Απειλείται με υποβιβασμό η Σπάρτη - Επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών για χρέη σε 13 παίκτες

Απειλείται με υποβιβασμό η Σπάρτη - Επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών για χρέη σε 13 παίκτες

Με αφαίρεση... 39 βαθμών απειλείται άμεσα η Σπάρτη, εάν δεν εξοφλήσει 13 παίκτες από την περσινή χρονιά σε τρεις ημέρες.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Σπάρτη, καθώς με αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, κινδυνεύει με αφαίρεση 39 βαθμών, εάν δεν εξοφλήσει άμεσα 13 παίκτες από το περσινό ρόστερ. 

Οι υποθέσεις των Οικονομόπουλου, Γιακουμή, Ζουλιώτη, Μουζακίτη, Σάββα, Παναγιώτου, Νιάρου, Σανδραβέλη, Γουόρντεν, Τσιμόντζι, Μπέλη, Μπαρέττα και Τριανταφυλλάκου δεν έχουν τελεσιδικήσει ακόμα και η διοίκηση των Λακώνων αν δεν πληρώσει εντός τριών ημερών, θα έχει ένα μικρό ακόμα χρονικό περιθώριο, καθώς θα υπάρξει νέα απόφαση για ενεργοποίηση των ποινών. Από εκείνο το σημείο η Σπάρτη θα έχει πέντε μέρες για να εξοφλήσει τους παίκτες, αλλιώς θα της αφαιρεθούν οι βαθμοί. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Αίτηση επιβολής ποινών του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αστέριου Γιακουμή κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Σπυρίδωνος Μουζακίτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Ιωάννη Σάββα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χρήστου Νιαρού κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημήτρη Σανδραβέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Eric Wuadom κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Tawonga Chimodzi κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Διονυσίου Μπέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αργυρίου Μπαρέττα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Τριανταφυλλάκου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved