Δήμου: «Ότι έχουμε δεσμευτεί θα υλοποιηθεί στο ακέραιο για την Παναχαϊκή»

Δήμου: «Ότι έχουμε δεσμευτεί θα υλοποιηθεί στο ακέραιο για την Παναχαϊκή»

Ο Πατρινός επιχειρηματίας τονίζει ότι οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και η ΠΑΕ από τον γκρεμό που ήταν έχει μπει σε μια καλή σειρά.

Ο Σπύρος Δήμου είναι στο πλευρό του Γιώργου Μπάρλου, η εταιρία του είναι πλέον ο κεντρικός χορηγός της Παναχαϊκής και έχουν αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ σε μια δύσκολη εποχή.

Ο Σπύρος Δήμου μιλώντας για την συνέχεια της Παναχαϊκής τόνισε: «Πρέπει να περάσουν αυτές οι δύσκολες ημέρες για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και την σειρά μας. Όμως η Παναχαϊκή δεν έχει μείνει πίσω. Ότι έχουμε δεσμευτεί θα υλοποιηθεί στο ακέραιο. Εγώ προσωπικά ότι έχω υποσχεθεί στον Γιώργο Μπάρλο από οικονομικής πλευράς θα τηρηθεί και θα υλοποιηθεί 100%. Αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα συζήταγε τώρα κανένας τώρα για την Παναχαϊκή. Δεν θα υπήρχε καν ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ομάδα. Από τον γκρεμό που ήταν η Παναχαϊκή έχει σηκωθεί και όλα έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Ο Γιώργος Μπάρλος έχει μεγάλο πάθος και όρεξη για την Παναχαϊκή, έχει διαθέσει ήδη αρκετά χρήματα και καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες από την δουλειά του για να ασχολείται με τα θέματα της ομάδας».

Αναφερόμενος στον προγραμματισμό και τα πλάνα της νέας χρονιάς για να είναι η Παναχαϊκή πρωταγωνίστρια τόνισε:

«Η ομάδα θέλει βοήθεια και λεφτά. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια για να ανέβουμε στην Super League. Έχουμε χτυπήσει πόρτες τόσο στην Πάτρα όσο και εκτός πόλης και υπάρχει ενδιαφέρον να βοηθήσουν την προσπάθεια μας. Τον Ιούνιο και Ιούλιο που θα έχουμε μπει σε κανονικότητα υπάρχει κόσμος που θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η Παναχαϊκή έχει μπει σε μια καινούρια και καλή σειρά και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην προσπάθεια μας».

Όσο για το όραμα που έχει με την εμπλοκή του στην Παναχαϊκή τόνισε:

«Όραμα μου είναι να πάμε στην Σούπερ Λίγκ άμεσα και να δω τον κόσμο να γεμίζει και πάλι το γήπεδο της Παναχαϊκής. Θέλω να δω γεμάτο το γήπεδο την νέα χρονιά, θα χαρώ πραγματικά και εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ».

Πηγή: sportfmpatrasΗμερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 09/02
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 09/02
Euroleague: Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου με 93-60
Euroleague: Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου με 93-60
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Διομήδη
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Διομήδη
Άρης: Θέλει κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουίς Πάλμα
Άρης: Θέλει κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουίς Πάλμα