Στα χέρια επενδυτικής εταιρείας η Σπάρτη

Στα χέρια επενδυτικής εταιρείας η Σπάρτη

Ραγδαίες οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Λακωνίας.

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ Σπάρτη, αλλά δεν πήγαν οι μετοχές εκεί που περίμεναν όλοι. Ο Χρήστος Χρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του και η λακωνική ΠΑΕ πέρασε στα χέρια της Sharlto Investments Limited, κυπριακών συμφερόντων.

Ο Δημήτρης Βουδούρης συμφώνησε όλα μαζί με την κυπριακή εταιρεία για τη μεταβίβαση των μετοχών και ήδη ξεκινά ο σχεδιασμός. Η εξέλιξη αυτή έφερε την παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Πολολού, ενώ γενικός διευθυντής της Σπάρτης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νικόλαρος. Παράλληλα, εξοφλήθηκαν όλοι οι παίκτες από την περσινή που είχαν καταθέσει προσφυγές και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει η ομάδα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να ξεκινήσει μεταγραφές.

Τέλος, ο Αντρέι Τσερνίσοφ αποτελεί παρελθόν από τους Λάκωνες, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές για τη διοίκηση που δεν ήταν συνεπής απέναντί του, έστω κι αν στην ανακοίνωση αναφέρεται ως αιτία διαζυγίου η αδυναμία έκδοσης βίζα.

Αναλυτικά η ανακοίκωση:

«Σήμερα 25/1/2019 ανακοινώνεται ότι η εταιρεία "ΒSTDB Management LTD", συμφερόντων του μεγαλομετόχου κ. Δημητρίου Βουδούρη συμφώνησε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στην "Sharlto Investments Limited", κυπριακών συμφερόντων.
Λόγω της ανωτέρω αλλαγής παραιτήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Πολολός.

Από σήμερα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο εμπειρότατος και γνώστης του ποδοσφαίρου κ. Δημήτριος Νικόλαρος.

Ο κύριος Χρήστος Χρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα σημαντική βοήθεια που προσέφερε για τη Σωτηρία της ομάδας μας.

Σχετικά με τις προσφυγές των παικτών που απειλούσαν την βιωσιμότητα της ομάδας, η ΠΑΕ προέβη σε ολική εξόφλησή τους.

Στα αγωνιστικά θέματα ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέι Τσερνισοφ διότι δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλίσει την απαραίτητη βίζα εργασίας από τη χώρα του.

Η ομάδα έχει συμφωνήσει με καταξιωμένο προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA PRO και καθηγητή Φυσικής Αγωγής και θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Επίσης υπάρχει συμφωνία με αρκετούς νέους παίκτες για την ενίσχυσή της καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Η ομάδα συνεχίζει δυναμικά για το στόχο της που είναι η παραμονή της στην κατηγορία.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ».Ατρόμητος – ΑΕΚ αλά ιταλικά: Έσκαψαν τη γραμμή, επειδή ήταν κοντά τα δοκάρια (vid)
Ατρόμητος – ΑΕΚ αλά ιταλικά: Έσκαψαν τη γραμμή, επειδή ήταν κοντά τα δοκάρια (vid)
Super League: Ο Αχιλλέας Μπέος θέλει «τα ηνία του ποδοσφαίρου» - «Κανονικά της χώρας θα έπρεπε…»
Super League: Ο Αχιλλέας Μπέος θέλει «τα ηνία του ποδοσφαίρου» - «Κανονικά της χώρας θα έπρεπε…»
Super League: Η ΕΠΟ προχωρά σε καταγγελία κατά των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά
Super League: Η ΕΠΟ προχωρά σε καταγγελία κατά των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά
Survivor All Star: Σκληρό «πετσόκομμα» από την Μαυρίδη
Survivor All Star: Σκληρό «πετσόκομμα» από την Μαυρίδη
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved