Επισκοπή: «Πρόοδος, προοπτική και άνοιγμα στα παιδιά του Ρεθύμνου και της Κρήτης»

Επισκοπή: «Πρόοδος, προοπτική και άνοιγμα στα παιδιά του Ρεθύμνου και της Κρήτης»

Το δικό τους μήνυμα για την επόμενη ημέρα της Επισκοπής έστειλαν σε συνέντευξη Τύπου οι Νικολιδάκης, Γουίλαρντ, Ντε Βίβο και Γουέντγουορθ.

Τον λόγο πρώτος πήρε λοιπόν ο κ. Νικλιδάκης αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα για μας αφού έχουμε κοντά μας τους δύο νέους προπονητές της ΠΑΕ.
Είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ και ευχόμαστε στον Ντάριλ Γουίλαρντ και στον Ρικάρντο Ντε Βίβο, “καλή επιτυχία”. Θέλουμε να εξελιχθούμε ως σύλλογος και έχουμε σχεδιάσει ούτως ώστε, στους επόμενους μήνες ή χρόνια να έχουμε την πρόοδο που ονειρευόμαστε. Αυτό είναι στην κουλτούρα μας, στη νοοτροπία μας ως Επισκοπή…

Με τη βοήθεια της οικογένειας “Βαρδινογιάννη”, της TFT της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ρεθύμνου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται πια -όλο και πιο σημαντικοί- δίπλα μας, υπάρχει η ανάπτυξη. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Θέλω να ευχηθώ λοιπόν καλή επιτυχία στα νέα παιδιά και τους καλωσορίζουμε στην πόλη και την περιοχή μας.

Ως πρόεδρος της Επισκοπής όμως, θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα του συλλόγου μας θα είναι ακόμα πιο λαμπρή, όχι μόνο από την προηγούμενη αλλά από όλες όσες πέρασαν.
Ξέρετε, η επιτυχία μας, δεν εστιάζεται μόνο στο αγωνιστικό σκέλος. Επιτυχία είναι αυτό που βλέπετε τώρα μπροστά σας. Να έχουμε τον κ. Σάιμον Γουέντγουορθ, έναν απόλυτα επιτυχημένο επιχειρηματία να βρίσκεται στην Επισκοπή και να βάζει χρήματα στον σύλλογο. Να έχουμε ανθρώπους από την Αγγλία, τη μάνα του ποδοσφαίρου και να βρίσκονται εδώ μαζί μας δίνοντάς μας τα “φώτα” τους.

Πρέπει να ξέρετε ότι αυτή, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε όπου οι ομάδες άντεξαν -όσες άντεξαν- καθώς έλαβαν τα λιγότερα χρήματα από ποτέ (σε επαγγελματική κατηγορία) από τη λίγκα.

Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια με τα διοικητικά, έχω τόση όρεξη και μεράκι για την ομάδα που είναι, σα να ήρθα χθες. Αγαπάμε αυτό κάνουμε.

Η επιτυχία λοιπόν είναι η καθημερινότητα και η δίψα που έχουμε γι’ αυτόν τον σύλλογο.
Έχουμε επιλέξει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θεωρώ ότι η Επισκοπή ως οργανισμός θα έχει λαμπρό μέλλον. Θέλουμε αγωνιστικά να πρωταγωνιστήσει. Το ισχυρό μας χαρτί είναι να δουλέψουμε με σχέδιο. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Αν οι επιλογές που θα κάνουμε αντεπεξέλθουν στα “θέλω” μας, νομίζω ότι θα ανεβάσουμε επίπεδο. Πρόοδος και ανάπτυξη παντού λοιπόν. Αυτό είναι το σύνθημά μας».

Σάιμον Γουεντγουόρθ: «Άγγλος και Ιταλός προπονητής θα αναβαθμίσουν την ελληνική ταυτότητα του συλλόγου»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ δίπλα στον πρόεδρο και στους νέους προπονητές με στόχο να σχεδιάσουμε ένα νέο μέλλον για την Επισκοπή.

Ξέρω πως είναι σύνηθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο να περιμένεις να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να ανακοινώσεις τον νέο προπονητή για να σκεφτείς τους λόγους που θα σε φτάσουν στην κατάλληλη επιλογή αλλά ήταν επίσης πολύ σημαντικό ότι είχαμε απόλυτη συμφωνία με τον πρόεδρο ότι η Επισκοπή αξίζει να μεταβεί στο επόμενο επίπεδο άμεσα.

Οι νέοι προπονητές έρχονται με πολύ εμπειρία για να οδηγήσουν την Επισκοπή σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Ξέρω ότι έχουν γίνει πολλές κουβέντες για το τί σημαίνει το συγκεκριμένο κλαμπ για τον πρόεδρο και για τους φιλάθλους. Είμαστε σίγουροι όμως ότι, η επιλογή του Ντάριλ Γουλίαρντ θα αναβαθμίσει την ελληνική ταυτότητα του συλλόγου.

Πρώτα απ’ όλα, η Επισκοπή είναι το τοπικό σωματείο του Ρεθύμνου, επίσης το ανάλογο για την Κρήτη και κατ’ επέκταση για την Ελλάδα.

Η προσοχή μας είναι στο να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το ταλέντο που θα πέσει στα χέρια μας από εδώ στο Ρέθυμνο αλλά και απ’ όλη την υπόλοιπη Κρήτη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις ακαδημίες και να είμαστε το μέρος όπου οι νέοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν και θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους μέσα από τη μεγάλη ομάδα.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τους νέους παίκτες μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη ομάδα. Η δουλειά όμως ξεκινάει από σήμερα. Ξέρω ότι υπάρχουν τα τοπικά δοκιμαστικά (trials). Θα τα κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να χτίσουμε την ομάδα με την ταυτότητα που θέλουμε να έχει.
Θα εμπλουτίσουμε τόσο το τοπικό ταλέντο, όσο και αυτό που υπάρχει από την Ελλάδα και φυσικά θα επιδιώξουμε να το παντρέψουμε με το ταλέντο των παικτών που θα έρθουν από το εξωτερικό.

Όταν βλέπεις έναν Άγγλο και έναν Ιταλό κόουτς, αυτό δεν αλλάζει… Είμαστε μια ελληνικότατη ομάδα και αυτό που κάνουμε είναι απλά να μεταφέρουμε τη διεθνή μας εμπειρία στο κλαμπ για να αναπτυχθεί ακόμα πιο γρήγορα (σ.σ. εκείνη την ώρα, ο κ. Σάιμον Γουέντγουορθ έδωσε ελληνικές σημαίες στους προπονητές για να κρατούν).

Λέμε λοιπόν στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη ότι έκανε μια εξαιρετική επιλογή προπονητών και πως η TFT θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά αυτά. Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα γι’ αυτό ποτέ μην ξεχνάτε την ταυτότητα αυτού του συλλόγου».



Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved