Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 3-1

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 3-1

Βαθιά βαθμολογική ανάσα, για τον Αγροτικό Αστέρα, που επικράτησε 3-1 της Λαμίας. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες.  Στις αρχές του πρώτου ημίχρονου, ο διαιτητής διέκοψε την συνάντηση για ένα πεντάλεπτο, λόγω χαλαζόπτωσης. 

 

Οι γηπεδούχοι, καλύτεροι της Λαμίας, έφθασαν δίκαια, στην νίκη, χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση.  Οι πράσινοι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, για να απομακρυνθούν, από την επικίνδυνη ζώνη.  Οι φιλοξενούμενοι, είχαν στόχο την επιστροφή στις νίκες, για να παραμείνουν κοντά στον Ηρακλή. Στην  Θεσσαλονίκη, η Λαμία, τα βρίσκει σκούρα. Οι μπλε μετράνε δύο ήττες και οι δύο στην Θεσσαλονίκη!

 

Το παιχνίδι, έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες με το  Μπουμαρσόπουλο, στο  18’ να διακόπτει το παιχνίδι λόγω χαλαζόπτωσης. Ευτυχώς μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε το χαλάζι και το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου.

 

Στο 28 ο Στεφανίδης σεντράρει από αριστερά και ο Βελλίνης εύκολα από κοντά με κεφαλιά νικά τον Γεωργίου και ανοίγει το σκορ.  

 

Πρώτη καλή στιγμή και μοναδική  για την Λαμία, στο πρώτο ημίχρονο.  Ο Βασιλόγιαννης, στο 34,  σουτάρει με τον  Ταταρίδη να  μπλοκάρει .

20150123 164201

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερο του πρώτου, γκολ, αποβολή, πέναλτι, περιελάμβανε το μενού. Ο Αγροτικός, στο 54 πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Καθάριος σέντραρε και ο Βελλίνης με κοντινή προβολή πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

 

Στο 57 ο Μουμίν, βρέθηκε έξω από την περιοχή του Αγροτικού, πιάνει ένα δυνατό, ο Ταταρίδης, δεν μπορεί να αντιδράσει και η Λαμία μειώνει σε 2-1.

 

Στο 60, ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Καθάριο και  ο Μπουμαρσόπουλος, έδειξε πέναλτι και κόκκινη στον τερματοφύλακα της Λαμίας. Στο παιχνίδι, μπήκε ο Μπλάζιτς. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα, ο Στεφανίδης και έκανε το 3-1.

 

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς  καμία φάση. Οι μεν γηπεδούχοι ήταν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη, ενώ οι δε  φιλοξενούμενοι, παραδόθηκαν, καθώς με δέκα παίκτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.  

 

Οι συνθέσεις:

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης, Καθάριος (76' Κουρέλλας), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Μίλιτς (80' Παλάσκας), Βελλίνης (83' Θεοδωρίδης).

 

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου (61' Μπλάζιτς), Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Φατιόν, Μουμίν, Κωστόπουλος (76' Ομπράντοβιτς), Αντωνόπουλος (46' Πέρεθ), Γιενκά, Γκούρμα, Βασιλόγιαννης.

 

Θυμηθείτε  την αναμέτρηση και σχολιάσε στο LIVE CHAT του Onsports:

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 3-1

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54c24923ba9d80d436f9f196?theme=onsports|600|700{/iframe}


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved