Οφρυδόπουλος: «Να θωρακίσουμε ξανά την Παναχαϊκή»

Οφρυδόπουλος: «Να θωρακίσουμε ξανά την Παναχαϊκή»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (27/2) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου της Αγυιάς, η επίσημη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του Νίκου Λουμπαρδέα.

Αρχικά, την παρουσίαση τους συντόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Παναχαϊκής, Γιώργος Σωτηρόπουλος, ενώ στη συνέχεια πέρα από τις προσωπικές τοποθετήσεις των δυο ανδρών, απάντησαν και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σε γενικές γραμμές, έδωσαν το έναυσμα για να ξεκινήσει η δουλειά στην Παναχαϊκή, και φυσικά όλοι να δουλεύουν για την ομάδα και μόνο. Ενώ τόνισαν ότι όλοι θα κινούνται με διαφάνεια και σοβαρότητα.

Γιώργος Σωτηρόπουλος: «Σήμερα έχουμε και έχω την χαρά να παρουσιάζουμε τον Νίκο Λουμπαρδέα που αναλαμβάνει σαν τεχνικός διευθυντής, και φυσικά τον Σωκράτη Οφρυδόπουλου σαν νέο προπονητή της ομάδας μας».

Νίκος Λουμπαρδέας: «Όλοι με ξέρετε και σας γνωρίζω όλους εδώ μέσα. Μπορεί να με αμφισβητήσει ο καθένας για οποιαδήποτε λόγο, αυτό που δεν θα δεχτώ όμως είναι κάποιος να αμφισβητήσει την αγάπη μου για την ομάδα. Πραγματικά έχουμε αναλάβει καμένη γη, όμως είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε όλο αυτό. Από εκεί και πέρα όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε κάνει κινήσεις, θα σας ξανά φωνάξουμε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να ενημερωθεί φυσικά ο κόσμος. Επειδή έχω συνεργαστεί είκοσι χρόνια με όλες τις διοικήσεις, νομίζω ότι έχω άποψη για πολλά θέματα».

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Εγώ σε σχέση με τον Νίκο σας ξέρω τέσσερα χρόνια, για αυτό πλέον με έχετε και σας έχω μάθει. Επέστρεψα πίσω γιατί άλλαξε η διοίκηση και μου ζήτησε ο πρόεδρος να είμαι ο νέος προπονητής, και φυσικά γιατί μου το ζήτησε και ο τεχνικός διευθυντής που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ποδοσφαιριστής μου, και σας εξαιρετικός άνθρωπος που είναι με έπεισε.

Η Παναχαϊκή μου έδωσε πολλά τα χρόνια που ήμουν εδώ, για αυτό όφειλα να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή. Από εκεί και πέρα ότι ζητήσαμε από τον πρόεδρο έχει ήδη γίνει, και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η θέληση. Ότι παθογένεια υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει στην Παναχαϊκή. Αυτή την στιγμή μιλάμε για μειώσεις προβλημάτων και διορθώσεις. Πρέπει να χτιστεί μια σχέση αμφίδρομη μεταξύ όλων μας, και φυσικά πρέπει να γίνουν πολλά, όπως ένα κομμάτι είναι και τα χρήματα που ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν την διάθεση να διορθώσουν τα πράγματα. Η λέξη εξυγίανση που είπε και ο πρόεδρος την Κυριακή σημαίνει τα πάντα, και πραγματικά πρέπει να δουλέψουμε για αυτό.

Όλοι μαζί σιγά σιγά πρέπει να θωρακίσουμε ξανά την σχέση μας από την αρχή και με σωστό τρόπο. Όλο αυτό το διάστημα που ήμουνα και δεν ήμουν στην Παναχαϊκή έβλεπα ανθρώπους που νόμιζαν ότι τους ανήκει η Παναχαϊκή, ενώ θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς είμαστε περαστικοί, και είμαστε εδώ για να υπηρετούμε αυτό το μεγάλο κλάμπ που λέγεται Παναχαϊκή.

Η ομάδα είναι εκτός στόχων, διότι μέχρι πρίν λίγο καιρό η ομάδα μας ήταν ένατη στους δέκα. Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγεί ούτε πρώτη ούτε δεύτερη. Υπάρχει ένα ρόστερ το οποίο είναι πολύ ανακατεμένο, και ας πούμε για παράδειγμα δεν έχει καν δεξί μπακ. Έχω αφήσει όντως κάτι στην μέση, όμως αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και πάλι από το καλοκαίρι που θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει να προηγηθούν.

Την περσινή περίοδο όταν η ομάδα ήταν ένα πόντο από τα μπαράζ, όσοι διοικούσαν δεν είχαν την δύναμη να διαχειριστούν αυτό που γινόταν, και τα πράγματα χάλασαν εκεί.Οτιδήποτε καλό υπάρχει στον νομό και μπορεί να συνεργαστεί με εμάς, θ συνεργαστεί για να βοηθήσει στην ομάδα μας.Μέχρι το καλοκαίρι θα πάμε ως έχουμε, και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα αλλάξουμε».

Πηγή: matchnews



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved