Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός νοσεί»

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός νοσεί»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει άμεσα να βρει λύση στα διοικητικά του προβλήματα έτσι ώστε να περιέλθει ηρεμία στο αγωνιστικό κομμάτι και να υπάρξει βελτίωση στην ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και την άσχημη κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στο «τριφύλλι».

«Είναι μια από τις πολύ δύσκολες βραδιές για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια συνέχεια από τα περσινά φαινόμενα για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς που παρακολουθούμε την ομάδα. Είχαμε τη δέσμευση ότι θα υπάρχουν μεν αποδοκιμασίες αλλά όχι έκτροπα. Τους έδωσαν το δικαίωμα οι λιγοστοί οπαδοί της Μακάμπι με τα καπνογόνα που πέταξαν στους από κάτω, όχι ηθελημένα θεωρώ ότι δεν τους είδανε, κι αυτό ήταν μια σπίθα που έγινε πυρκαγιά. Υπήρχαν αποδοκιμασίες σε πρόσωπα διοικητικά και λοιπά, όμως τους δώσανε την ευκαιρία και γίνανε όλα αυτά», είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Αυτό όμως δε λέει και πολλά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός νοσεί. Έχω μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα αλλά έχει και σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει μέσα Νοεμβρίου να μην έχει λεφτά να πληρώσει έτσι ώστε να βγάλει τη χρονιά. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό, το λέω έτσι για να θέσω τα μέγεθος του προβλήματος, γιατί ο Παναθηναϊκός θα πάει στο πρωτοδικείο».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε ακόμα ότι: «Είναι πρώτη φορά που μετά από 15 χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν πάει στην Ευρώπη στην επόμενη φάση. Είναι δικαιολογημένη η κατάσταση, όμως δεν δικαιολογούνται τα έκτροπα. Ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει ομάδα, θα διεκδικήσει και θα πάρει τίτλους, όμως στην Ευρώπη θα κουβαλάει την τιμωρία από όσα έγιναν χθες».

Για το αν μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα δώσει λύση στα προβλήματα, τόνισε: «Δεν υπάρχουν από μηχανής Θεοί. Θα είχαν έρθει αν ήταν. Εγώ είμαι 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν το θυμάμαι ποτέ τόσο υποβαθμισμένο και ακυβέρνητο σαν ομάδα. Γίνονταν και στο παρελθόν ανανεώσεις και υπήρχαν μεταβατικές περίοδοι, αλλά δεν υπήρχε τόσο μεγάλος διχασμός. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει. Να πάει με τους οργανωμένους; Να πάει με τους άλλους; Ο κόσμος πρέπει να κάνει κάτι και να βγουν μπροστά οι μεγαλομέτοχοι».

Για το αν η φυγή παικτών όπως ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο έκανε τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη μεγάλους ποδοσφαιριστές για να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος. Αν έρθουν οι τίτλοι, θα έρθει και ο κόσμος. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το που θα βρεις τα λεφτά. Το θέμα είναι που θα βρεις τους παράγοντες. Υπάρχουν μεγαλομέτοχοι, ας βγει κάποιος μπροστά. Ας πει ότι θέλω να αναλάβω εγώ τον Παναθηναϊκό. Όλος ο κόσμος θα είναι δίπλα του και θα βοηθήσει παίρνοντας διαρκείας και στηρίζοντας. Με τη διαφορά ότι θα υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα λέει, εγώ θέλω τόσο χρόνο, να βρω παίκτες, να βρω προπονητή, να βρω τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια να προχωρήσει».

Για την αποχώρηση του Τζόρβα πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός προώθησε πέντε παιδιά από τις ακαδημίες του και τα δυο από αυτά είναι τερματοφύλακες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Είναι ο Κοτσόλης, ο Καρνέζης, και τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Πρέπει το ένα παιδί να έρθει από τις ακαδημίες και να μπει στην νοοτροπία του πρωταθλητισμού. Έτσι έγινε με εμένα, με τον Οικονομόπουλο, τον Νικοπολίδη, τον Τζόρβα. Έτσι χτίζονται οι ομάδες».

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν άνθρωπο να βγει μπροστά και μετά να γίνει η ανανέωση. Στις ακαδημίες υπάρχει ο Γιάννης Σαμαράς που κάνει εκπληκτική δουλειά και θα βγει αυτή του χρόνου. Κάποιος όμως πρέπει να βγει μπροστά. Να ξέρετε όποιος βγει μπροστά και πει τους στόχους του Παναθηναϊκού, να πει είτε έτσι είτε αλλιώς, έχω αυτά τα σχέδια, ο κόσμος θα είναι μαζί μας; Ο Παναθηναϊκός χειρότερα από ότι είναι, δεν μπορεί να πάει».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved