Καγιούλης για SL2: «Ανακούφιση κι ένα… επιτέλους»!

Καγιούλης για SL2: «Ανακούφιση κι ένα… επιτέλους»!

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας και τον στόχο της μίλησε ο Νίκος Καγιούλης.

 

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα πολλά αιτήματα προς τους ειδικούς αλλά και την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας και τον στόχο μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Καγιούλης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 και την εκπομπή “Πρωινό 2πλο” με τους Ράνια Κρικώνη και Άγγελο Μπάρκα, το πρωί της Δευτέρας (11/1).

Ποιο ήταν το πρώτο αίσθημα όταν μάθατε ότι ξεκινάτε;

“Ήταν αίσθημα ανακούφισης, επιτέλους. Ήταν ένα αίτημα που είχαμε τόσο καιρό και έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν. Επιτέλους μετά από τόση προσπάθεια και αγωνία, ξεκινάει η τελευταία χώρα να παίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήταν μια αδικία και θεωρώ πως έστω και αργά, διορθώθηκε και φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε μόνο οι πρωταγωνιστές, ποδοσφαιριστές και προπονητές και όχι εμείς οι πρόεδροι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.”

Για τα πολλά αιτήματα επανέναρξης προς τους ειδικούς:
“Τα αιτήματα έχουν γίνει άπειρες φορές. Έχουν ξεκινήσει από τέλη Οκτώβρη, με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τους λοιμωξιολόγους… Έχουμε στείλει αιτήματα, έχουμε στείλει τα πρωτόκολλα, ακριβώς τα ίδια με αυτά της Super League 1… Πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή, ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον, ο άλλος στον επόμενο και φτάσαμε σε αυτό το γαϊτανάκι να έχουμε φτάσει 2021 και να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είχαμε κάνει αίτημα να ξεκινήσουμε και τις 3 Ιανουαρίου, συνεδρίασαν αλλά η απάντηση δεν ήταν θετική. Έπειτα συνεδρίασαν ξανά για το Κύπελλο και πάλι το άφησαν να αιωρείται και μετά από τεράστιες προσπάθειες της διοργανώτριας της SL1, ΕΠΟ, του κ. Αυγενάκη, των κ.κ. Γεραπετρίτη και Χαρδαλιά και όλοι οι υπόλοιποι που συνέβαλαν, φτάσαμε στο αποτέλεσμα να δώσουν οι λοιμωξιολόγοι το “πράσινο φως”.”

Θεωρείτε ότι υπήρξαν πολλές πιέσεις από την Super League 1;

“Στο τέλος, υπήρξαν πιέσεις και από την Super League 1. Θεωρώ πώς άργησαν να μας υποστηρίξουν και αυτοί να ασκήσουν πιέσεις, αφού είναι η πιο δυνατή κατηγορία και μέσω των προέδρων τους να ζητήσουν πράγματα και να γίνουν πιο άμεσα. Στο τέλος όταν είδαν ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι, άσκησαν και αυτοί πιέσεις από όλα τα επίπεδα. Ένα αίτημα που ήταν δίκαιο 120% και έπρεπε να είχε γίνει από τον Οκτώβριο που είχαμε καταθέσει έναρξη προπονήσεων.

Οι ομαδικές προπονήσεις:
“Έχουμε ήδη 4 εβδομάδες προπονήσεων. Είχαμε πάρει την έναρξη των ομαδικών, πέρασε το πλήρωμα των τεσσάρων εβδομάδων που είναι απαραίτητο για να μπορεί να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής σε μια καλή κατάσταση για να μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.”

Για πρόγραμμα και τι γίνεται με την ΕΡΤ:

“Με την ΕΡΤ έχουμε έρθει σε συμφωνία και θεωρώ πως τις επόμενες 2-3 μέρες θα ολοκληρωθεί τυπικά και ουσιαστικά, θα βγει το πρόγραμμα από την ΕΡΤ3. Το πρόγραμμα θα βγει την Τριτη στο συμβούλιο με τις καινούριες ημερομηνίες.”

Για τις εμβόλιμες:
“Εννοείται και θα έχουμε αρκετές γιατί είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι 19 Μαϊου να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μέχρι 30 Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί και το μπαράζ ανόδου. Μετά ξεκινάει το Euro και οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες και θα έχουμε αρκετές Τετάρτες για εμβόλιμες.”

Για ενδεχόμενη άλλη “διακοπή”:
“Εμείς έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα, τηρούμε τα πρωτόκολλα και θεωρώ ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Είναι κάτι που μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί και οι λοιμωξιολόγοι με το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι αλλά κάθε ομάδα έχει τους ποδοσφαιριστές της υπό έλεγχο , κάνουμε τεστ εβδομαδιαία και αν χρειαστεί και δεύτερα, όλα μοριακά, ακριβά και μπορούμε να τα ελέγξουμε.”

Για το αν υπάρχει κάποια ομάδα με οικονομικό κώλυμα:
“Το οικονομικό βάρος σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας είναι μεγάλο λόγω της μεγάλης απραξίας και οι πρόεδροι είναι με το χέρι στην τσέπη για τις υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα. Στο μηδέν τα έσοδα μας και ευελπιστώ με τις κινήσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση, με το ποσοστό από το στοίχημα και το τηλεοπτικό, θα μπορέσουμε κατά ένα μικρό μέρος να καλύψουμε μια μεγάλη ζημιά, έστω μια βοήθεια για να καλυφθούν κάποια πράγματα.”

Για τον στόχο του Καραϊσκάκη:
“Ο στόχος έχει μπει πριν ξεκινήσουμε. Έχουμε φτιάξει μια νεανική ομάδα με πολύ όρεξη. Στόχος είναι η εξάδα αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αναθεωρήσουμε γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι άλλες ομάδες και η δυναμική τους. Κακά τα ψέματα θα έχουμε προβλήματα τραυματισμών λόγω της μεγάλης αποχής, εύχομαι να μην έχουμε παρατράγουδα στην υγεία των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν ομάδες με δυναμική σαν όνομα, θα πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο.”

Για την ομάδα του Καραϊσκάκη:
“Την έχουμε χτίσει από την αρχή, έχουμε κρατήσει πέντε – έξι παίκτες που προϋπήρχαν και οι υπόλοιποι 18-19 ποδοσφαιριστές είναι εντελώς καινούριο ρόστερ.”



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved