Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στη Σπάρτη

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στη Σπάρτη

Το Διαιτητικό Δικαστήρο αποφάσισε την ενεργοποίηση ποινών για δύο παίκτες.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Σπάρτη, καθώς μια εβδομάδα μετά την επιβολή ποινών για οφειλές σε 13 παίκτες, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών, μετά από αίτημα δύο παικτών, αλλά και την επιβολή ποινών για άλλους τέσσερις.

Το στάδιο της ενεργοποίησης των ποινών για τους Λάκωνες είναι το τελικό, καθώς η ΠΑΕ θα πρέπει να εξοφλήσει σε τρεις ημέρες τους Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη, αλλιώς θα ενημερωθεί η Football League και θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί σε διάστημα πέντε ημερών.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η επιβολή ποινών από τους Αντρέι Κιόφου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Ηλία Μακρυωνίτη και Αντώνη Ράνου, με τη Σπάρτη να έχει κάποιες μέρες περιθώριο είτε για να έρθει σε διακανονισμό μαζί τους, είτε για να τους εξοφλήσει.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
* Αίτηση του CIOFU ANDREI του Valeriu (Βαλερίου), επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 464/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Αίτηση του Δημητρίου ΒΟΣΝΑΚΙΔΗ του Αποστόλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 471/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Αίτηση του Παναγιώτη ΚΑΤΣΙΚΗ του Σπυρίδωνος, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 77/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

* Αίτηση του Ηλία ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ του Αριστείδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 462/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Γεωργίου ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ του Ελευθερίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 78/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

* Αίτηση του Αντωνίου ΡΑΝΟΥ του Αρχοντή, επαγγελματία ποδοσφαιριστή:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved