαίνεται πως όλοι αυτοί οι ανασταλτικοί παράγοντες  φέτος προσπελάστηκαν μονομιάς.  Για να δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε μία χρυσή τομή».

Κλείνοντας ο κ. Ζαμπέτας αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα με τον Εργοτέλη:

«Ας εστιάσουμε στο κυριακάτικο σημαντικό παιχνίδι  με τον Εργοτέλη. Μάλιστα αύριο(13/10)  θα κάνουμε και έναν  αγιασμό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βρέθηκα πρόσφατα  στο Άγιο Όρος, και συζήτησα με  πατέρες της  αδελφότητας  Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο μας, προκειμένου να μας δώσουν την  ευλογία  τους».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved