Παναθηναϊκός Β-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2: Πολλά γκολ σε κακό παιχνίδι… (Photos)

Παναθηναϊκός Β-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2: Πολλά γκολ σε κακό παιχνίδι… (Photos)

Παναθηναϊκός Β-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2: Ισοπαλία στον Ασπρόπυργο με τις δύο ομάδες να προηγούνται από μία φορά – Πολλά φάουλ και ελάχιστο θέαμα στο ματς.

Κακός αγωνιστικός χώρος στον Ασπρόπυργο, που ήταν ασορτί με το θέαμα στο Παναθηναϊκός Β-ΑΕ Καραϊσκάκης. Παρότι το ματς είχε τέσσερα γκολ, σαφώς δεν ήταν απ’ τα καλύτερα που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι δύο ομάδες. Το τελικό 2-2 ουσιαστικά είναι δίκαιο, καθώς κυριάρχησε η έλλειψη ρυθμούς, τα πάρα πολλά φάουλ και οι λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το ματς στον Ασπρόπυργο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πιέσουν τον Παναθηναϊκό Β. Κάτι που τους «βγήκε», μια και αφού προειδοποίησαν με δύο καλά σουτ στο 1ο και στο 4ο λεπτό, τελικά στο 6’ μπήκαν μπροστά στο σκορ! Όταν από πάσα του Ρούνεϊ, ο Ντοναλτόνι με προβολή έκανε το 0-1.

Ο Καραϊσκάκης κράτησε τα ηνία, καθώς οι «πράσινοι» ήταν ξεκάθαρο πως δυσκολεύονται να βρουν τις φάσεις που ήθελαν για να απειλήσουν. Προσπαθώντας σχεδόν μονόπλευρα από δεξιά με τον Βαγιαννίδη να αναπτυχθούν.

Ο νεαρός δεξιός μπακ του «τριφυλλιού», ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για την ισοφάριση, όταν ανατράπηκε στο 32ο λεπτό. Ο Θεοχάρης ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το ματς.

Στο 44’ ο Σέχου σούταρε απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αναγκάζοντας τον Χουάντερσον σε εντυπωσιακή επέμβαση. Με τον Καραϊσκάκη να «απαντά» με δοκάρι πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Στο 45’ συγκεκριμένα, ο Μπεκατώρος εκτέλεσε φάουλ, με τον Χριστογεώργο να αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα να βρίσκει στο δεξιό δοκάρι του.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο απ’ το πρώτο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως… θαμπώθηκε ο κόσμος απ’ το θέαμα. Ο Παναθηναϊκός Β στο 49’ απείλησε όταν από σέντρα του Βαγιαννίδη ο Αθανασακόπουλος έκανε την προβολή, με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει.

Κι ενώ το ματς κυλούσε χωρίς καλές στιγμές, οι «πράσινοι» κέρδισαν δεύτερο πέναλτι στο ματς. Ήταν το 65ο λεπτό, όταν ο Σέχου βγήκε τετ α τετ, τον ανέτρεψε ο Χουάντερσον και υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών. Ο ίδιος ο επιθετικός του «τριφυλλιού» ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-1.

Η χαρά για την ανατροπή, όμως, δεν κράτησε πολύ. Ο Ρούνεϊ που είχε κάνει την ασίστ στο πρώτο γκολ της ΑΕ Καραϊσκάκης, ισοφάρισε με εκπληκτικό τρόπο! Από τα δεξιά έπιασε ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χριστογεώργου στο 68’. Έτσι διαμόρφωσε το 2-2.

Το ματς έδειξε να… ανοίγει κάπως, με τον Σέχου να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 71’, όταν βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο! Αυτή ήταν η μεγαλύτερη φάση μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που βρήκε Παναθηναϊκό Β και ΑΕ Καραϊσκάκη στο ισόπαλο 2-2.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 4. Οι «πράσινοι» είχαν τη νίκη επί της Καλαμάτας και οι Αρτινοί είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα στην έδρα της Επισκοπής.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

 

 

 

 



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved