Παπαθανασάκης: «Εμείς θα βγούμε Super League»

Παπαθανασάκης: «Εμείς θα βγούμε Super League»

Πεπεισμένος ότι ο Ηρακλής, θα πάρει την άνοδο, στην SuperLeague, δήλωσε ο  Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο πρόεδρος του Ηρακλή, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην εφημερίδα «Arenapress», τόνισε ότι μπορεί η ομάδα του, να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και ταυτόχρονα να επιστρέψει στην SuperLeague.  

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ξάνθη  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση πρόκριση.

«Στον αγώνα με την Ξάνθη έγινε ακριβώς, αυτό που χρειάζονταν η ομάδα. Με την ανακοίνωση που εκδώσαμε  μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, περίμενα αυτή την εξέλιξη. Τότε είχα πει ότι: Πρέπει να δείξουμε  εμπιστοσύνη  στην ομάδα  και σιγουριά. Αυτά τα στοιχεία έπρεπε να τα χρησιμοποιήσουμε ως δύναμη  για να σηκώσουμε τους παίκτες μας και να οδηγήσουμε τον Ηρακλή μας εκεί που πρέπει. Αυτό ακριβώς έγινε»

-Πως ακριβώς το αναλύεται αυτό;

«Οι παίκτες έπαιξαν με καρδιά και πάθος και ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας, περισσότερος από κάθε άλλη φορά.  Τώρα είμαι σίγουρος ότι στα πλέι οφ θα παίξουμε πολύ καλύτερα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να πάρουμε και την πρόκριση μέσα στην Ξάνθη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με αυτή την ομάδα και με αυτούς τους φιλάθλους».

Ακούγεστε να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

«Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Γιατί όταν κάποιος πέφτει και στην συνέχεια καταφέρνει να σταθεί αμέσως στα πόδια του, αυτό είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Αυτό έκαναν και οι παίκτες μας, όπου έδειξαν ότι μπορούν αν σηκωθούν αμέσως και να παίξουν το καλό ποδόσφαιρο που έδειξαν ολόκληρη την φετινή σεζόν».

-Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως ήταν  μεγάλη.

«Αυτό ακριβώς με χαροποίησε γιατί έμαθα ότι μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν απογοητευτεί. Ο Ηρακλής έχει την ανάγκη να έχει αυτό τον κόσμο στο πλευρό του. Εγώ είμαι διπλά σε αυτή την ομάδα και θα τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Θέλω όμως τους φιλάθλους να είναι όπως ήταν στον αγώνα με την Ξάνθη».

-Απομένουν δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα και άλλοι 1-2 αγώνες για το κύπελλο. Θα μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της;

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και σε αυτά τα παιδιά και ξέρω ότι θα τα δώσουν όλα στις αναμετρήσεις που απομένουν για να μας κάνουν όλους χαρούμενους. Έδειξαν ότι μπορούν και θέλουν να φέρουν ψηλότερα την ομάδα».

- Δηλαδή από μια ήττα ο Ηρακλής βγαίνει ουσιαστικά κερδισμένος;

«Ίσως να ήρθες πρόωρα η Ανάσταση για την  ομάδα μας. Οι παίκτες απέκτησαν ψυχολογία και διώχνουν ότι θέλουν όσο τίποτα να ολοκληρώσουν πετυχημένα την σεζόν. Χάσαμε ένα αγώνα  με την Ξάνθη, αλλά όχι και την πρόκριση. Άλλωστε ο Ηρακλής προκρίθηκε με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, ουσιαστικά εκτός έδρας. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Ο μεγαλύτερος όμως στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας αφήνει αδιάφορους το κύπελλο, που είναι ένας τίτλος και αυτόν τον θέλουν όλοι μέσα στον Ηρακλή. Αρκεί να είμαστε όλοι κοντά σε αυτά τα παιδιά»

- Η ομάδα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στα πλει οφ;

«Δεν θα αφήσουμε κανένα να πειράξει την ομάδα μας και τον κόπο των παικτών μας. Η δουλειά μας είναι να έχουμε μια καλή ομάδα και αυτό κάναμε ολόκληρη την σεζόν. Θέλουμε να έχουμε έναν δίκαιο αγώνα κάθε φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι  θα ανεχτούμε  όποιον στραφεί κατά του Ηρακλή. Θα είμαστε εκεί για να τον αποτρέψουμε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θα συμπεριφέρεται εντός και εκτός γηπέδων».



Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved