Συνεχίζεται η ενημέρωση από Π.Σ.Α.Π.
Ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π., Στέλιος Γιαννακόπουλος, βρέθηκε το Σάββατο(22/1) στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Πανηλειακός για την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση - ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές των επαρχιακών ομάδων.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την αποστολή της πυργιώτικης ομάδας στην Αθήνα και συνομίλησε με τους συναδέλφους παίκτες για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αλλά και για τους στόχους και τις προτεραιότητες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, προβλήθηκε βίντεο που ετοιμάσθηκε από τον Π.Σ.Α.Π. και το οποίο δείχνει πόσα πολλά μπορούν να πετύχουν οι ποδοσφαιριστές όταν είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν ώστε να πετύχουν τον κοινό στόχο.
Ο Στέλιος μίλησε επίσης και για την αγαπημένη του, όπως είπε, ομάδα του Πανηλειακού - απ' όπου ξεκίνησε και αναδείχτηκε ως γνωστόν πριν ακολουθήσει η μετέπειτα σπουδαία καριέρα του σε Ολυμπιακό, Μπόλτον και Εθνική Ελλάδας, και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Πανηλειακός βρίσκεται πάντα στην καρδιά του.