Super League 2: Ισοπαλία στο ντέρμπι στη Νεάπολη - Όλα τα γκολ

Super League 2: Ισοπαλία στο ντέρμπι στη Νεάπολη - Όλα τα γκολ

Για τον… Εργοτέλη δούλεψαν Ιωνικός και Λεβαδειακός, που έμειναν στο 1-1.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι Ιωνικός-Λεβαδειακός, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας, αν και δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της.

Ο Διαγόρας σόκαρε τα Τρίκαλα, καθώς πέτυχε γκολ στο 2’ και κράτησε το 0-1 έως το φινάλε, αν και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες. Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 των Χανίων, στη δεύτερη φετινή νίκη του. Οι Χανιώτες για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισαν με την εικόνα τους και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 1-0
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης 0-0
Απόλλων Λάρισας-Χανιά 1-0
Τρίκαλα-Διαγόρας 0-1
Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-1
Ξάνθη-ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Ντερμπάρα με νικητή τον… Εργοτέλη

Ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη στη Νίκαια, όπου Ιωνικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 27’ με τον Κάστρο, ενώ οι Βοιωτοί είχαν δοκάρι στο 31’ με τον Μεχία. Ο Ιωνικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες ως το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε. Αν και έμεινε με 10 παίκτες στο 63’, λόγω δεύτερης κάρτας στον Μύγα, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 70’ με κεφαλιά του Νίκα.

Την έσωσε ο Τάτος

Δεν ήταν καλή η Ξάνθη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, ωστόσο την έσωσε η ποιότητα του Ανδρέα Τάτου, που σημείωσε στο 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’ με γκολ του Σιατραβάνη, αλλά στο 41’ η ομάδα της Ιεράπετρας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βογιατζή. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΙ ήταν ελαφρώς καλύτερος, αν και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο 77’ μάλιστα η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Έμπερτ με δεύτερη κίτρινη. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Ακρίτες θα χάσουν πάλι βαθμούς, ο Τάτος στο 84’ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 2-1.

 

Παλικαρίσιο «διπλό» ο Διαγόρας

Απίστευτο «διπλό» πήρε ο Διαγόρας στα Τρίκαλα με 1-0. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν με γκολ του Σμυρλή στο 65ο δευτερόλεπτο και άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων. Ο ΑΟΤ έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Διαγόρας είδε δύο παίκτες του να αποβάλλονται ο Μπαστακός στο 81’ και ο Κάκκο στο 87’, ενώ οι Τρικαλινοί είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Νιάρο. Όμως ο Διαγόρας άντεξε και πήρε μια σπουδαία νίκη.

«Τρίποντο» με Ομπράντοβιτς

Βελτιωμένος εμφανίζεται ο Απόλλων Λάρισας στα τελευταία παιχνίδια, υπό τις οδηγίες του Κώστα Φραντζέσκου και κατάφερε να νικήσει 1-0 τα Χανιά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά χωρίς γκολ. Στο 60’ ο Ομπράντοβιτς από κοντά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τα Χανιά να μην μπορούν να αντιδράσουν, αν και έχασαν ευκαιρίες με τους Κάσσο και Σουντουρά.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2
 


Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved