Με άμυνα ανάγκης

Με άμυνα ανάγκης

Ο… κίτρινος πυρετός αναγκάζει την Βέροια να παραταχθεί κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας χωρίς τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς της.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για το δύσκολο παιχνίδι στην Βοιωτία δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σιρίλ Καλί, Κώστα Μπάρμπα και Μάρκο Αουρέλιο, με τον Δημήτρη Σαμαρά να είναι ο μοναδικός ουσιαστικά αμυντικός από την τετράδα των βασικών που θα παίξει. Την θέση του Γάλλου δεξιού μπακ αναμένεται να πάρει μετά από αρκετό καιρό ο Τάσος Παγώνης, ενώ για την θέση του Αουρέλιο αριστερά προορίζεται ο Δημήτρης Αμαραντίδης, με τον Στέφανο Καπία να αντικαθιστά πιθανότατα τον Μπάρμπα στο κέντρο των μετόπισθεν. Θέση διεκδικούν και άλλοι παίκτες, όπως οι Τζημογιάννης, Τσιάτσιος, Μιχαλόπουλος και Λαναρής.

Εξάλλου, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» είδε με ικανοποίηση την Τρίτη να γυμνάζονται κανονικά οι Κουτσοσπύρος, Ολαϊτάν και Γεωργιάδης, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και έτσι μοναδικός τραυματίας είναι ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

Η ομάδα της Ημαθίας θα επιχειρήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λιβαδειά, για να δώσει συνέχεια στην επιτυχία με τα Τρίκαλα και να κρατηθεί στην πρώτη οκτάδα.



Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)
Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)
Μπαίνει στην επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Τεττέη και ρίχνεται στη μάχη
Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο
Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο
Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο
Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα
Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved