Χαλάει του Χαραλαμπίδη

Χαλάει του Χαραλαμπίδη

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά του ΑΟΧ με δηλώσεις του σε κρητική ιστοσελίδα.

Ο τέως τεχνικός της Καλλιθέας δύσκολα θα συμφωνήσει με τον ΑΟΧ, αφού αποχώρησε από τα Χανιά το Σάββατο (9/7) χωρίς να βάλει την υπογραφή του. Μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις, που φιλοξενούνται στο athleticradio.gr, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν υπάρχει διοικητική ηρεμία: «Δεν υπάρχει διοικητική ηρεμία στην ομάδα. Αυτά που βλέπω δεν μου αρέσουν. Μου άρεσε το όραμα και το πλάνο που μου παρουσίασε ο κ.Ευθυμάκης, από κει και πέρα όμως πρέπει και εγώ ως επαγγελματίας να κοιτάξω το μέλλον μου. Θέλω να έρθω στα Χανιά και να παρουσιάσω έργο και όχι να πάρω κάποια χρήματα και να φύγω. Δεν έχω πάρει καμία προκαταβολή, ούτε εγγυήσεις, απλώς περιμένω να με ενημερώσουν για το τι πρόκειται να γίνει. Ως επαγγελματίας πάντως, θα κοιτάξω και αλλού το μέλλον μου».

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τον ΑΟΧ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης, ο οποίος υπηρέτησε την κρητική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια και οι λόγοι της αποχώρησής του είναι προσωπικοί.

Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

«Ύστερα από 2 χρόνια παρουσίας μου στον Α.Ο. Χανιά, αποχωρώ από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ,  τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΧ, τους blueboys , και τη διοίκηση του κυρίου Σταύρου Πάτερου που με έφερε στην ομάδα. Αποχωρώ σαν φίλος, και εύχομαι η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της.

Με τιμή, Γιώργος Μουντάκης».



Μεταγραφές: Η Πάφος έσβησε τη «φωτιά» για Καβάνι, κάνοντας λόγο για «μπαρούφα» και «μαλ…»
Μεταγραφές: Η Πάφος έσβησε τη «φωτιά» για Καβάνι, κάνοντας λόγο για «μπαρούφα» και «μαλ…»
Premier League: Δε χάνει απέναντι στους «μεγάλους» η Πάλας – Εύκολα η Νότιγχαμ
Premier League: Δε χάνει απέναντι στους «μεγάλους» η Πάλας – Εύκολα η Νότιγχαμ
Super League: Επίσημη η αναβολή του Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
Super League: Επίσημη η αναβολή του Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
Πρόεδρος Σλάβια Πράγας: «Μένει εδώ ο Ζαφείρης, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε πριν τον Γενάρη»
Πρόεδρος Σλάβια Πράγας: «Μένει εδώ ο Ζαφείρης, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε πριν τον Γενάρη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved