Κουρήτες: «Χτίσαμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί στον ΟΦΙ, γιατί να τα γκρεμίσουμε όλα;»

Κουρήτες: «Χτίσαμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί στον ΟΦΙ, γιατί να τα γκρεμίσουμε όλα;»

Ανακοίνωση με αποδέκτες τη διοίκηση και τον πρόεδρο Θανάση Χηνόπουλο εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦ Ιεράπετρας.

Σε ανακοίνωσή τους οι «Κουρήτες» αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ζήσει σπουδαία πράγματα και υπεύθυνος ήταν ο Θανάσης Χηνόπουλος και το συμβούλιο του, ενώ τονίζουν ότι δεν πρέπει να το χαλάσει κανείς όλο αυτό που ζει η Ιεράπετρα με τον ΟΦΙ.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

«Έχουμε μεγαλώσει γενιές και γενιές βλέποντας, ακολουθώντας, στηρίζοντας την λατρεία μας την αρρώστια μας την ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ!!! Έχουμε ζήσει στιγμές στα τοπικά, στα χωριά που πηγαίναμε, έχουμε φάει ξύλο, έχουμε δώσει ξύλο, έχουμε χαρεί, έχουμε κλάψει από συγκίνηση και από λύπη.

Δεν μας αξίζει όλη αυτή η αβεβαιότητα το τι θα γίνει, δεν αξίζει σε κανένα που αγαπάει και πονάει την ομάδα. Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουμε ζήσει κάτι πρωτοφανές για εμάς να βλέπουμε την ομάδα κάθε χρόνο και καλύτερη, καθε χρόνο να ανεβαίνει και να μην έχει ταβάνι να μην φοβάται κανένα, να κοντράρει ομάδες όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, να ρίχνει κατηγορία την ιστορική ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και παράλληλα την ίδια χρόνια να στέφεται η ομάδας μας πρωταθλήτρια Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ στο ματς τελικό απέναντι στον μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ σε ένα κατάμεστο Βουζουνεράκειο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης στιγμές που δεν θα ξεχάσει κανείς μας ποτέ!

Για όλα αυτά υπεύθυνος ήταν ο πρόεδρος μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ και το συμβούλιο του, που αν δεν ήταν αυτός αδιαμφισβήτητα θα παίζαμε ακόμα με τα ΛΑΚΩΝΙΑ και την ΚΡΙΤΣΑ.

θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Χτίσαμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί, επιτυχίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο, τρόπαια και συγκινήσεις. Γιατί να τα γκρεμίσουμε όλα αυτά;

Πρόεδρε ήμασταν δίπλα σου από την πρώτη στιγμή σε αγκαλιάσαμε σε στηρίξαμε όσο δεν πήγαινε, δεν σε κατηγορούμε, μπορεί να κουράστηκες, μπορεί να πληγώθηκες, μπορεί να βαρέθηκες μπορεί χίλια δυο μπορεί…

Αλλά ότι χτίζαμε τόσα χρόνια και ότι έχτισες εσυ μην γκρεμιστούν σε μια στιγμή γιατί θα είναι κρίμα… Ξανά λέμε ότι σε στηρίξαμε όπως θα στηρίξουμε και όποιον άλλο έρθει και έχει όρεξη να αναλάβει την ομάδα να προσφέρει πράγματα στην πόλη στον σύλλογο και στην κοινωνία της Ιεραπετρας. θα είμαστε δίπλα.

Οι Κουρήτες όπως και όλοι οι φίλαθλοι του ΠΦΙ θελουμε το καλό της ομάδας μας να βρεθεί μια λύση ώστε να συνεχιστούν αυτές οι χαρές και οι διακρίσεις του συλλόγου!

Αγαπάμε τον ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

ΥΓ: Οποίος πάει να σε πληγώσει θα πληγωθεί πριν καν προσπαθήσει ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΝΟ ΟΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved