Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β' 1-2: Νέα νίκη με ανατροπή το «τριφύλλι» (photos)

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β' 1-2: Νέα νίκη με ανατροπή το «τριφύλλι» (photos)

Ο Παναθηναϊκός Β' μετά τον Αστέρα Βλαχιώτη πέτυχε νέα νίκη με 2-1 επί του Διαγόρα Ρόδου.

Σπουδαία νίκη πέτυχε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β'.

Οι «πράσινοι» αν κι έμειναν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να ανατρέψουν το σκορ και να σημειώσουν νέα νίκη με 1-2, ενώ είχε προηγηθεί αυτή επί του Αστέρα Βλαχιώτη. Μ' αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός Β' έφτασε τους δέκα βαθμούς και προσπέρασε την ομάδα της Ρόδου. 

Μόλις στο 3' ο Πίσπας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, σέντραρε και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι Πράσινοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, με φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ στο 7’, αλλά ο Μπιντσής απέκρουσε το σουτ του Τσιριγώτη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η προσπάθεια του Σαρδέλη ήταν επίσης άστοχη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός Β κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με την βαθιά μπαλιά του Θεοχάρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για τον Τσιριγώτη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Μπιντσή, για το 1-1, στο 11ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια και έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Κρυπαράκου στο όριο της μεγάλης περιοχής, στο 20’, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Διαγόρας απείλησε ξανά στο 27' με την σκαστή κεφαλιά του Λαμπίρη ωστόσο να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου.

Στο 30' ο Σιδεράς, ο οποίος ταξίδεψε το πρωί για τη Ρόδο, αφού δεν έγινε το ματς της πρώτης ομάδας με τον Απόλλωνα και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Β' σημείωσε το 1-2 στο 30'. Σ' εκτέλεση κόρνερ του Αθανασακόπουλου, ο Σιδεράς πέτυχε με ωραία κεφαλιά το 1-2.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με δύο γκολ διαφορά, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Φρόκου μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ, στο 38’.

Με τους Ροδίτες να έχουν την δική τους χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, αλλά τον Χριστογεώργο να νικάει στο τετ α τετ τον Κουϊρουκίδη.

Στην επανάληψη, το Τριφύλλι ήλεγξε τον ρυθμό, έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του και δεν απειλήθηκε καθόλου.

Αντιθέτως, μάλιστα, ήταν εκείνο που κατέγραψε την πρώτη ευκαιρία για γκολ, με τον Σαρδέλη να την σπαταλάει, ωστόσο, στο 65’.

Ο Αθανασακόπουλος έδιωξε με κεφαλιά ένα σουτ του Σινγκ που θα μπορούσε να φέρει το 2-2 για τον Διαγόρα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στην αμέσως επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός Β έχασε μια ακόμα ευκαιρία να καθαρίσει τη νίκη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από  ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Σαρδέλη από θέση μέσα αριστερά, στο 73'.

Με τον Διαγόρα να αφήνει χώρους, ψάχνοντας την ισοφάριση, σε μια καλή αντεπίθεση, τρεις εναντίον δύο, ο Κρυπαράκος πάτησε περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον Μπιντσή, στο 77’. Ενώ ο Φρόκου δεν μπόρεσε επίσης να σκοράρει στην κόντρα, δύο λεπτά αργότερα, καθώς δεν σούταρε «γεμάτα».

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπίντζης, Τοπάλ, Σινγκ, Τάτσης (82′ Μπούμπα), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης (61′ Ραφίνια), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (82′ Παραστρατίδης), Μπαστιάνος.

Παναθηναϊκός Β (Βονόρτας): Χριστογιώργος, Βαγιανίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (90+1′ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (90+1′ Μαραθωνίτης), Ρόμπι (72′ Αντωνίου), Μαρτίνης (72′ Γκούτσιας), Λεάντρο, Τσιριγώτης (72′ Σέχου).



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved