Βοσνιάδης: «Τα φαβορί για την άνοδο είναι ξεκάθαρα»

Βοσνιάδης: «Τα φαβορί για την άνοδο είναι ξεκάθαρα»

Σε ΑΕΚ και Ηρακλή έδωσε το προβάδισμα για τα εισιτήρια που οδηγούν στη Super League ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης

Δίκαια έχουν βαθμολογικό προβάδισμα στα πλέι οφ ΑΕΚ και Ηρακλής τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης που χαρακτήρισε αμφότερες τις ομάδες τα φαβορί για την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm»:

Για την νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ: «Εγώ περίμενα την νίκη του Ηρακλή. Υπάρχουν δύο φαβορί και δύο σταθερές ομάδες που δίκαια έχουν πάρει τα μπόνους και ο Ηρακλής πίστευα πως μπορεί να κερδίσει στην έδρα του την ΑΕΚ. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο προβάδισμα αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Σίγουρα τα φαβορί είναι ξεκάθαρα».

Για την προσπάθεια του Απόλλων Σμύρνης στα πλέι οφ: «Θα διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια την νίκη. Ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε το καλύτερο πλασάρισμα. Με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν κινδυνέψαμε και ούτε απειλήσαμε και όλα τα παιχνίδια φαίνεται πως θα είναι κλειστά. Θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Όλες οι ομάδες είναι σταθερές και η πιο σταθερή ομάδα πιστεύω θα πλασαριστεί πίσω από την ΑΕΚ και τον Ηρακλή».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στον Απόλλων Σμύρνης: «Δεν έχουμε μεγάλες απουσίες. Εμείς έχουμε ως αρχή να διεκδικήσουμε παντού και σε όλα τα γήπεδα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, προχωρήσαμε και στο κύπελλο και τώρα έχουμε στόχο να έχουμε και καλύτερη εικόνα».

Για την νίκη της Λάρισας επί της Παναχαϊκής: «Αυτές οι ομάδες μπορούν να κάνουν οπουδήποτε διπλό. Η Λάρισα έχει μια πολύ καλή ομάδα και έκανε το διπλό με 10 παίκτες. Ο κάθε προπονητής βάζει τις πινελιές του και τέτοιες ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά».

Για το Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής: «Ο κάθε προπονητής γνωρίζει τι έχει και κάνει πράγματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να παίξει κλειστά ή να κυνηγήσει την νίκη. Εμάς που είμαστε κάτω δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες και παίζουμε για τις νίκες. Ο στόχος των ομάδων που είναι κάτω είναι να πάρουν νίκες παντού. Ο Ολυμπιακός Βόλου πιστεύω πως θα τα δώσει όλα για την νίκη. Ο Ηρακλής είναι ικανός να πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Βόλο και κέρδισε την ΑΕΚ που δεν είχε χάσει πουθενά. Η μόνη ομάδα που πλησιάσαμε να την κερδίσουμε ήμασταν εμείς και ο Αχαρναϊκός».

Για την ΑΕΚ: «Ο Δέλλας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται όπως φαίνεται και η δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved