Απέκτησε Λιοσάτο ο Πανηλειακός

Απέκτησε Λιοσάτο ο Πανηλειακός

Στην ομάδα του Πύργου θα αγωνίζεται ο 28χρονος επιθετικός Διονύσης Λιοσάτος.

Ο τέως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι χθες (28/1) συμφώνησε με τους Πυργιώτες και πλέον θα φορά τη φανέλα του Πανηλειακού.
Στο μεταξύ, οι διοικούντες εξετάζουν την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, με επικρατέστερο τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Τόγιας δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών στους τιμωρημένους Κολόκα και Σωτηρόπουλο και τον τραυματία Γεωργόπουλο. Απεναντίας, ο προπονητής του Πανηλειακού θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Αντωνίου.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Μπρης, Αργυρόπουλος, Θωνιάτης, Τσουκαλάς, Μπράβος, Νικολόπουλος, Λαμπρογεώργος, Παπαγεωργίου, Σ. Σωτηρόπουλος, Δούλος, Αντωνίου, Τσαντίλης, Οικονομίδης, Πλαστουργός, Δάνισκας.


Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πανηλειακός το βράδυ της Παρασκευής (28/1) στο κέντρο "ΑΙΓΛΗ" στον Πύργο.
Το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, ο εκπρόσωπος του βουλευτή και Υφυπουργού  Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Κουτσούκου, Γιώργος Καραστέργιος (οι κ. Κατρίνης και Κοντογιάννης λόγω απουσίας έστειλαν επιστολές) ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαρ. Καφύρας,ο
Δήμαρχος Πύργου  Μάκης Παρασκευόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου Βασ. Παναγόπουλος και Γ. Αργυρόπουλος, το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, οι βασικοί χορηγοί, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τυχεροί της βραδιάς αφού κέρδισαν τα δυο φλουριά που υπήρχαν (και αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό), ήταν οι Γιώργος Τσαντίλης και Ματθαίος Θωνιάτης.


Στο μεταξύ, το ΤΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η πειθαρχία:
«Τα πέντε τελευταία χρόνια που εμείς μετέχουμε στα διοικητικά του Πανηλειακού έχουμε γνωστοποιήσει αλλά και έχουμε πράξει ανάλογα, ότι το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πειθαρχία και η σωστή αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και θα συνεχίσει να είναι για εμάς. Κι αυτό ισχύει για όλους και δεν χωράει συμβιβασμούς".
Εκ του Δ.Σ. ΤΑΠ Πανηλειακός

Επίσης ενόψει του κυριακάτικου ματς εκδόθηκαν και φέιγ - βολάν, που θα μοιραστούν από το πρωί στην πόλη αλλά και έξω από το γήπεδο που θα γίνεται και εγγραφή μελών, με το εξής περιεχόμενο:
"ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

* Ενίσχυσε την ομάδα σου!
* Ενίσχυσε την ομάδα της πόλης σου!
* Ο Πανηλειακός μας σε χρειάζεται!

Γίνε μέλος, έλα κοντά, βοήθησε να γίνει η ομάδα όπως τη θέλουμε!
Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ»!

Ανταπόκριση: Νάσος Σκούρας



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved